reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Cześć dziewczyny!!
U nas ok.Jakoś do przodu głos powoli odzyskuje i siły wracają:tak: wczoraj nawet na spacerku byłam z małym bo pogoda piękna i dziś też pójdziemy,tylko troszkę później bo na termometrze minus 1 .
Postaram się nadrobić zaległości.....biorę się więc za lekturę póki mały się grzecznie bawi...

reklama
Jeżu ja dopiero teraz, ale wyłoniłyśmy się z domu na prawdziwy spacer i stwierdzam, że już zima jest normalnie:szok: Bez rękawiczek nie da się pchać wózka!
A na jutro czeka nas wycieczka ale do lekarza...dziecko mi ochrypło! Ma biały nalot na języku i białe kropki w gardle:-( Prawie nie chce jeść, dziś już lepiej śpi ale ma takie parapety sine pod oczami że hoho A zacznało się jak u Anet tj. jęki, brak apetytu, gorączka, kupy i teraz to plus odparzenie od tego stranka. Masakra. A się weekend zaczyna. Ech...
Dobranoc
Kurka,Efe,az sie boje ze i u nas bedzie to samo,ale moja nie da mi do gardla zajzec,bo zaraz do wymiotoe ja bierze....:baffled:....ja dzis z takim bolem gardla wstalam ze hej!!!!!!!!!!! Cala noc spac nie moglam bo dreszcze mialam....fajnie nie ma co,musze zadzwonic do przychodni czy pracuja w piatek,bo jak sie rozlozymy to dopiero bedzie fjnie.....a w domu jeszcze ci hydraulicy...ehhhh

Witam :happy2:
chwilka wolna,mala zasnela(dzis cos wczesniej:sorry2:)hydraulikom kawke zrobilam.....na obiad jeszcze za wczesnie,wiec poczytam co u was.....
musze pojechac dzis na zakupy,bo w lodowce pustki,a jutro pewnie sklepy zamkniete,bo to czerwona kartka w kaledarzu...a za 5 dni moje urodziny,znow pewnie maz zapomni-jak zwykle:-(....matko o nastepny rok bede starsza:szok:
Widze ze to nie tylko u mnie Karolcia szaleje i jeczy...moze to rzeczywiscie jakis skok?

kurde już po 11 a ja dopiero walizkę wyjęłam:/ nie cierpię się pakować - nie potrafię, nie lubię:((( wszystko sobie znajdę innego do roboty, byle tylko się nie pakować...
mała siedzi na nocniku i wyciska kupkę, a ja klikam zamiast coś porobić...
przez jakiś czas mogę tu nie zaglądać, bo mimo, iż jest u mamy net, to zanim odpali sie jej zamulony komp to ja cierpliwość tracę; wracamy po tym weekendzie 21-11 dopiero; mam stracha przed drogą, ostatnio strasznie mi się dłuży i boje się, że małej niewygodnie będzie; ale jedziemy na noc, więc mam nadzieje, że większość trasy prześpi; i do tego jakies katastroficzne myśli oczywiście mam:/ potem jeszcze zajrzę!

Bueno.
A u nas zęby na całego! 5 już wylazły prawie całe i chyba 4 w natarciu.
Ślina, krzyk i wszystko pogryzione włącznie ze mną.
W chałupie brudno fe, a ja za układanie ciuchów się wzięłam póki młoda śpi.
Kurak się rozmraża, ale nie chce mi się kartofli obierać.
No i po południu na zakupy, zapłata za mieszkanie i znów goli i wesoli będziemy haha! A pakować też mi się nie chce a przecież Warszawa pojutrze.
Zdrówka dla maluchów:)

O Kurka! Andariel! dokładnie tak samo przeczytałam! No a le u mnie to usprawiedliwione,a ty już Kochana zafasolkowana,wiec....hmmmm...

A ja dziś do gina ide. Mam nadzieje,ze powie mi ,ze właśnie mam owulke...wtedy to sie bedzie działo!!!!!nocka z głowy:):):)::)

no to upojnej nocy Natt :-)

Andariel- spokojnej drogi i miłego wypoczynku, babcia troche Ninke porozpieszcza a Ty odpoczniesz

Efe- a moze ten nalot na jezyku Gabi to od mleka? w kazdym razie mam nadzieje ze na zadna sie chorobę nie szykuje

Piwonia- za sprawe tzrymam kciuki

Maggie- współczuej pobudek, u nas 6.30 to stała pora na wstawanie dla Adasia tylko ze noce ciagle przerywane, no ale 4 godzina to hardcore jakis
powiem Ci ze jakby Adalek nie spał ze 3 godziny w dzien , to tez bym chyba nerwow dostała, a tak to odliczam do jego drzemek, magnez z wit. B dodatkowo bierz, moj maz mniej nerwowy dzieki temu

Baska- na 7 stronie jestescie

natt - strach się bać!:) uprzedź swego lubego, żeby się oszczędzał w robocie i siły na nockę zbierał, hihihihi:)))
Mewa - no taką mam nadzieję, że babcia (i prababcia) przechwycą małą, a ja trochę smycz wydłużę:]

jesteśmy częściowo spakowane, ale co rusz mi się przypomina, że warto by to czy tamto jeszcze zabrać; robi się tego sporo...

reklama
Andariel ja dla małej brałam zawsze pościel. Żeby zapach przy zasypianiu miała znajomy. Ale nie pamiętam czy Ninka z wami spać będzie?

W ogóle to kładę małą i nie powinnam klikać, bo już skubana nie da matce posiedzieć na necie. U lekarza byłyśmy. Pleśniawki orzekła i przepisała 3 opakowania nystatyny i elofen(?) = 78zł:wściekła/y: Ech nie na moje nerwy to.
Natt kciuki trzymam mocno zaciśnięte i w męża i jego "moc" wierzę. Miłej nocki;)

Ach Dellllllllllliiiiiiiiiiiii Sto Lat staruszko! Witamy w klubie ryczących 30-tek!

Do góry