reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hejka

Basiu a na kiedy Ty masz termin? zagoń swojego niech Ci pomoze... tak być nie może że Ty wszystko sama...
Zdrówka dla Gabi i dla pozostałych chorowitków.
Malinka próbowałas płukać gardło woda ze solą, pomaga przynajmniej mi :tak:

Głowa mnie dziś strasznie boli chyba przez tą pogode.
Karolinka wczoraj znów nabroiła... stłukła ulubiona lampke męża, plazmową taką kule z piorunami....:baffled::baffled::baffled:
taka pogoda a ja musze wyjść buuuuuuuuuuuuuuu:no:

reklama
Zdrowym mozna normalnie orzechy, tylko musza być zmielone.
Mała śpi, ale marudziła.
Wkurzyłam się wczoraj, bo nam co chwile przychodzą inne rachunki za hmmm, jak to nazwać, podatek od mieszkania. Powinien być stały, ale że nam się należy dopłata to inaczej przeliczają. Teraz trzeba było odświerzyć papiery w urzędzie, i znowu im podac zarobki, dopłaty i takie tam. Względem tego liczą ile nam się należy zniżki. I przyszło nam wszystko tak jak było. Za to za dwa dni przyszło że oni nam nadpłacili i że mamy oddac 400f! A tylko dlatego że teraz mój zarobił więcej bo miał nadgodziny. Popieprzony ten ich przelicznik, musze sie tam przejść, bo maja burdel. Jak można liczyć wg. Tygodniówek! Ach, angielski burdel urzędniczy, ja nie wiem jak ten kraj funkcjonuje. Chyba tylko na kredyt i dzięki temu co nachapali za czasów niewolnictwa.

hej dziewczyny
właśnie czekam na moją kolezanke co jedzie do mnie na rowerze z odległej dzielnicy wiec nie wiem kiedy bedzie, nie widziałysmy sie 7 lat, moja wspolokatorka z czasow studenkich
a rano jak odkurzałam na jej przyjscie to Adas otworzył sobie drzwi od mieszkania (!!), wyszedł i znalazłam go jak próbował na palcach na windzie guzik wcisnąć, dobrze ze schodów nie uzywamy wiec od razu do windy poszedł, dziewczyny mysłaląm ze zawału dostane

Andariel- bardzo dobre podejscie co do chodzenia do lekarza, ja byłam dzis bo zielony katar sie pojawil i starszny kaszel, ale czekalismy godzine, pełno chorych dzieci wiec mam nadzieje ze dodatkowo sie nie zaraził, na szczescie tylko przeziebiony, oskrzela czyste

Basia- rzeczywiscie blisko termin, o porzadkach przedswiatecznych zapomnij

Baska- juz 194 głosy macie ;)

maggie- dobrze ze juz Ci lepiej, Malinka a Tobie współczuje bólu gardła, sama źle znosze - no moze katar jest gorszy, mnie pomaga na gardło ziłowy spray bodajze Tymsol sie nazywa, zdrowka życze

Miranda- nawet mi nie mow o podatkowym urzedzie w UK, do tej pory z nimi koresponduje i udawadniam
a co do okładki: jak mowi moj brat- szczęka opada!

piwonia całkiem możliwe,że mała może mieć robaki, one właśnie uaktywniają się w nocy i powodują że dziecko jest niespokojne. jeśli mała ma kontakt z innymi dziećmi w wieku przedszkolnym czy szkolnym to bardzo prawdopodobne. do tego jeszcze dochodzi brak apetytu i nerwowość.
ja mojego szymka brzydko mówiąc już odrobaczałam, jakieś 6 m-cy temu i chyba znów będę musiała. krople są niedrogie ja dawałam PYRANTELUM no i najlepiej żeby zarzyli wszyscy domownicy:tak:
a co do zboków to miałam jeden przypadek jak studiowałam, szłam na autobus taką ścieżką na skróty akurat ani przede mną ani za mną nie było nikogo godz.20 a on przyczajony przy krzakach ale tak żeby go było widać, wiedzał że przechodzi tam dużo dziewczyn więc miał dobre miejsce. zauważyłam go w ostatniej chwili i w pierwszym momencie nie pokapowałam o co chodzi:szok:(cała ja) dopiero jak przeszłam to sobie uświadomiłam i mną zatrzęsło . później miałam obawy do tego miejsca ale na szczęście już więcej go nie spotkałam, no a dla dziecka to naprawde może być niezły szok:szok: takich to tylko zamykać!!!!!

co do robaków mam własnie wątpliwosci,bo owszem kontakt ma ze swoimi siostrami,ale im nic nie dolega,śpia spokojnie,apetyty mają wszystkie 3 za 6,nerwowość tez odpada,juz sama niewiem ale moze w przyszłym tygodniu mi sie uda isc do lekarza

głosik oddalam-mój był 200

ja dzisiaj wszystkie okna wymyłam i od rana nie moge dojść na bb,co siąde na chwilke to znowu coś musze zrobic,albo po coś lecieć,a to dzieci
dobrze,ze juz weekend
nic nie wypali z wyjazdu do Krakowa,a szkoda:((
ale napewno sie to tylko odwlecze w czasie

wpadłam się przywitać
na razie jestem w dalszym ciągu pod znakiem zapytania bo nie miałam jak pojechać do apteki :( jutro będzie sądny dzień no i oczywiście dam znać na bb
a swoją drogą to już przez tą @ mam nawet sny okropne oczywiście z @ w roli głównej :(

reklama
Do góry