reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny:-D
moja pogryzla smoka i w nocy dala koncert:dry::dry:masakra:dry::dry:
dzis na kawe do szwagierki... i w drodze powrotnej po kolezanke:-D
takze gosci ciag dalszy:-D:-D:-D

chorowitkom duzo zdrowka zycze:-D:-D:-D

dzis moja kolej mycia klatki.... ale moj mniue w mopa zaopatrzyl zebym sie nie meczyla:-D:-D:-D
ma pomysly:-D:-D:-D
milego weekendu:-D:-D:-D

reklama
Tym mopem to niech sam zasuwa a Ty Basia nawet nie myśl o myciu klatki!

o i mi przypomniałaś że i ja musze na klatke się wynurzyć....

tak w ogóle witam...
Zocha ostatnio jest stasznie nieznośna ale to chyba przez dolne 4...

Basia się uśmiałam z tego mopa:D Niech ci pokaże jak się używa!

Dzięki za życzenia zdrowia dla Gabi. Pomogło. Dziś już bez gorączki ale maruda straszna, jeść nie chce a to do niej niepodobne strasznie.
Drugi dzień siedzimy w domu, bo za oknem pada.

Mewa ten twój Adaś to ma pomysły! Ja mam odruch zamykania drzwi za sobą od dzieciństwa. Nawet w gościach zamykam tak bezmyślnie. Dobrze że się nic nie stało.

Mika twoja mała to tornado normalnie!

Ja mam dziś pierwszy dzień @ więc wybaczcie ale pójdę się poskręcam na kanapie.
Miłego weekendu;)

witam sobotnio,
juz mam posprzatane od wczoraj , obiad z wczoraj, Adas nieznosnik mały taki marudny ze uśpiłam o 11ej i spi
Efe - u Ciebie pada a tu wieje
co do Adasia uciekiniera to mysle sobei ze moze niedomknęłam drzwi po tym jak odkurzyłam wycieraczke, inaczej nie moge sobie tego wytłumaczyc
Basia- nie szalej z mopem
Piwonia- ja k bedziesz w Krakowie to zapraszam na kawe

miłego dnia dziewczyny

Cześc dzieweczki.
U was brzydka pogoda, a u nas słoneczko. Małż na spacerze z Jagodą, po południu znowu jedzie na kilka dni a ja ogarniam chatę.
Efe ciesze się bałdzo że Gabi ma się lepiej i niech już tak zostanie.
Basia ani się waż łapac za mycie klatki, toz twój mąz też przez nią chodzi, nie?
Mewa, dobrze że nie poleciał na schody, trzeba uważac na każdym kroku, oj ja już to wiem, a że się człowiek czasem zagapi, ludzka rzecz.
Baśka-ja głosuje dzień w dzień, szkoda że nie mam jak głosować dwa razy, ale dobrze że poodżucali tych z 3000 głosami, i dzięki temu jesteście na 7 stronie!
Lecę sprzątać.

Uff no to ja wreszcie znalazłam chwilę żeby siąść ;-) Obiad gotowy, tylko ziemniaki się dogotują, gary pomyte, jedno pranie powieszone a drugie wyprasowane, Majka z całego tygodnia nadrobiona i jeszcze nawet kawę wypiłam i śniadanie zjadłam ;-)
A Jasiek śpi 3 godzinę:-D

Więc się witam sobotnio:-)

Basia Ty żartowałaś z tym myciem klatki w siódmym miesiącu ciąży, tak????
Piwonia właśnie miałam pisać że nie damy rady się do Kraka wybrać bo Jasiek ciągle zasmarkany no i ten wiatr co łeb urywa....
Mewa ale się musiałaś strachu najeść, wiem coś o tym - ostatnio zapomniałam wziąć reczników dla dzieci do łazienki no i wyleciałam dosłownie na 10 sek żeby przynieść, wracam a Jasiek próbuje wyjść z wanny - jedną ręką się trzyma umywalki (jest obok wanny) i siedzi okrakiem na wannie:szok: normalnie zawał na miejscu,:no::no:
Efe może faktycznie zęby:tak: i współczuje okresu mi się właśnie skończył :-)
Baśka głosuję codziennie - jesteście już na 7 stronie i coraz bliżej garnków ;-)

Bry ;-)

melduje sie...

baska ;-) od poniedzialku znow bedziesz miala moje 2 głosy ;-) poprosze jeszcze kolezanki z pokoju o głosowanie ale nie wiem czy czasem nie mamy tego samego IP - sie zobaczy ;-)
i tak w szoku bylam ze moge z pracy głosowac bo jak chcialam na wlasna córke w konkursie chustowym glosowac to owszem - klikałam w "zagłosuj" ale punktów nie nabijało :-(

basia ;-) jak ja Ci zdziele tym mopem.... a Twojego starego 2 razy wiecej dla przykladu.... daj mu mieso i zapałki - zeby mu sie łatwiej przyrzadzało obiadek...zobaczymy czy taki mundry bedzie :-) :-D

dobra...spadam budzic Monike bo musimy do banku skoczyc i musze upolowac karton na fotelik samochodowy ;-)

Podjęłam decyzję o zakończeniu aukcji na Allegro.
Gdy skończą się bieżące aukcje nie będę wystawiała kolejnych.
Dziewczyny, spójrzcie proszę w bieżące aukcje Frania. Jeśli są tam jakieś rzeczy, które mi wysłałyście do wystawienia, to dajcie mi znać proszę. Chciałabym je Wam odesłać.
Rzeczy, po które nikt się nie zgłosi przekażę osobom potrzebującym, choćby stąd, z BB.

reklama
witam sobotnio,
juz mam posprzatane od wczoraj , obiad z wczoraj, Adas nieznosnik mały taki marudny ze uśpiłam o 11ej i spi
Efe - u Ciebie pada a tu wieje
co do Adasia uciekiniera to mysle sobei ze moze niedomknęłam drzwi po tym jak odkurzyłam wycieraczke, inaczej nie moge sobie tego wytłumaczyc
Basia- nie szalej z mopem
Piwonia- ja k bedziesz w Krakowie to zapraszam na kawe

miłego dnia dziewczyny

witam,jak bede sie wybierała do Krakowa dam wam znać,teraz nie wypalilo bo szefowa sie rozchorowała i jej dzieci tez,wiec kino było odwołane
ale napewno bedzie w najbliższym czasie,bede wiedziała w poniedziałek co i jak jak wróci
a pogoda tez niesprzyjająca jest

Do góry