reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Podjęłam decyzję o zakończeniu aukcji na Allegro.
Gdy skończą się bieżące aukcje nie będę wystawiała kolejnych.
Dziewczyny, spójrzcie proszę w bieżące aukcje Frania. Jeśli są tam jakieś rzeczy, które mi wysłałyście do wystawienia, to dajcie mi znać proszę. Chciałabym je Wam odesłać.
Rzeczy, po które nikt się nie zgłosi przekażę osobom potrzebującym, choćby stąd, z BB.

kurcze Aga, to taka ostateczna decyzja? nic się nie da zrobić zeby to jednak pociągnąć???

co do naszych garów - mamy do przeskoczenia conajmniej 8 osób i uważam że jest to do zrobienia
DZIĘKUJĘ WAM BARDZO BARDZO bi poproszę o wytrwałość jeszcze - dzięki wam tak dobrze stoimy, no i dzięki temu że tych podejrzanych z nadmiarem głosów wyrzucili;)

spokojnej nocki życzę!!!!

reklama
Witam kochane....
Wreszcie znalazlam chwilke zeby do was cos skrobnac....mialam pracowity tydzien i czasu nie mialam zeby na tylku usiasc na spokojnie.....
Malowanie i przemeblowanie pokoju sobie wymyslilam...a w miedzyczasie jeszcze z dziewczynkami na kontrole do lekarza,a to z gosia do szkoly i tak zawsze cos do roboty bylo.....na szczescie Karolcia juz zdrowa,a Gosia jeszcze troche kaszle,ma wybrac antybiotyk do konca i mysle ze bedzie juz dobrze....
Pogoda na dworze paskudna....okna nie mam jak umyc,bo deszcz leje...ehhh...a zostalo mi dwa nie myte od lata.....ale te co umylam 2 tygodnie temu to po tych deszczach juz tez brudne....ehhhh....

Baska,poczekam jeszcze 5 minut i drugi raz zaglosuje na twoja kuchnie:-D

Wiec dobrej nocki zycze wszystkim....dodam ze nic nie poczytalam wiec sorki ze sie do niczego nie odnioslam...moze jutro jak nigdzie nie pojedziemy to poczytam co u was....papatki:tak::-)

hej z rana:-D
wczoraj wszystkich szybko obskoczylismy... kolezanka dzisiaj na chrzciny idzie i chciala zeby jej paznokcie zrobic:-D:-D:-D

a z ta klatka to spoko.. to tylko nasze pietro i 16 schodkow... takze malo roboty:-D:-D:-D

adzis w domku siedzimy i mamy dzien lenia:-D:-D:-D
takze poza obiadem nic nie robie:-D:-D:-D

milej niedzieli dziewczyny:-D:-D:-D

Bry ;-)

basia ;-) mam problem z kartonem...zaden mi nie pasi :-( wczoraj zrobilismy rajd po sklepach i ten fotelik jakis nieforemny.... no ale bede szukala dalej...

u nas pogoda paskudna....jak patrzylam na prognoze to cały tydzien ma taki byc... i juz sie stresuje czy od tych spacerkow dom - złobek i złobek - dom Monia mi sie nie rozchoruje :-( niby to tylko 2 razy po 10-15 minutek ale....

katar ma nadal :-( tzn. wrocil jak tylko odstawilam klemastyne :-( no to daje jej znow i dolaczylam mucosolvan bo znow kaszle :-( :-( :-( na sama mysl o L4 dostaje sraczki :-( :-( :-(

nie smece wiecej...lece do garow...
udanej niedzieli ;-)

Witam,
Rubi życzę dużo zdrówka dla Moni, u nas juz katarek się skończył, ale u nas najczęściej jest on wynikiem zębów, więc to niegroźne kapanie z nosa.
Anett, ale masz teraz na głowie, A oknami się nie przejmuj, umyjesz jak się zrobi ładnie. Ja na szczęście nie musze myć okiem od zewnątrz, bo mam pana który za grosze myje je co 4 tyg, tylko od środka musze myć, ale to pikuś, pół godziny i wszystkie lśnią że ho ho.
Basia co do paznokci, to miałam ubaw z mojego. Nigdy nie malowałam paznokci bo mam brzydką bliznę na ręce, (wstawiałam szybę w oknie) i jakoś mi się wydaje że jak mam pomalowane to bardziej widać. Ale jakoś ostatnio mnie wzięło i zrobiłam sobie po raz pierwszy w życiu francuzki. Pokazuje mojemu i pytam się czy mu się podoba. On na to, a co? No jak mam pomalowane, on- przecież nie masz? Więc tłumaczę mu że mam i ze to taka skomplikowana technika. On na to- a czy to się drapie od spodu. Po prostu nie mogłam się przestać śmiać. Tak sobie skojarzył z drapaniem pisanek.

witajcie! wczoraj miałam bardzo udany dzień, jak wyszłam o 12 tak wróciłam o 20:) cały dzień łażenia po Złotych Tarasach z psiapsiółą i kupowanie ciuchów:))) ale mi było trzeba takiego babskiego, zwykłego wypadu! co prawda nie obyło się bez sms-ów i kontrolnego tel. do domu w celu upewnienia się, że tatuś sobie radzi z malutką, ale i tak było nieźle! to było moje pierwsze samotne tak dlugie wyjście z domu odkąd urodzila się Ninka.
Nince do kataru doszedł kaszel, więc jutro, ewentuanie we wtorek idziemy do lekarza; od piątkowego wieczoru dostaje syrop Pulmeo i Cebion multi; na szczęście apetytu nie straciła, zachowuje się też normlanie.

Basiu wczoraj nie zagłosowałam na kuchnię, ale dziś już tak (jak codziennie, zresztą).
Miłej niedzieli!

uff...
witajcie po mej długiej nieobecności.
Wróciliśmy wczoraj o 5 rano!!!
Młoda była u teściów i jak nas zobaczyła to skakała z radości.
Ale jestem padnięta i nic mi się nie chce.
Miłej niedzielli:D

andariel - już 10 tydzień.. ja pikule :-D
witam się! weekend minął jak zawsze za szybko.. jutro znow o 5 pobodka.. dobrze że tylko 3 dni do pracy i 4 wolne :-p się wybyczę z Zosią za wszystkie czasy :-D
miłegoooo wieczorkuuuu!!

reklama
Podjęłam decyzję o zakończeniu aukcji na Allegro.
Gdy skończą się bieżące aukcje nie będę wystawiała kolejnych.
Dziewczyny, spójrzcie proszę w bieżące aukcje Frania. Jeśli są tam jakieś rzeczy, które mi wysłałyście do wystawienia, to dajcie mi znać proszę. Chciałabym je Wam odesłać.
Rzeczy, po które nikt się nie zgłosi przekażę osobom potrzebującym, choćby stąd, z BB.

FRANIOWA nie zwracaj uwagi na tych pieniaczy! Kto normalny siedzi i kombinuje jak tu przywalić i wynajduje kolejne teorie spiskowe! Rób tak, żeby dla Ciebie i Frania było najlepiej. Trzymam za was kciuki - nie trac czasu na debili a już na pewno nie sugeruj sie ich "mądrymi" radami i wnioskami.

Do góry