reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hejo był u nas świadek i się spiłam jak dzika świnia...choć mój małż basrdziej bo śpi na dywanie:-)

ja rurkę w bidonie czyszcze patyczkami do uszu bo innaczej to mi wali:-D średnio co 2 dzień jak pije sama wode a jak soczek to codziennie

hej
masakryczny dzien wczoraj miałam a jeszcze wieczorem znalazłam siwego włosa buuuuuuuuuu :-(
myslałam że sobie odpocznę w pracy po oddaniu projektu a tu dooopa.. dwa nowe tematy dostałam:eek:
dziś byłam na dobrej drodze do wzięcia urlopu na żądanie...:eek: tak strasznie mi się nie chcialo wstawać ze szok.. ale przynajmniej w przyszłym tyg będę miec 4 dni wolne :-p
pogoda u nas paskudna.. Zośka pewnie babci zdemoluje mieszkanie - zawsze to robi jak nie wyjdą na dwór :sorry:
oki pomimo okropnej pogody - miłego dnia!!!

witajcie dziewczyny:-D
troszke pioczytalam:-D
wczoraj wyszlo wstawanie na zastrzyki o wszystko inne bo ledwo chodzilam... tak sie zle czulam ze lezalam caly czas:baffled::baffled::baffled:

a dzis wkoncu odespalam... od 22 do 7:30 dali mi pospac:-D:-D
czyli samopoczucie calkiem inne:-D:-D

ja dzis do kolezanki jak co piatek jade... tylko zeby moj wzial dzieci ze soaba i dal samej posiedziec:confused2:a tak zawsze ze mna:no:
ani na jeden dzien nie odpoczelam:no:

Miranda super foto:tak::tak::tak:
MALINKA kuruj sie kobieto....zeby Cie nie wzielo jak mnie;-):-D:-D

a co do reszty przepraszam ze sie nie odnose alepamiec juz nie ta:sorry::sorry::sorry:

Hej u nas dalej gorączka:-(
przed chwilą posmarowałam jej dziąsła i wyczułam dwie górne 4:laugh2: liczę, że to to, bo jak znowu jest chora to do wiosny nikogo nie odwiedzę z nią:wściekła/y:
a teraz panna zasypia, więc nie mam jak pisać...

Heloooł
Marcel Wariuje od rana
Pogoda paskudna, wiatrzysko takie że hej a młody o spacerku marzy i biega co chwilę pod drzwi :/
nastawiłam pranie i mam chwilę ale zaraz do roboty ;-)

DOminiczka to dziś będzie kacyk? ;-)
baśka - przypominaj przypominaj, ja jeszcze nie mogę oddac głosu bo wieczorem głosowałam wczoraj :/
Lecę na inne wątki

Maggie u nas pada od rana i też nigdzie nie wyjdziemy znowu. Do tego ta temperatura...

Basia to jak ci mąż nie da odpocząć od dwójki to co będzie z trójką?!

Andariel dzięki za tą owsiankę z miodem, imbirem i cynamonem...mmmmmmmmmm niebo w gębie

oj EFE biedna ta twoja Gabi oby jej przeszlo i tylko byla to wina zabkow:no:
moja czworki juz ma czekam na trojki:eek:
nie wiem EFE... on przyjdzie z pracy i nic nie robi... ja musze chaje zrobic zeby jej dupe przebral... wczoraj Oli okapal bo widzial ze slaba:confused2:
ale nasmarowac i ubrac juz nie... a Syle ja musialam okapac:confused2::confused2:

nie wiem jak to bedzie... szkoda gadac... czasami psychicznie juz siadam....chora jestem tez nie poleze... musze wszystko w domu zrobic...a jak powiedziala ze ma poodkurzac to obraza bo leze i dryguje:crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
Witam,
Efe zdrówka dla Gabi, szybkiego wyjścia ząbków,
Basia super się wyspać, co?
Moja potwora marudzi mi tu, muszę się zaraz zająć.
Dzięki za miłe komentarze, co do tekstu pod, to nie jest wywiad ze mną, proszę się nie sugerować, ja tylko niechcący się tam dostałam.
U nas pogoda niczego sobie, zaraz pójdę z J do sklepu po kapustę bo wczoraj zapomniełam a bigos mam w planach dla mężusia.
Bidulek strasznie chudnie na tych instalacjach.
Zmykam bo za godzinę ma koleś do okna przyjść.
Na zrazie laski.

reklama
Hej.
Wlazłam na allegro cafe i mnie złośc roznosi co za podli ludzie tam są nic dziwnego że nas tak szybko zablokowali, wściwbstwo, chamstwo wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrChyba juz nie bede czytać bo aby nerwica mnie bierze.
Efe oby Gabi nie była chora, ta pogoda nie sprzyja zdrowiu dzieci.
Basiu współczuje ale znam to mam to samo tym bardziej ze sama jestem i sama wszystko musze, chorowac tez nie moge bo kto by sie dziecmi zajał. brak nam tak tydzien wolnego bez dzieci bez sprzatania gotowania echhhh,.
Miłosz dalej nie chodzi juz mnie na to nerwica bierze. Bo puszcza raczki sam stoi a z miejsca nie ruszy mowy nie ma, jak sie przyzwyczaił na tych czworakach tak jak gdzies dalej to tylko na 4ech. Koło mebli chodzi, sam stoi a chodzic niet:((
Pogoda dzis syfiasta wyjść z domu sie nie da. Wieje ze hej.
Miłego dnia musze sie czyms zajać zeby sie odstresować.
Baśka dzis za pierwszym razem oddałam głos ale jestem z siebie dumna:))

Do góry