reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

cześć :-)
Maja właśnie zasnęła, więc mam czas dla siebie ;-)
co do zboków, to współczuję widoków i przeżyć, normalnie wziąć i im te fujarki ukręcić :tak:
reksio, to miałaś przeżycie... mimo to miłego dnia życzę :-)
malgos_b, czekamy na relację z testu ;-) i niech już ząbki Szymka nie męczą :tak:
u nas rano popadało, ale coś wieje bardzo, lecz i tak pójdziemy na dwór chociaż na trochę :blink:
co do bidonu z canpola, to też taki posiadam i Maja bardzo lubi z niego pić :tak: andariel, a w jaki sposób czyścisz tą rureczkę? :confused:
mju, a ile u was w warszawie woła sobie taka niania, jeśli mogę spytać?
zdrówka dla dzieciaczków i dla was :-)
miłego dnia :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Choróbsko mnie dopadło i ledwo zipie czuje sie koszmarnie.gardło głowa mnie boli wszystkie mięśnie czuje chrype mam staram się nie mówić ale jak nic nie mówić do dziecka,bawić się chce poleżeć też nie ma jak bo skubaniec włazi do mnie na łózko i poskoki na mnie trenuje....

Współczuje przygód ze zboczeńcami,biedna Natka.Ale co za ludzie że nikt nie zareagował!!!!
Reksio widok potworny,takie obrazy zostają najdłużej w pamięci :no:
Przepraszam nie wiem co ja miałam jeszcze napisać łeb mnie napieprza i słabo coś przez to kontaktuje:baffled:
Zdrówka życzę dla Wszystkich!

IZABELA nam się udało stargować z 15zł/h do 13. Pani będzie przychodzić na godziny - tak nam na razie lepiej niż jakaś stała kwotę miesięczną. Żłobek tak jak pisałam kosztuje tysiąc zł - pełnopłatny nie zależnie od tego czy dziecko chodzi czy nie.

Kurde Miranda fajnie z tymi aktami. Mi się zawsze marzyło :)D) żeby mieć sesję w Palyboyu, ale niestety mam dupsko za duże no i żadna gwiazdą tyż nie jestem więc to tylko marzenia :)

hej dziewczyny
szok- Adas był w złobku dzis trzy godziny, jak przyszłam to zero reakcji na mnie, panie chwaliły ze grzeczny, sam zasnął w łózeczku (!)
na rozmowie źle wypadłam, rozmowa po angielsku była i nie dosc ze wiele słow zapominałam to jakos sie wysłowic nie umiałam, porazka, fakt ze wogole od kilku miesiecy nie uzywam jezyka ale zeby az tak sie uwstecznic, chyba nigdy tej pracy nie znajde

Mju- a Ty od kiedy do pracy idziesz?
w Krakowie za godzine 9-10 zł nianie sobie życzą

Andariel- i lepiej Nince troszkę? taki lejący katar nie jest najgorszy, przynajmniej jej spłynie na zewnatrz
Adasiowi siedzi gdzies w gardle i zaczął kasłac wiec chyba sie przejde jutro do lekarza

Malinka- a Ciebie chyba grypa bierze?

Maggie- a Ty jak sie czujesz?

Małgos b- rób test kobieto,
ja od porodu okresu nie miałam ale w ciazy napewno nie jestem, prolaktyna mi znow miesza w hormonach

Piwonia- tez słyszałam ze owulacja moze czasmi bolec

Efe- a Tobie co? moze przesilenie jesienne?

co do aktów to Miranda- szacunek dla Ciebie
powiem Wam ze jak by duzo zapłacili to tez bym wstydu nie miała obecnie, a przed ciażą to stresem było do lekarza isc no bo jak tak przed obcym do stanika rozebrac sie do osłuchania
a w szpitalu przy porodzie to juz mi było wszystko jedno i juz wstydliwa nie jestem, nawet karmiłam w terenie pare razy

izabela - tą rurkę na bieżąco każdorazowo przepłukuję zwykłą wodą; raz na jakiś czas myję ją z zewnątrz (bo jest w prążki) płynem do naczyń; mała pije cały czas to samo, słabe ziołowe herbatki, więc chyba wystarczy;
Mewa dziękuję, Ninka bez zmian, tj. silny katar i stan podgorączkowy; na razie nie mam po co biec do lekarza; podaję jej 3x dziennie wit.C, w zupkach czosnek; no a Adaś to mnie zaskoczył! taki grzeczny! widzisz, jak się ładnie odnalazł w nowej sytuacji!
mnie podczas owulacji też czasem pobolewa, ale nie jest to aż tak silny ból;
Malina a Ty się kuruj!

Ostatnia edycja:
Aguś, przeczytane, post dodany.
Efe u nas też leje i wieje, a najgorzej że przecieka nam okno w kuchni, normalnie leci jak z prysznica, koleś do naprawy przyjdzie dopiero jutro rano. Nic tylko zakładam ścierki i zmieniam je co chwilkę jak pada.
Mewa, ja wtedy byłam piękna młoda i wyzwolona, teraz jestem tylko wyzwolona:happy2: Po za tym zdawalm do tej uczelni i zależało mi popodglądać trochę w jaki sposób uczą i nabrać podobnego stylu:tak: Na szczęście na egzaminie się poznali na moim beztalenciu do malarstwa, i szybko odpadłam, oszczędzając sobie stresu na teorii.
A co do uwieczniania, to najzabawniejszą historię miałam 11 lat temu. Mieszkałam wtedy w Amsterdamie, a w tym czasie w polsce wyszło pierwsze pismo feministycze Zadra ze mna na okładce. Ponoć większe miasta były mną wytapetowane, nawet taki jedem marzył żeby mnie spotkać, co mu się udało, nie wiedząc o tym. Nawet widokówki ze mną sprzedawali, ha ha ha, a ja się dowiedziałam pół roku później. Ponoć mnie nawet szukali żeby się spytać o zgodę. Ot i cała śmieszna historia.
O takie zdjęcie, chwalę się Zdjęcia użytkownika Zadra - Zdjęcia na tablicy | Facebook

reklama
Do góry