reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Miranda super!! Tylko dlatego nam teraz o tym mówisz??? Co tam jeszcze ukrywasz, hę? ;-);-):-D

Zulejka mi też się zawsze taka sesija marzyła ale z podobnych powodów co u Ciebie nigdy mnie nie zaprosili :-D:-D:-D

Chłop mi przyjechał!
A tam ukrywasz, no przecież nie wypada się tak od razu chwalić. Coś by się jeszcze znalazło, życiorys mam bogaty, tylko kieszenie puste.

haha Magda, ja też ja też, przyłączam się do Ciebie i Zulejki! ale słuchajcie może jeszcze się ktoś skusi i nas zaprosi na taką sesję a jak nie to pozostaje własny chłop ;-)

Miranda no super!!!Być na okładce no o tym marzy chyba każda kobieta!!!

przyszłam powiedzieć dobranoc.Nie dam rady posiedzieć przy kompie głowa mi pęka a ból gardła jest nie do zniesienia pali piecze łaskocze mam ochote wyrwać to gardło....i nic nie pomaga:no::-(

Dobranoc

Malinko a TantumVerde masz? u mnie jak mocno gardziel bolała, to działał dobrze;

miranda - super! i zdjęcie mi się podoba, takie ...mocne jest, o!

mam typowo ciążowe zachcianki - to mam ochotę na nutellę, a zaraz na rybkę... a na duszone czy gotowane warzywa nadal mnie mdli:/

Malinka zdrówka dla Ciebie!
nie mam Cię nawet na GG bo mi zjadło kontakty a tak myślałam co u Was ostatnio... odezwij się ;-)

Mewa
u mnie ze zdrówkiem lepiej, ja prawie zdrowa to małż zachorował... właśnie foch był bo mu wygarnęłam że on mi herbatki nie nosił do łóżka ;-)

andariel
:-) ale masz smaczki, a przynajmniej zdrowo, ja miałam pamiętam mega ochotę na coca cole i jakieś pizze, i jak pizze jeszcze sama mogłam sobie zrobić tak cocacole już niebardzo ech :baffled: ciekawam czy chłopak będzie achh :-)

dobra już nie ściemniam idę do łazienki i do wyrka
KOLOROWYCH :*

:-)
malinka, kuruj się kobieto :tak: zdrówka dla ciebie ;-)
mju, już doczytałam na T, dzięki ;-):-)
andariel, ja tak samo czyszczę, tylko gorzej ze środkiem tej rurki, bo od tych gęstych soczków robi się osad i nie wiem jak to doczyścić :baffled:
miranda, toś ty światowa kobieta :tak:;-):-) gratki :happy2:
mewa, super, że Adaś się tak dobrze zaaklimatyzował :)) a z pracą to może nie będzie tak źle ;)
dziewczyny, czy któraś z was posiada lustrzankę cyfrową? jeśli tak to jaki model?
obejrzę jeszcze szpilki na giewoncie i idę lulu :-p
kolorowych :-D

Ostatnia edycja:
WIELKI SUKCES LECHA POZNAŃ!!!!

poczytałam wszystko dokładnie!!!
Malinka kuruj się!!
Chogata co z Alicją?
Piwonia zawsze mi Ciebie żal jak cierpisz z bólu!
Miranda ale z Ciebie światowa babka!!

to tyle....
ogólnie to u mnie do dupy wszystko

reklama
Iza- patyczkiem do uszu - patent mojego męża:) bo od soczków faktycznie zachodzi i kilka patyczków na takie jedno porządne czyszczenie nawet idzie;)

mnie tez boli jeden jajnik mocno - ciekawe czy za 2 tyg @przyjdzie- bo ja od porodu jeszcze nei miałam

Miranda- no niezłe doświadczenia:) a ten artykuł o tobie ??? interesują mnie szczegóły ;)

Co do takich książeczek dla dzieci pomagających zrozumieć jak się zaqchować w trudnych sytuacjach to GWP ma takie -trzeba poszperać bo nie pamietam konkretnych tytułów, ale np DOBRE I ZŁE SEKRETY
i jeszcze seria "skrzat od dobrych rad" fajna jest...
ja generlanie umeczona jestem, tydzien krótszy ale bardzo ciezki bo i sprawa samobójstwa ciągle w pracy i w mojej glowie i jeszcze w banku z kredytem jeden rzeczy nie dopilnowaliśmy i problemy mamy także już chce od tego odpocząć, a w domu ciagle kasłanie i kichanie:(
pamiętajcie kochane prosze o głosowanku Projekt wymarzonej kuchni IKEA zgłoszonej do konkursu przez Pablo

Do góry