reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

dokładnie:) a tak w ogóle, to w okresie wakacji miałam z nimi problem, bo przyszedł jakiś monit, który odebrałam i wrzuciłam do szuflady z myślą zapłacenia po powrocie; a potem jakiś mail w tonie grożąco - przypominającym, który też brzydko mówiąc olałam odraczając w czasie (no kto by się przejmował takimi groszami...) i nagle dostałam info, że sprawę oddano jakiejś firmie windykującej należności:/ i sie tylko wstydu najadłam za 10 pln i musiałam potem do nich pisac prośbę o odblokowanie konta!

reklama
Heh Andariel to ja znam jeszcze lepszy gryps:)Cyfrowy Polsat wymuszał wpłate 25gr od mojej matki bo zalega z wpłata. I tez ja straszyli windykacja heheheheheheheh. jak mi to powiedziala to smiałam sie pół dnia

witam bo niewiem czy sie witałam,zakecona dzisiaj jestem
ale o alegro przeczytałam i od razu do nich napisałam,a z drugiej strony niezła jazda,troszke przewrazliwieni sa
a tylu ludzi tak naprawde zostaje oszukanych i sprzedaje nielegalnie,szkoda słow

KAsiu dzięki! już trochę lepiej mi.. ja wiem nie mam co się porównywać z Tobą.. masz trójkę dzieciaczków i mąż przyjeżdża tylko od czasu do czasu ja krótko.. moj co dwa tyg na weekend..ale i tak ciężko jest..
do Allegro zaraz napiszę tylko sobie hasło przypomnę...:eek:
Zoś zasypia więc zaraz do wanny pójdę.. kurde nawpierdzielałam się kiszonej kapusty i teraz umieram...:sorry::sorry::sorry: ach to łakomstwo.. Zosik też troszkę zjadła i pruty się powoli odzywają więc pewnie będziemy mieć ciekawą noc :-D
do do do :-) buzzzzzzz

melduje ze liscior do allegro poszedl...

na wiecej teraz czasu nie mam... nastroju tez... dzis umarł ojciec chrzestny mojego R :-(

kolorowych

witam dziewczyny
nie było mnie tutaj pare dni albowiem byłam u rodziców z Adalkiem, niech sie nacieszą wnukiem, wrócilismy juz ale Adas od wczoraj znow zakatarzony niestety

Kasia- ale nadgorliwi na Allegro, przykro ze zablakowali Franiowe konto, postaram sie wysłac ten tekst jeszcze dzis

Baska- zagłosowałam na ta Twoja kuchnie :)

Andariel- az mi sie słabo zrobiło jak przeczytałam ze tachałas wózek po schodach ze spiąca Ninką, nu nu kochana, oszczedzaj sie
a owsianka mnie zaintrygowała- tez spróbuje Adalkowi zapodac

Emy- kciuki mocno zacisnięte!

Maggie- kuruj sie, nie daj sie wrednym wirusom

Mju- oby niania sie spodobała, zawierz intuicji

powiem Wam ze sama sie nad niania ostatnio zastanawiam, złobek bardziej do mnie przemawia ze względu na czynnik uspołecznienia Adasia, ale jak zacznie chorowac to nie dosc ze za żłobek trzeba płacic to jeszcze nianie na gwałt szukac wiec opcja niania chyba taniej mnie wyniesie
znow mam rozmowe w czwartek, oby sie Adalek wykurował bo maz nie da rady tym razem z nim zosatc

hello!!!
ja dziś dopiero jestem ufff....
trochę miałam do "naprawienia" itd...

Generalnie z Myszką super - je, śpi, rośnie, wariuje...
W szkole ciężko, święta zleciały u rodziny...
Czyli po staremu.

Czytam tu o tym allegro. I tak naprawdę nie wiem, jak się sprawa wyjaśniła, bo początku historii znaleźć nie mogę a zapóźniona z tym wszystkim jestem, więc trzymam kciuki, co by się tam powyjaśniało. Poczytam jeszcze insze wątasy, T i spadam na kajś film, bo pralka chodzi.

Aaaa dziś se płyn do kąpieli kupiłam, będę się wylegiwać jak klucha:D

reklama
apel wysłany - o mały włos z podpisem "imię i nazwisko" ale na szczescie pomimo póxnej pory i masakrycznego zmeczenia mój mózg jeszcze zadziałał ;)

Bartkowi po inhalacjach fajnie zeszło z nosa...na gardło, takze leczenia ciąg dalszy- biseptol:(
norlanie mówię wam już mam tak dość tych chorób... doła ciagle przez nie łapie, jeszcze Bartek jakiś rozregulowany i pobudka o 5,20, w pracy sajgon bo pilne wezwanie do gimnazjum gdzie gimnazjalista popełnił samobójstwo - dzień beznadziejny...no ale ja widze coś ostatnio smęcę za bardzo bo jak jakoś leci to nei pisze a jak gorzej to musze się wyżalić...wybaczcie

za głosy bardzo bardzo bardzo dziekujemy !!! i oczywiście poprosimy dalej na nas glosować Projekt wymarzonej kuchni IKEA zgłoszonej do konkursu przez Pablo Projekt wymarzonej kuchni IKEA zgłoszonej do konkursu przez Pablo
oczywiscie na pierwsze miejsce nie mamy szans (swoją drogą to nei bardzo rozumiem jak ludziom głosy w takim tempie mogą przybywać) ale o tą pierwszą 50tke jeszcze próbujemy walczyć...)

Do góry