reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Baśka, przypominaj codziennie:)
Melduje ze dzis za pierwszym razem udało mi się dodac mój glos:)

Dziewczyny, jesteście CUUUUUUUUUUUUUUDOWNE:)

Basia oddany.

W ogóle to witam serdecznie.
Wróciliśmy.

Kurczę mam do poczytania i sama nie wiem kiedy to zrobię bo dziecko mi się rozregulowało przez te wyjazdy:-( Ale będę się strać;-)

Hej
No i znów sami, Juz sie chyba przyzwyczaiłam, do świat juz jakos zleci echhh. Po drodze mąz nów mieli mały wypadek, wurzneli w dupe przejechanemu juz dzikowi. Dzieki Bogu ze majac na uwadze akcje znicz jechali dośc wolno dzieki temu nic im sie nie stało a i auto całe. Najgorsze z całej tej pracy to sa przejazdy, jak ja kocham telefony komórkowe zawsze mozna zadzwonic i sprawdzic czy wszystko w porządku

Baska głosuje codziennie i trzymam kciuki

Reksio humor juz troszke lepszy?Ty kiedy spodziewasz sie meza?

A ja szpitaliku cd. Kubie juz lepiej poszedł do szkoly, Mati na antybiotyku, a Miloszek chyba na dobrej drodze do wyzdrowienia bez lekarza na szczescie

Juz sie lata doczekac nie moge

Miłego!

Heja
Ja na chwilę, rozebrało mnie choróbsko, ucho znów mnie boli a myślałam że wyleczyłam jakiś czas temu :-( poza tym katar, zatoki, dreszcze :-( młody śpi to ja też do wyrka idę chociaż sprzątać powinnam :-(

baśka głos oddany ;-)

Kasia zdrówka dla chłopaków, a dobrze że niegroźny ten wypadek był i nikomu nic się nie stało

miłego dnia!

Franuś :-) GRATKI!!!! Szybko mamie zwiejesz ;-) pamietaj ze tesciowa czeka az mama wejdzie na BB i nam tu napisze "Franek poszedł w długa" :-)

Baska ;-) od dzis masz moje 2 głosy :-) roboczy i prywatny ;-) i wpraszam się na kawę jak tą kuchnie wygrasz ;-) :-) :-D

Kasia :-) Raksio :-) 3majcie się!!! jak ja bym chciala tak za mezem tesknic....

Monia miala juz chyba dosc przebrzydłej matki co to tylko woła "Monia nie wolno" bo poszła do złoba z uśmiechem na ustach... najpierw sie usmiechała do kolegi w szatni a jak zobaczyła panią Marzenkę w drzwiach to się zabrała i poszła... :-) taki układ mi pasi - jak ona nie płacze to mi od razu lżej na sercu i spokojnie idę do roboty...

no wlasnie...szefowa sie urlopuje a mi zostawiła listę co mam zrobić... punktow jest 5 ale podpunkcikow nie zliczę wiec zmykam tyrac ;-)

3majcie sie cieplo ;-*

reklama
Hej!
FRANECZKU gratulacje :-D
BAŚKA głosik oddaję - też się przez chwilę zastanawiałam czy by nie wziąć udziału w tym konkursie :eek:
Ehhhh ja mam pietra -jutro ma pszyjśc do nas niana - na taką wstępną rozmowę. Niania z polecenia, ale ja ciągle sie waham... z Anielka siedziałam 3 lata a Antek taki gluś jeszcze.... a z drugiej strony kasa zaoszczędzona sie pokończyła i zaczyna powoli brakować i te pół pensji by nam trochę pomogło (pół bo pół dla niani...).... oj zobaczę jak ta Pani...

Do góry