reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Cześć dziewczynki, wróciliśmy szczęśliwie:-)
Opis i zdjęcia w wątku Frania, jesli macie chwile czasu i ochotę:tak:
Jutro świętujemy urodziny Natki (nie zapomnę jak na porodówce mój mąż kochany mówił do mnie czułym głosem: "juz za rok kochanie zapalimy na torcie naszego dziecka pierwszy znicz":szok::tak::tak:)
Zmęczeni jesteśmy strasznie, ale szczęśliwi, bo Franula dziś pierwszy raz sam podciągnął się do klęku!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Hejka!!
Ja dzień świrusa miałam dziś.
Od rana goście i na obiedzie też a ja obiad miałam dla kilku osób tylko no ale jakoś się uporałam z problemem.Ciasta prawie nie mam a tu na jutro mi się też zapowiedzieli ludziska:szok::eek: ale po południu my troche jedziemy do męża babci.
Przpraszam że się nie odniose do niczego ale tak na szybko pisze!!
A Franiowa Witaj!!I wielkie Gratulacje dla NAszego dzielnego FRANIA!!!!!!!!!!!!
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!!!!

Hej
Melduje tylko ze głosuje codzinnie
W domku mam meza, zrobiłam sobie przy oazji zakupy
odwiedziłam chinczyka i kupiłam kurte dla Kuby na zime az za 25zł o-0 i wyglada super taka ciepła z michem pod spodem
ciuchów ma full dla dzieciaków i niedrogo

Głowa mi dzis peka a szykuje sie romanic wieczór musze sie podkurowac
w domu mały szpitalik bo wszystkie dzieciaki przeziebione, ja sie trzymam bo musze

No lece bo Miłosz marudny ta zmiana czasu daje popalic.....MIłego!!

witaj Aga:) odpocznijcie teraz sobie z Krasnalem!
Kasiu u nas też Ninka o stałej porze domagała się kąpieli, udało się ją przetrzymać pół godzinki dłużej, marudziła;
Malinko - ale pracowity macie ten długi weekend!

Witam.
U nas trochę smutno, Małża nie ma, sama wspominam mojego małego świętego. Szkoda że nie mogłam być na gróbku. I do tego ci popieprz...eni hellowinowcy co chwile się dobijają do drzwi. Ach...

Aga ;-) 100 lat 100 lat 100 lat dla Natki ;-*

widzę że pierwsza jestem nie dość ze dziś to jeszcze w listopadzie....no ale my przez choróbska siedzimy w domu :-(

po drzemce Moni idziemy sie osłuchac... jak w pluckach i oskrzelach bedzie OK to jutro do złobka lecim ;-)

miłego dnia ;-)

reklama
Aga to bawcie się superowo!

A ja sobie wczoraj jeszcze raz obejrzałam Beawulfa i potem w nocy mi się demony śniły! bałam się jak cholera! dobrze, że - wyjątkowo - nie musiałam sikać w nocy, bo byłby problem:p

Do góry