reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

Hejas
my już w domku
wróciłam z katarem
cieplutko i ładnie, zjemy obiad i na cmentarz lecimy
Anet my jedziemy trasą prosto na Bełżec i Zamość ;-) Fajsławice nam całkiem nie po drodze
STO LAT dla Natalki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja :-)
my już w końcu odpoczywamy w domku, bo wczoraj i dziś byliśmy na cmentarzach
na szczęście pogoda dopisała, tylko wczoraj strasznie wiało :tak:
Majka ma drugą drzemkę, więc ciekawe o której pójdzie spać na wieczór :eek:
a dzisiaj męża kuzyn został tatusiem :-) pamiętny dzień będzie :-D
sto lat dla Natalki :-)
pa ;-)

witam się i żegnam..
Trza się mężem nacieszyc puki jest.. Po 20 wyjeżdża.. Teraz Zosie myje to ja czytam. Buzki

Franek usiadł dziś sam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Choćby skały srały pojedziemy na następny wyznaczony turnus od 5.12!!!!!!!!!!!!!!!!

Cuda poturnusowe się zdarzają:)

witam po weekendowo
Franiu dla ciebie wielkie gratki,zawsze w ciebie wierzyłam i oby tak dalej do przodu
dla siostry najlepszego
i chyba do jutra,bo mam w domku strasznego marudka,płaczka i kaszle mi tez i zupełnie niewiem od czego,bo zero kataru,zero czerwonego gardełka a mimo tego kaszle nam

reklama
Do góry