reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam wieczornie, młody już śpi, duży czyta gazetę, to ja tu ;-)
Obiad zrobiłam w końcu, kupiłam fileta i zrobiłam w cieście piwnym, wyszło mi dużo więc na jutro mam z głowy więc już nie będę pytać ;-)
Rubi Ty dalej masz pocztę zapchaną, z kim Ty tak romansujesz na tych PW?! :-D
Aaa ja chciałam oddać głos ale ja tam niezalogowana jestem :/ ide patrzeć jak się zalogować na te aktywne babki :-p

reklama
Kasiu współczuję nocki, niech kolejna będzie już spokojna dla Was;
rubi a Ty nie kracz z tym szpitalem, może będzie całkiem dobrze, czego Ci życzę;

my dziś pospałyśmy do 9, bo mała się rozbudziła przed 6 i już zasnąć nie mogla, ale że ciemno było, to wstawać też głupio, więc powałkowala się w tym łóżku do 7 i w końcu padła; no i do 9 spała, a ja z nią; a potem spałyśmy razem 3 godziny w ciągu dnia! już zapomniałam jak to jest w ciąży, a przy Nince przecież też mnóstwo spałam;

i więcej nic nie napisze, weny mi dzis brak, myśli nie moge zebrać;

acha, Efe - udanej wyprawy! ja tez zawsze biore mnóstwo ciuchow dla Ninki i zazwyczaj wykorzystuję tylko połowę:)

witam wieczorową porą ;-)

Jasiek ma wirusowe zapalenie gardła :-( jak to facet uzalal się nad sobą "weź ją bo ja jestem ciężko chory" (ta ona to Monia usiłujaca ucałowac braciszka...)

maggie ;-) skrzynka odgruzowana... ja mam nieladny zwyczaj zachowywania wysłanych maili/PW... nacielam sie kiedys (nie dostalam dyplomu ze studoiw podyplomowych bo zgubiono moja prace ktorą wyslalam mailem ale nie mialam potwierdzenia) i teraz wszystko zapisuje...
a romansowac to romansuje z samymi BB-babkami :-) ;-)

dobra... spadam do wyrka ;-)

kolorowych i cieplych snuuuuuuuf

Hej mamuski!
Wpadlam na bb zobaczyc jak sie miewacie, no i sprawdzic czy mnie jeszcze pamietacie;)
Dzieciaki macie nieziemskie, najcudowniejsze ze wszystkich na forum, ze tak nieskromnie powiem.
Poczytałam troszkę ze u was same chorobska. Trzymajcie się cieplo w taka paskudna pogode. Wysylam wam troche egipskiego slonca, moze troszke rozjasni niebo.
Buziaki dla was wszystkich, dla kazdej z osobna
Pozdrawiam

Witam z Rana!
Młody obudzil się o 6:30 :/
Emy miło Cię znowu "widzieć" :-) dziękujemy za słoneczko, przyda się bo u nas faktycznie paskudnie i choróbsko wszędzie. Co u Ciebie??
Rubi no fakt, na BB facetów jak na lekarstwo to tylko z babkami można romansować :-)
zdrówka dla Jaśka!
Efe miłego wyjazduuu
andariel, śpiochaj ile się da, już się nie mogę doczekać fotki z brzuszkiem Twym :-)

Emy oczywiście że cię pamiętamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisz co u ciebie! Jak się czujesz? Jak leczenie?

Za słońce dziękujemy (podobno ten weekend ma być ładny).

Ja tylko wpadłam zobaczyć czy wsio u was ok. Zaraz muszę wyłączyć kompa bo się zasiedzę a niedługo wyjeżdżamy (no koło 12) ale jeszcze tyle jest do zrobienia....
Ech trzymajcie kciuki coby mi się dziecko zaaklimatyzowało. Bo to jakieś 300km od domu i w razie czego nie wrócimy.

Trzymajcie się ciepło i udanego weekendu życzę.

EMY :-D co tam u Ciebie? Jak zdrowie? terapia???

Mi Anton wstał dziś o 5,30!!! Łobuz - tym bardziej, że wczoraj na zakupach poszłam sobie na pycha kawę - a ja jestem strasznie wrażliwa na kofeinę i zasnęłam około1 -a ten Mamoń tak wstał i buszuje....

EFE spokojnej a przedewszystkim szczęśliwej podróży. Ucałuj synową ode mnie...

coś niesamowitego, nie dalej jak dziś rano myślałam właśnie o Emy!!! i o Kini; a tu proszę! wow... co u Ciebie Emy?

Efe rozumiem Twoje obawy, my jak jedziemy do G-wa to też ze strachem, bo 450 km od domu nie pozwala na ewentualny powrót:/ ale będzie na pewno dobrze! dzieciaki sie ponoć szybko aklimatyzują:)

maggie mi wcale nie spieszno do tego brzuchola, pamiętam jeszcze poprzedni:p i potem te ciuchy juz takie...inne:) liczę jeszcze na jakieś 2 m-ce płaskiego brzucha:) póki co nic nie widać i waga ta sama:)

miłego dzionka, zmykam

Witam z rańca.
Małż poszedł do roboty, szkoda że mu nie dali odsiadki.
U nas pogoda taka sobie szaro buro za oknem.
Emy, miło Cię czytać!
Zdrówka dla dzieciaczków!
Miłego dnia babeczki.

reklama
Hej mamuski!
Wpadlam na bb zobaczyc jak sie miewacie, no i sprawdzic czy mnie jeszcze pamietacie;)
Dzieciaki macie nieziemskie, najcudowniejsze ze wszystkich na forum, ze tak nieskromnie powiem.
Poczytałam troszkę ze u was same chorobska. Trzymajcie się cieplo w taka paskudna pogode. Wysylam wam troche egipskiego slonca, moze troszke rozjasni niebo.
Buziaki dla was wszystkich, dla kazdej z osobna
Pozdrawiam

witaj,co u ciebie?wpadnij czasm i skrobnij
pozdrawiamy

witam
Efe szerokiej drogi i miłego odpoczynku,zadanie wykonam w miare możliwości

ja mam nocke straszną za sobą,Ala budziła sie co półgodzinki i chyba niechce krakać,ale ktoś nam jakieś choróbsko sprzedał,lekko pokasłuje i furczy w nosku,ale na razie nie jest źle
szybko leki zapodałam żeby mi sie nie rozłożyła na długi weekend
pogoda ma dopisac wiec choc spacerek trzeba zaliczyc codziennie

dla pozostałych dzieciaczkow szybkiego powrotu do zdrowia
i miłego weekendu

Do góry