reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

wstawiłam fotkę, kobitki:) trochę mi dziwnie, bo to przecie narząd wewnętrzny, no ale my tu zafiksowane jesteśmy, to można pokazać:p

zmykam do kuchni robić Nince pulpety z indyka; a wczoraj dla nas robiłam kluski serowe na słodko (z miodem i cynamonem) i tak się tym objedliśmy, że nas potem brzuchy bolały;

Aga - ufam mojej gince, dzięki jej czujności w porę wykryto u mnie paciorkowca jak byłam "zaninkowana", dlatego teraz też u niej będę prowadzić ciążę; a badania chyba standardowe, dopiero pierwsze teraz będą - krew, mocz, glukoza

Ostatnia edycja:
reklama
Anadriel - super pora na oglądanie małego mieszkańca Twojego brzucha. Trochę jak sen - ten piękny, ale na jawie hihi:)
Zaraz wpadam na wącio zobaczyć fasolunię:)

Kasiu - tak to prawda, że trzydniówka może występować kilka razy. Moja (tfu) nie miała ani razu ale znajomych maluszki każdy miał po 2 razy, no a przy trójce to nie lada klopot.
Oby to było tylko coś, co szybko poleci hen za góry i lasy, bo taka pogoda się robi, że miło wyjść:) przynajmniej u nas.

Cześć Franiowa - a co Ty na dworzu siedzisz z lapkiem?

dobre rano ;-)

Andariel :-) ale ja Ci zazdrosze... ostatnio zaczelam miec faze na ciaze jak zobaczylam zdjecia z sesji brzuszkowej... fotki robiła ta sama fotograf co Moni te z chrzcin.... namawiamy ją zeby się fotografia zajela na powaznie... cudne te fotki robi... no ale ja juz w ciazy ni emogę być wiec sesji z brzuszkiem nie bedzie... no..od biedy bym mogla z moim obwsilym brzuchem sie dac ofocic ale po co??? potem tylko bym sie stresowala coby foty swiatla dziennego nie ujrzaly :-D

my dzis wstalysmy dokladnie o 5:48 :-( Jaska bolał brzuch (mam nadzieje ze po wizycie w kibelku i smekcie jest juz OK), Monia sie bawila klockami i mi sie przysnelo na chwilke.... obudzil mnie cios rurkam.... znaczy sie cios paczką makaronu "rurki" :biggrin2: cios zadała mi wlasna córka...

wczoraj głodzona Monilla Głodzilla musiała sama się zaopatrzyc w pożywienie bo w złobku i w domu tak marnie karmią ze tylko 4 kupy dziennie robi.... sa tylko 2 szafki z ktorych juz zerwala zabezpieczenia i do ktorych ma dostep - w jednej sa soki w kartonach, mleko, puszki, suche, zapaczkowane produkty typu ryz, makaron, kasze, plastikowe pojemniczki a w drugiej (pod zlewem) kosz na śmieci i worek z ziemniakami... no sobie Monia wyjęła ziemniaczka i rozpoczela konsumpcję.... a potem jeszcze jednego ziamniaka znalazłam w pokoju...

no a dziś R sie przez nia omal nie posikal... bo tata jeszcze nie widzial córki w wersji "karateka" - kiedys sie z Jasiem wygłupialam - udawalismy walke karate i wydawalismy okrzyki "ninja" no i Monia papużka zaczela nas nasladowac ;-)

czas na drzemke panny M wiec do potem

Witam,
Ja tylko na moment, bo czasu brak. Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam buziaki.

Andariel
zazdroszczę ci tej fasolki oczywiście pozytywnie :-).

hej!!
Widze że chorób ciąg dalszy!
Zdrówka dziewczyny Wam i maluszkom!!!Niech szybko przejdą te choroby bo pewnie na tego 1 wszego większość gdzieś jedzie to trzeba być zdrowym!!
my dziś zabiegany dzień mielismy.Byliśmy u lekarza.
teraz wróciliśmy ze spacerku i się grzejemy bo zimmmnnoooooooooo
Przepraszam ze się nie odniosę do niczego ale jeszcze dobrze nie doczytałam:zawstydzona/y:

Andariel gdzie te zdjęcie bo ja ślepa jestem:nerd:

A ja nawet nie czuje, że dziś weekend:-( Mój w W-wie i pewnie wróci jak już spać będziemy. Miałam jechać do koleżanki ale sobie już daruje.

Post pisze godzinę.

reklama
Czy istnieje cos takiego jak jednodniówka?o-0?
Bo od rana mały tfujjjj nie gorączkuje...i juz nie wiem co mam mysleć

Głowa dzis mi peka,,,

Do góry