reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam w wersji zombie.... Antek większość nocy płakał :-( nie pomagało branie do łóżka, głaskanie po plecach... pierwszy raz od nie wiem kiedy dałam mu w końcu mleko ok 3.30 i... zasnął...
Za to mnie tak boli głowa, ze ledwo siedzę a moje dzieci, żeby zrobić mi dobrze wala plastikowymi młotkami w moje metalowe miski - próba zniszczenia orkiestry skończyła się takim płaczem, że już wolę jak walą w te miski......
Miłego dnia!

witam sie z rana:-D

ja dalej kaszle... nic nie przechodzi... Syla tez zaczela kaszlec...a Oli zakatarzona:baffled::baffled::baffled::baffled:
ale na szczescie mama dzis przyjedzie pomoc.... bo ja nie daje rady:eek::eek::eek:
masakra te chorobska:no:
wszystkim chorowitkom bardzo duzo zdrowaka:tak::tak::tak::tak::tak:
niech te choroby juz sie straca od nas:no:

zycze Wam milego weekendu i oby dzieciaczki za bardzo sie nie meczyly:-D:-D:-D

Hej
U nas nico lepiej w nocy goraczka, tyle ze jak podawalam czopka...to nawet nie zauwazył.
Bo Mju wspólczuje ale Miłosz czy jest zdrowy czy jest chory to odpukac ale zawsze jest cichutki spokojny, grzeczny. Spał ładnie cała noc. No ja czesciej sie budziłam zeby sprawdzac temperature ale on sie wyspał

Ide bo mam taki burdel w chacie ze chyba łopate odpale:p

Kasiu dlaczego tak odrzucasz opcję trzydniówki? wiesz co, niektórzy twierdza, że można ją mieć tylko raz, a inni, że wiele; u znajomych żyje pogląd, że wiele - tak było z ich dziećmi; i powiem Ci, że jak Ninka miała ostatnio przez 3 dni gorączkę, to też stawiam na 90%, że to była druga trzydniówka - tyle, że nie zakończona wysypką; no bo co innego, skoro nie zęby, apetyt jest, dziecko spokojne, tylko ta goraczka... w każdym razie zdrówka dla Miłoszka!

wiecie co, wczoraj na 21 poszłam do mojej ginki; okazało się, że jest poślizg - ale nie zgadniecie jaki... 2 godzinny!!! a że było ciemno i w Pruszkowie juz wszystko pozamykane, to musiałam tam siedzieć i czytac magazyny... w każdym razie weszłam do gabinetu o 23, wyszłam pół godzinki później... no ale warto bylo, zobaczylam pierwzy raz swojego drugiego bąbla:)

ok, spadam przewinąć Nuśkę, bo uwaliła drugiego kupala już:)

Andariel a zdjęcie masz? Bo ja bym też chciała zobaczyć:sorry:

W ogóle dzień dobry
kładę małą spać i idę się ogarnąć bo jak wstanie mam zamiar z nią wyjść z domu na jakieś zakupy.

Kaśka moja do teraz zabiera mi tyłek nawet jak jej chce kremem posmarować bo myśli że to czopek. Darła się 30 minut ostatnio. Nie cierpi i już.

Andariel nie odrzucam, własciwie mam nadzieje ze to to. Wole nastepna 3dniówke niz gardło czy jeszcze cos innego bo przy 3dniówce nie brak anty a tego bym nie chciała. Naczytałam sie ze 3dniówke przechodzi sie raz, ale własnie od ciebie słysze opinie ze nie. No to zobaczymy jak to jest z ta trzydniówka

Gratulacje z okazji pierwszego zobaczenia z fasolka

reklama
Mały spi na dworze ja klepie w lapka. Wzięłam zeby choć troche nadgonić czytanie ale chyba długo nie dam rady bo mi w dupsko zimno...:)

Kasiu, ciesze się ze Miłoszek w miarę. Franula lepiej.

Basiu, Mju.. zdróweczka dla robaczków

Andariel, to jakas pogańska pora! Ale gratulacje z okazji ujrzenia maluszka:)
A tak moge zapytać (tylko nie przegnaj kijem..;-)) czy ty badania wszystkie robisz jak Bóg przykazał? Dbasz o siebie dziecinko??:)
Babcia A.:)

Do góry