reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ok natt, chętnie wypróbuję;
wiecie co, ja to w ogóle doopa jestem - bylam przekonana, że pampersy 4+ to największe pieluszki jakie sa na rynku... i mnie mój M. oświecił, że przecież są jeszcze 5, 6... a to przez to, że M. kupuje pampki, nie ja:)

kurka, nie chce mi się już nigdzie wychodzić, a na 21 do ginki jestem umówiona; a tam zimno, wieje, brrr... ale trzeba, już czas się pokazać z fasolką:)

reklama
piatek 13tego:rofl2:
Przed chwila z zaba wyleciała mi plomba i przed chwila Miłosz obudził sie z wysoka goraczka:rofl2:
No koments:baffled:
Miłego dnia
Łoj,Kasiu to masz rzeczywiscie pechowy dzionek dzis...ale mam nadzieje ze sie skonczy chociaz calkiem dobrze.....a jak Miloszek?

a moj mezasty dzis wrocil wczesniej do doma(czyli o normalnej godzinie ,jak zawsze),bo tak to w tym tygodniu wracal ok 20-stej,na szkolenie go firma wyslala....i myslalam ze sie juz skonczylo,a on mowi ze jeszcze 2 tyg bedzie tak pozno wracal,ale piatki maja wolne wiec dzis wczesniej....ehhhh...i tak to bede dalej po calych dniach sama z dzieciakami...no nie liczac tesciow na dole...hi,hi...:-D:-D:-D
a Karolcia dzis sie po poludniu wyspalaze 2 godziny(a juz spala tylko raz dziennie:baffled:)takze dzis nawet nie mam co liczyc ze polozy mi sie wczesniej spac...ehhhh...wczoraj do 22.30 biegala,a dzis to moze 24 nas zastanie:szok:

Andariel-to jeszcze nie bylas na zadnej wizycie? Powodzenia zycze!!!
Moja sisters ,byla w srode u ginka (bo sie bidulka preziebila )i swoja fasoleczke tez widziala,mowila ze sie nawet poruszyla....byla taka podekscytowana ze ho,ho....ale co sie dziwic tyle czekali az sie wreszcie udalo....a jest chyba o tydzien czy dwa starsza(ta jej "fasolka") niz twoja Andariel...

Ostatnia edycja:
hej..ja daję znać że żyjemy..
obie chore..Zosia ma gorączkę nie wiem od czego..na dodatek nie chce jesc..dobrze że pije.. i teraz przed snem rąbnęła mi 2 wodniste kupy.. :-( mam nadzieję że to "tylko" zęby a nie jakaś jelitówka czy inne *****..
a wczoraj jeszcze Zos tak felernie upadla że raczka wpadła jej pod szafkę i zdarła sobie pół paznokcia :-( czuję się jak wyrodna matka która nie umie dopilnować swojego dziecka... :-(
a ja na to wszystko dostałam @ o 5 dni za szybko.. nic tylko się pochlastać..
więc wybaczcie ale się nie odniosę do niczego.. przeczytam tylko i idę spać do mojego chorowitka. buzki i pozdrowienia!

Anet dupa 39,3 i za chiny nie wiem skąd....To nie zęby, 3dniówke miał.
Biedak zasnął dziś szybko tak go ta temperatura wymęczyła

A ja dzis taka nerwowa że strach sie do mnie odzywać....

po prostu zal!!!

ciągle te nasze dzieciaczki chore:-(

Kasia mam nadzieje ze nie rozwinie się z tego jakieś swinstwo!!!
Reksio najważniejsze ze pije!!!

moje dziewczyny śpią ufffffffff grzane wino sobie robimy bo w takie zimno to ani drinka ani piwka nie da rady wypić!!

Miłej i spokojnej nocki życze:-)

Andariel daj znać co tam na wizycie u fasolki słychać:-)

hej dziewczyny
ja juz mam wolne bo Adas padł o 7ej wykonczony katarem

Kasia- ciekawe co Miłoszkowi dolega? moze rzeczywiscie gardełko?

Adas stan podgoraczkowy ma ale to okiem gołym widać ze od kataru
muczał cały dzień az mnie głowa rozbolała,w koncu na krotki spacerek w wozku poszłam ale nie wiem czy mu sie nei pogorszyło od tego, no zobaczymy oby nie

Andariel-Adas tez mnie podsikuje w nocy ale nie pieluszka winna tylko jak sie przyssie to z boku sie zawsze obsika, pieluszka sucha wiec tylko spodenki od pizamki przebieram po ciemku, i kocyk na obsikane przescieradło a rano posciel do wymiany

Reksio- zdrowka dla Zosi, a wypadki sie zdarzaja wiec sie nie obwiniaj

Anet- super wiadomosc ze siostrze sie udało, bardzo sie cieszę!

Kurcze dziewczyny nie wiem pije normalnie, je w miare normalnie, zeby nie to ze miał 3 dniówke to bym od razu powiedziała ze 3 dniówka....Bolec raczej go nic nie boli, tylko goraczka meczy.

To dopiero poczatek jesieni zimy a ja juz mam dość, jak ja nienawidze tej pory roku

Oj,Kasia,moze przejdzie i nic powaznego sie nie wylegnie....ja tez tej pory roku nie lubie,ale ze wzgledu na choroby,a lubie pod tym wzgledem, ze w pole nie musze juz chodzic:-D:-D:-D
Mewa,moja Karolcia tez ma od kilku dni 37,2 kreski....ale ma gile i troche kaszle,jak sie nie poprawi to w poniedzialek pewnie polece do lekarza niech przebada,bede spokojniejsza:tak:
Sempe milego wieczorku zycze,cieple winko mowisz,hmm,przyznam ze jeszcze nie pilam,ale moze dlatego ze za winem nie przepadam,wole piwko albo czysta...hi,hi....:-D
a moja "zołza" jeszcze chodzi:crazy:...i spiewa "tata,tata":baffled:

reklama
Kaśka może to tylko przeziębienie go dopadło?albo na ząbki ta gorączka? mam nadzieję że nic poważnego :tak:
Anet, przyjedź ty kiedyś jak będę u teściów w lubelskiem to Cię wezmę na takiego grzańca z wina że polubisz :-D hihi ;-) mam wyczajone miejsce dobre i tanie :-)
a że Kropcia jeszcze szaleje to współczuję chyba :szok: Marcel pada o 20 teraz najpóźniej.
Jeżu komar się obudził jakiś i mi tu lata cholera :/

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry