rubi - musisz się dziś czuć jak zombie, skoro pobudka o 5, a o 23:30 jeszcze nie spałaś??? dobrze, że dzieciaki juz ozdrowiały na tyle, by do ludzi wyjść a co do inhalatorów - czy o takie chodzi?: Inhalator MEDEL Family Soft Touch + Termo , PROMO! (1263865569) - Aukcje internetowe Allegro
andariel ;-) ja sie juz przyzwyczaiłam do takiego rytmu dnia... jakoś specjalnie niewyspana sie nie czuje choć dziś wieczorem pewnie padne z dzieciakami ;-)
co do inhalatora to dokładnie taki sam jak pokazalas w linku zepsuł mi się w Wigilie :-( teraz mam Elisir - taki Inhalator ELISIR, Inhalator ELISIR, Inhalator dyszowy ELISIR F1000 - Medbryt=
basia ;-) moja mama ma płaszcz - czerowny z kapturem dużym...mi był za wielki ale Ty chyba jesteś wyższa ode mnie... jak bedziesz zainteresowana to daj znac - w sobote go ofoce i pomierze ;-)szukam po necie plaszcza dla ciazowych i nic ciekawego albo ceny z kosmosu
wiecie co.... Moni w ciagu 2 tygodni tak stopa urosła ze dziś rano nie mogłam jej bucików w złobku założyć - dobrze ze paluszki są odkryte to jej nic nie uwieralo... 2 tygodnie.... która to miała nadzieje ze w jedne buty starcza i na jesien i na zimę??? ehhhh
spadam robic obiad... pomyslu nie mam - bedzie wielka improwizacja ;-)