reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

rubi - musisz się dziś czuć jak zombie, skoro pobudka o 5, a o 23:30 jeszcze nie spałaś??? dobrze, że dzieciaki juz ozdrowiały na tyle, by do ludzi wyjść:) a co do inhalatorów - czy o takie chodzi?: Inhalator MEDEL Family Soft Touch + Termo , PROMO! (1263865569) - Aukcje internetowe Allegro

andariel ;-) ja sie juz przyzwyczaiłam do takiego rytmu dnia... jakoś specjalnie niewyspana sie nie czuje choć dziś wieczorem pewnie padne z dzieciakami ;-)

co do inhalatora to dokładnie taki sam jak pokazalas w linku zepsuł mi się w Wigilie :-( teraz mam Elisir - taki Inhalator ELISIR, Inhalator ELISIR, Inhalator dyszowy ELISIR F1000 - Medbryt=

szukam po necie plaszcza dla ciazowych i nic ciekawego albo ceny z kosmosu:szok::szok::szok:
basia ;-) moja mama ma płaszcz - czerowny z kapturem dużym...mi był za wielki ale Ty chyba jesteś wyższa ode mnie... jak bedziesz zainteresowana to daj znac - w sobote go ofoce i pomierze ;-)

wiecie co.... Moni w ciagu 2 tygodni tak stopa urosła ze dziś rano nie mogłam jej bucików w złobku założyć - dobrze ze paluszki są odkryte to jej nic nie uwieralo... 2 tygodnie.... która to miała nadzieje ze w jedne buty starcza i na jesien i na zimę??? ehhhh

spadam robic obiad... pomyslu nie mam - bedzie wielka improwizacja ;-)

reklama
Hejka
Łooo Matko ile dziś naskrobałyscie :szok:
Dzis miałam fajny dzień bo kuzynka nas odwiedziła :-D:-D:-D Karolinka stroiła popisy co to ona nie potrafi :tak:
Ide czytac Was dalej bo niezłą lekture zostawiłyście:szok:
AA Malinka my mamy taki sam kubeczek ze słomką :-D

miranda ;-) to chyba ja tak karmie bo nóżka jej urosła jak w domu byla ;-)

a obiady byly dwa - dla Jasia i dla mnie ryż z jogurtem a dla małża ryba sie piecze ;-)

Dzień doberek:)
Ja wczoraj do 1 w nocy prasowałam ciuchy - głupia ja i Was nie zdążyłam poczytać, bo na dziopsa ległam i koniec był:D
A dziś gotowanie, zszywanie ciuchów rozdartych, zakupy, spacer z Myszą i teraz mam luzik na chwile.
Po kąpaniu zabieram się za wklejanie fot do albumu a ich sporo, zwłaszcza, że ślubny uzupełniam.
A tak apropos ślubu, to se pomyślałam o Dominice jak tam, ślub już w tym tygodniu.

Rubi, to czym ją karmisz? Bo może mojej by też spasowało?
Ryż z jogurtem, chmmm. U nas też ryż, ale z mięskiem i warzywkami. Ale nie dla mnie, bo na dukanie lecę. Oj aż mi się, np. ryżu z jabłuszkiem zachciało, mmmmm.

reklama
Do góry