reklama
Hejka
Mamusiaberlin no fajowy kocurek, naprawde jak rademenes z "7 życzeń" i piesek tez fajny.
Daria zdrówka dla chorowitek, a kosmetyczki zazdroszcze ja nie mam kiedy iść.
Z tymi lekarzami to trudno trafic na dobrego... a Tobie Andariel chyba by sie naprawde przydała zmiana....
Aga trzymam kciuki za Franczeska
Dominiczka moja to wszystko co popadnie w łapki chwyta, no oczy wokół głowy musze mieć...a i tak wypadki się zdarzają...a potem tor przeszkód by czegoś nie nadepnac i nie uszkodzić...
U nas za oknem pada, czekam az mała pójdzie lulu bo jabłecznik mam zamiar upiec... starsza kochana juz mi jabłuszka utarła.
Miłego weekendu
Mamusiaberlin no fajowy kocurek, naprawde jak rademenes z "7 życzeń" i piesek tez fajny.
Daria zdrówka dla chorowitek, a kosmetyczki zazdroszcze ja nie mam kiedy iść.
Z tymi lekarzami to trudno trafic na dobrego... a Tobie Andariel chyba by sie naprawde przydała zmiana....
Aga trzymam kciuki za Franczeska
Dominiczka moja to wszystko co popadnie w łapki chwyta, no oczy wokół głowy musze mieć...a i tak wypadki się zdarzają...a potem tor przeszkód by czegoś nie nadepnac i nie uszkodzić...
U nas za oknem pada, czekam az mała pójdzie lulu bo jabłecznik mam zamiar upiec... starsza kochana juz mi jabłuszka utarła.
Miłego weekendu
Ostatnia edycja:
megaczka
Fanka BB :)
hej
nie zaglądalam pare dni bo moja Juleczka chorutka :-(
zaczeło sie w czwartek od wysokiej gorączki trudnej do zbicia, wczoraj doszło bolące gardło, biedulka cały dzien nic nie mogła przełknąć a pokazywała że jest głodna :-(, dostała antybiotyk i wieczorem wypiła wkońcu mleczko. dziś rano też pół butki wypiła ale poza tym nic, czasem pare łyków wody weźmie ale nadal ją boli no i obudziła się z wysypką . To ja już zgłupiałam czy u dzieci może być np trzydniówka i zapalenie gardła razem???
dzisiaj pewnie do żadnego lekarza sie nie dostane
Teraz śpi bideulka, mam nadzieje że jak wstanie to coś zje...
Aga kciuki zaciśnięte
Mewa współczuje przygody z waflem, nie martw sie, dobrze zrobiłaś a Adaś pewnie już o wszystkim zapomniał
Maggie jak ucho??
Sempe super że z dziewczynkami i mężem lepiej :-) no i pewnie masz dobry nastrój po zabiegach upiększających :-)
Mika ja mam w planach sernik - udanych wypieków :-)
nie zaglądalam pare dni bo moja Juleczka chorutka :-(
zaczeło sie w czwartek od wysokiej gorączki trudnej do zbicia, wczoraj doszło bolące gardło, biedulka cały dzien nic nie mogła przełknąć a pokazywała że jest głodna :-(, dostała antybiotyk i wieczorem wypiła wkońcu mleczko. dziś rano też pół butki wypiła ale poza tym nic, czasem pare łyków wody weźmie ale nadal ją boli no i obudziła się z wysypką . To ja już zgłupiałam czy u dzieci może być np trzydniówka i zapalenie gardła razem???
dzisiaj pewnie do żadnego lekarza sie nie dostane
Teraz śpi bideulka, mam nadzieje że jak wstanie to coś zje...
Aga kciuki zaciśnięte
Mewa współczuje przygody z waflem, nie martw sie, dobrze zrobiłaś a Adaś pewnie już o wszystkim zapomniał
Maggie jak ucho??
Sempe super że z dziewczynkami i mężem lepiej :-) no i pewnie masz dobry nastrój po zabiegach upiększających :-)
Mika ja mam w planach sernik - udanych wypieków :-)
andariel
mama super dwójki :]
megaczka mi lekarka (nie ta stąd) mówiła, że przy trzydniówce często występują infekcje gardła i powiększone węzły chłonne, dlatego czasem można się pomylić;
rubi - ja specjalnie dla tej lekarki zapisałam się do "dalekiej" przychodni, choć mam inną dosłownie 5 min. ode mnie. Ale teraz i tak będe potrzbowała mieć częsty i łatwy dostep do przychodni, więc sie chyba przepiszemy. Bo drogie sierpnióweczki, muszę Wam oznajmić, że jestem w ciąży więc czekają mnie badania krwi itp.itd, same pamiętacie jak to jest
rubi - ja specjalnie dla tej lekarki zapisałam się do "dalekiej" przychodni, choć mam inną dosłownie 5 min. ode mnie. Ale teraz i tak będe potrzbowała mieć częsty i łatwy dostep do przychodni, więc sie chyba przepiszemy. Bo drogie sierpnióweczki, muszę Wam oznajmić, że jestem w ciąży więc czekają mnie badania krwi itp.itd, same pamiętacie jak to jest
maggie85
Mama M.
Andariel gratulacje! spokojnej ciąży kochana :-) ale fajnie :-)
Megaczka, Sempe, Malinka dzięki za troskę, mam krople Otinum czy jakieś takieś, troszkę przeszło bo rano była masakra ale jak jem to się pogarsza, mam dziś dietę mam nadzieję że nie będę musiała w poniedziałek lecieć do lekarza
Jejku Andariel no :-) micha mi się cieszy! :-)
Megaczka, Sempe, Malinka dzięki za troskę, mam krople Otinum czy jakieś takieś, troszkę przeszło bo rano była masakra ale jak jem to się pogarsza, mam dziś dietę mam nadzieję że nie będę musiała w poniedziałek lecieć do lekarza
Jejku Andariel no :-) micha mi się cieszy! :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Andariel ale się ucieszyłam!!! Gratuluje i życzę spokojnej ciąży:-)(..) Bo drogie sierpnióweczki, muszę Wam oznajmić, że jestem w ciąży więc czekają mnie badania krwi itp.itd, same pamiętacie jak to jest
Witam sobotnio
ja dziś się samotnie wybrałam na zakupy bo moje dziecko znowu ma gile po kolana:-(
normalnie czułam że tak będzie:-( głupia ja!
spotkałam się z koleżanką i poniańczyłam obce dzieci i zatęskniłam za swoim
Ach zapomniałabym...Anet pisała że to nie monitor a kartę graficzną szlag trafił. Biedna czeka na specjalistę jakiegoś. LIczę że w końcu się jej uda. Trzymajcie kciuki.
Ostatnia edycja:
reklama
mamusiaberlin
Szczesliwa mamusia
ojej hehe
:-)moje gratulacje!!! Ech ja juz prawie nie pamietam jak to bylo
:-):-):-)WSZYSTKIEGO DOBREGO dla ciebie i dzidziusia!!! ..aby te 9 miesiacy bylo w zdrowiu i spokoju!!!
:-)moje gratulacje!!! Ech ja juz prawie nie pamietam jak to bylo
:-):-):-)WSZYSTKIEGO DOBREGO dla ciebie i dzidziusia!!! ..aby te 9 miesiacy bylo w zdrowiu i spokoju!!!
Podziel się: