reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ty masz Sempe jednego kota a mnie sie pierd.... dzika kotka okocila i mam w garazu stado malych kociaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do tego mam jednego podwórkowego i dwa psy. Polskie zoo normalnie

Ciesze sie ze troche lepiej mezowi.

Tym miłym akcentem mówie
Dobranoc

reklama
I ja się odmeldowuję. Pobudka o 3 nad ranem i ruszamy w drogę.
Trzymajcie kciuki za postępy i zaklinajcie wirusy i bakterie żeby się trzymały won od mego dziecka:) jako i ja za reszte robaczków kciuki trzymam:)
pa dziewczyny:)

Hej!nie pamiętam czy wczoraj pisałam skleroza jestem :eek: mam od wieczora coś z uchem, boli jak !@$#% i jeść nie mogę bo boli jeszcze bardziej, to chyba zapalenia jakieś czy co :no:
Mewa, biedny Adasiek, łakomczuszek taki jak mój, też pcha wszystko na raz, np. ma kilka kawałków bułeczki pokrojonej to pcha na chama, nie umie pogryźć i następny :no:
Madzik ja to chętnie się z Wami spotkam ale ja dopiero na wiosnę pewnie bym mogła, może jak będzie przerwa świąteczna czy cuś takiego, żeby mnie M. mógł zawieźć ;-)
andariel, to masz pediatrę... mam nadzieję że Nince nie wrócą już te gorączki
Sempe jak tam kotek? :-) ja uwielbiałam koty od dzieciństwa, ale u mnie bez sensu mieć kota... zaraz auto trzepnie :-( może pies od przyszłęgo roku
Efe to masz Gabi i tym odkurzaczem... hmm MArcel też przez chwilkę się bał ale jakoś oswoił szybko znowu, uwielbia mi wyłączać jak odkurzam i ucieka... mam nadzieję że Twojej przejdzie jakoś nie mam pomysłów oprócz tego zabawkowego jak dziewczyny radziły
Miranda, fajna taka zmiana w sypialni :-) też bym chciala coś pomodzić u nas ale kasy brak trochę :eek:
Ah Aga, jasne że kciuki za Franczeska trzymamy, choroby od niego precz!!
nie wiem co jeszcze, ucho nawala, kropelki jakieś mam to ładuję, może przejdzie :wściekła/y:

O tym kocie krazy i krazy.. :-D No ja to np mam kota czarnego i jak cos to moge wypozyczyc do glaskania :-D To przyblada, ktorego 3 lata temu zabralismy z ulicy, a zima wtedy byla, wiec szkoda nam bylo go na mrozie zostawiac i tak juz z nami jest w listopadzie 3 lata bedzie :-)
Dzieciaczkom chorym duzo duzo duzo zdrowka zycze i pracz pracz pracz z chorobami!!!!!
Od mojego Dorianka tez pooowwwooollluuutttkkkuuu odchodzi choroba... Zapalenie oskrzeli :-( inchalacje co wieczor duzo daja.

A oto Blacky, moze podpasi ;-)
CIMG1404.jpg

Cześć!!!
Tomcio spał dziś do 8;30 ale co z tego jak od 4 rano się kręcił marudził przez sem i ja od tamtej pory nie śpie:baffled:
Dziś zupka rybna na obiadek już się gotuje....tylko odkurze i zmyje podłogi i będę sie lenić:-D
Azorek jakaś dziwna ta Twoja lekarka-he jak moja!!
No Miranda zazdroszcze takich zakupów!!;-) i u mnie by sie przydało coś zmienic....ale jak narazie szukam oszewki na kołdre 200na 220 i ceny są koszmarne:eek:
Efe no super ten zestaw do sprzatania!!Też by się przydał ale nie różowy :sorry:
Sempe oby tych usmiechów jak najwięcej!!
Kasiu ale masz zwierzaków!!Prawie jak u mnie;7 kotów 1 pies 11 baranów hihiihi:happy:
Aguś trzymam mocno kciuki!!!!!!
Maggie bidulo to napewno zapalenie ucha!!Wybierz się lepiej do lekarza!
No widze że nasze dzieci Rubi z rana robią w gatki bo i mi coś tu śmierdzi:oo2:

moja zawsze rano robi kupę (potem ewentualnie coś jeszcze dorabia);
czuję się jak na kacu, ale nic nie piłam:/ wkurzania się na pediatrę ciąg dalszy, bo zajrzałam do książeczki i zobaczyłam receptę, na której oczywiście są krople na zapalenie spojówek!!! mam ochotę jej tą receptę w gardło wcisnąć, głupie babsko; rezultat taki, że NIC nie wykupię, tym bardziej, że małej wszystko mineło, to po co. Jestem tak wściekła, że powaznie myślę o przepisaniu się do innej przychodni.

andariel... a w innej przychodni znajdziesz dobrego lekarza???
ja dostałam inhalacje dla dzieciakow... najpierw pomeczylam Age - byla zdziwiona ze wszystkie leki mam podac w czasie jednej inhalacji... zadzwonilam do kolezanki która ma astmę... ta się tez zdziwiła a w dodatku była mocno zaskoczona ze Monia ma dostawac to samo co Jasiek jak ona dopiero pierwszy raz miała kaszel...

no i jak sie zastanowilam to doszłam do wniosku po kiego mam Monie znow faszerowac sterydami??? przy skorze tak sie przed nimi bronilam a teraz jak to ciele daje znow Moni sterydy...
jakis obłed... a z lekarki byłam bardzo zadowolona bo przeciez dzięki niej zapalenie płuc zostało bardzo wczesniej wykryte jak była malutka... ehhhh...

reklama
witam w południe prawie!

dziewczyny spały 14h:szok::szok::szok: od 17 do 7rano, Angelina tylko raz się obudziła o północy na siusiu i zaraz w pizamke ją przebralismy a Alicja budziła się co 3h na picie i zaraz znowu sen tylko szkoda ze ja nie mogłam spać:no: ale chyba ten sen im pomógl bo jakby ciut lepiej jest....

o 8.00 juz byłam u kosmetyczki, nasłuchałam się plotek i zdrzemnełam sie 15min;-) po 1,5h wyszłam z lekka zrelaksowana i z makijazem gratis!!!!!!!! musiałam nparwde źle wyglądać jak mnie takie cos spotkało:-D

Maggie wygląda mi to na zapalenie ucha, koniecznie cos sobie zapodaj by się nie rozwinęło za bardzo!

Kasia to Ty prowadzisz schronisko dla zwierząt???!!!;-):-D

mamusiaberlin ale masz super czarnego kocura!!!!!!!! robi wrażenie, mój to taka szra myszka:-D

jutro mąż na giełde samochodową się wybiera, moze tym razem się uda... Rubi almera to za mała dla nas chociaż jak 5cio drzwiowa to może byśmy się zmiescili, teraz szukamy byle jakiego:angry: by można było po lekarzach jeździć i zakupy zrobić a rodzinny taki duży to kupimy jak nam troszke kupka kasy w banku urośnie:-D

miłej soboty, na obiad mam krupnik na żołądkach indyczych ugotowanych a dla mnie i dla męża zapiekanke brokułową zrobie miam:-)

Do góry