reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej!
Melduję że żyjemy! Intensywnie u nas strasznie...
Nadrabiam zaległosci. Jak dam rade to cos skrobnę.
Buzzzzzzzzz!

Aaaaa! Zauważyłam jednym okiem jak wchodziłam na stronkę :-) Maggie! Sto lat sto lat!!!! :-)

reklama
Dziołchy torcik dla Wasm częstujta się :tak:
napis jak na torcie dla dzidziaka se walnęłam hihi :-)
smacznego
25hehe.jpg

Ostatnia edycja:
Mika faktycznie ze przy takich stratach szczęście że małej się nic nie stało, ale na pewno musiała sie nieźle wystraszyć.
Maggi dzięki za torcik, faktycznie młoda mama jesteś, aż zazdroszczę.

Maggie przez ciebie idę słodkiego szukać po szafkach, ale zdaje się że oprócz rodzynek nic nie mam buuuuuuuu
a tak bym se torta zjadła buuuuuuuu

Mika jak dobrze że sobie nic nie zrobiła rozrabiara mała. A lampa rzecz tylko. Kupisz ładniejszą;)

Dobra lecę
śpijcie smacznie

e no dziewczyny nie przesadzajta, młodsze są forumowiczki :-D poza tym ja się czuć zamierzam młodo forewer maj lajf ;-) więc i wam życzę tego samego, 3 z przodu to jeszcze pikuś kochane... moja siostra do 40 dobije niedługo a jak dziecko nadal więc wiek tu bez różnicy ważne jak się kto czuje ;-)
pozdrawiam i wracam do stołu ;-)

Maggie - extra!!! No to ćwierćwiecze masz za sobą:)

Mika - oł noł!! Ale moja też miała podobną przygodę, tylko lampę uratowałam:)

U nas dziś spoko. Misza po szczepieniu zaniemogła z jedzeniem, więc obiad pochlipała lekko. Sądziłam, że zapcham ją mlekiem, ale przyszły jej koleżanki i mi wyleciało z głowy, żeby ją nakarmić! Niezła ze mnie matka, co? Za to nadrobiła wieczorem, bo migiem wciągnęła kaszę i teraz śpi od godziny a ja se posprzątałam, zrobiłam jej na jutro wątróbkę, jeszcze tylko zmyję naczynia i będę miała total luz:)

Apropos - dziś odebrałam wyniki tomografii i nic nie rozumiem, więc jak się spotkam z moją nefrolożką to Wam zamelduję co mi będą czynić na ciele:)

Buziaki i dobrej nocy!!!

reklama
Maggie nalpesze zyczenia urodzinowe, duzo radosci i pociechy z chłopakow :-) tort pysznie wygląda, z teguilla sie napewno bedzie pięknie komponowac :-) buziaki urodzinowe przesyłam

Mika- szkoda lampy, ja tez mialm kupic sobie ale w takim razie sie wstrzymam bo Adas tez mały szkodnik, dobrze ze Karolince sie nic nie stało

a ze po chrzcie sie nei meldowałam jeszcze, tylko powiem ze dzieki kciukom Malinki chyba Adas samą ceremonie przespał, oko tylko na polanie głowy otworzył jedno na chwile, jedynie ze sie nadzwigałam klocka, jak bedzie nastepne dziecko to najwyzej 4 kilowe chrzcimy - postanowione :tak:

Do góry