reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Cześć!
Reksio gratuluje ciociu!!!:-D
Mika jejku to nie dobrze że złe wyniki!!I jeszcze do poniedziałku trzeba czekać:baffled:
Magda jak bułeczki????Bo ja to znowu bym zjadła;-)
Aga bardzo dobrze zrobilaś!Mam nadzieje ze nauczycielka przejrzy na oczy!!Brawo dla Ciebie!
AAA i Aguś ciesz się że mam już ten lek!!No i lodówke to teraz masz drogą!!:-)
Basiu zdrówka dla Was!!Oby Sylwi szybko przeszło.Ma organizm osłabiony widocznie że znowu coś załapała:no:
Efe mam nadzieje że wasza choroba poszła już na dobre!!!!!!!!
Mewa kciuki będę mocno trzymać!!
Aga miłej zabawy!!Dobrze że z Franiem lepiej!
Dziewczyny nie wiem co z Tomkiem byliśmy dziś na szpitalu i lekarz kazał zwiększyć dawke leku i w pon. do kontroli.Niby ma gardło czyste ale jakieś świsty słyszał jak go osłuchiwal.martwie się żeby nie bylo mu gorzej!:-(
Ale apetyt ma wielki bawi się nie placze szaleje wręcz....ja już głupia jestem...........

Malnika mam nadzieje ze Tomkowi sie nie pogorszy i ze w koncu wyzdrowieje
Aga baw sie dobrze a jutro do roboty!!

A dzis ruszy aukcja bardzo ciekawego fantu podarowanego przez jedna mam z BB. Swój udział w tym ma RUBI. Pośredniczka:) A mianowicie jest to złoty łancuszek z prawdziwym brylantem. Zapraszam:))
http://allegro.pl/zloty-lancuszek-z-diamentem-charytatywna-i1268132820.html

Ostatnia edycja:
Hej!!
Wpadłam na chwilę tylko polukać tu i na T. i spadam do wanny, Marcepan już śpiocha, wyszalał się dziś na ogrodzie i padł jak muszka.
ja też dziś cały dzionek praktycznie w ogródku, mrozy nadeszły i trzeba było wykopać marchewkę, selera i pietruchę, ręki i plecy bolą bo sama robiłam, a mój ocieplał piwnice i malował okno. Ja w przerwie obiad, zakupy, i zabawa z Marcelem więc paaaadaaaaaaaaam.
Mika, Malinka, zdrówka dla Waszych robaczków!!
Aga baw się dobrze!

Kolorowych!

Hej,
i ja się w końcu witam:)
U nas dziś biegankowy dzień - najpierw zakupy, spacer, wizyta u dziadków jednych a potem drugich...achhh
Dopiero co młodą do wyrka i samej mi się gały kleją...
Ale chyba przekąszę grecką sałatkę. Tylko muszę ją zrobić:p
Ups - nie mam ogórka...:D

No szkoda mi tych małych chorowitków. ZDRÓWKA!!!

Malinka a właśnie wcinam te bułeczki ;-) Fajne wyszły aczkolwiek trochę poknociłam - bo zrobiłam za rzadkie cisto i potem jak je wylałam na blat to mi uciec chciało...no i sypłam dość dużo mąki coby je zatrzymać i takie ciut twarde wyszły aaa i zapomniałam natłuścić blaszkę i potem musiałam je zeskrobywać nożem...
Ale dzieciakom i mężowi smakują ;-)
Aga baw się dobrze i zdrówka dla Frania
Mewa jak my chodzimy do kościoła to zwykle na dworze stoimy bo jednak ciężko Jaśkowi wysiedzieć ale na mszy roczkowej prawie całą mszę w kościele spędził :-) dacie radę ;-)

Dobranoc dziewczyny!

Wróciłam przed 23. Refleksyjnie było.
Usłyszałam m.in.: jak dostaniesz propozycję pracy, to...nie odmawiaj..

Dziewczyny, popsuła nam się pralka:( Przy naszym żygolaku to masakra.. Możecie polecić jakąś dobrą sprawdzoną pralkę (model, firma). Musimy coś na cito na raty

Wróciłam przed 23. Refleksyjnie było.
Usłyszałam m.in.: jak dostaniesz propozycję pracy, to...nie odmawiaj..

Dziewczyny, popsuła nam się pralka:( Przy naszym żygolaku to masakra.. Możecie polecić jakąś dobrą sprawdzoną pralkę (model, firma). Musimy coś na cito na raty

My mamy Bosha - Classixx for Jeans. Polecam - mamy 2 miechy i chwalę non stop:) Zapłaciłam 1100zł.

reklama
:-Dhej Wam dziewczymy:-D
bylam wczoraj na pogotwiu i ma grypsko zoladkowe:sorry:
ale najlepsze to ze jak rano zwymiotowala to jej przeszlo... i takiej glupawki z Oli dostaly ze ze smiechu nie szlo:-D:-D:-D:-D
moj sie uparl zeby jechac dzis do mini zoo.... bo Oli piszczy z zachwytu jak widzi cos co sie rusza i nie ucieka:-D:-D:-D:-D
a wiecie jakiego mam meza polglowka:confused2::confused2::confused2:

on nie spal z nami bo myslal ze jestem zla i go z pokoju eksmitowalam.... bo drzwi zamykalam a jego jasiek byl w drugim pokoju:confused2::confused2::confused2:
a to nie ja tylko Oli mu poduche eksmitowala:-D:-D:-D:-D:-D

AGUS bardzo sie ciesze ze wszystkiego... nalezy Wam sie :-D:-D:-D
chorowitkom wspolczuje:-:)-:)-(
i nie wiem co chcialam jeszcze napisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
milej niedzieli:-D

Do góry