reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Cześć!
Reksio gratuluje ciociu!!!
Mika jejku to nie dobrze że złe wyniki!!I jeszcze do poniedziałku trzeba czekać
Magda jak bułeczki????Bo ja to znowu bym zjadła;-)
Aga bardzo dobrze zrobilaś!Mam nadzieje ze nauczycielka przejrzy na oczy!!Brawo dla Ciebie!
AAA i Aguś ciesz się że mam już ten lek!!No i lodówke to teraz masz drogą!!:-)
Basiu zdrówka dla Was!!Oby Sylwi szybko przeszło.Ma organizm osłabiony widocznie że znowu coś załapała
Efe mam nadzieje że wasza choroba poszła już na dobre!!!!!!!!
Mewa kciuki będę mocno trzymać!!
Aga miłej zabawy!!Dobrze że z Franiem lepiej!
Dziewczyny nie wiem co z Tomkiem byliśmy dziś na szpitalu i lekarz kazał zwiększyć dawke leku i w pon. do kontroli.Niby ma gardło czyste ale jakieś świsty słyszał jak go osłuchiwal.martwie się żeby nie bylo mu gorzej!:-(
Ale apetyt ma wielki bawi się nie placze szaleje wręcz....ja już głupia jestem...........
Reksio gratuluje ciociu!!!
Mika jejku to nie dobrze że złe wyniki!!I jeszcze do poniedziałku trzeba czekać
Magda jak bułeczki????Bo ja to znowu bym zjadła;-)
Aga bardzo dobrze zrobilaś!Mam nadzieje ze nauczycielka przejrzy na oczy!!Brawo dla Ciebie!
AAA i Aguś ciesz się że mam już ten lek!!No i lodówke to teraz masz drogą!!:-)
Basiu zdrówka dla Was!!Oby Sylwi szybko przeszło.Ma organizm osłabiony widocznie że znowu coś załapała
Efe mam nadzieje że wasza choroba poszła już na dobre!!!!!!!!
Mewa kciuki będę mocno trzymać!!
Aga miłej zabawy!!Dobrze że z Franiem lepiej!
Dziewczyny nie wiem co z Tomkiem byliśmy dziś na szpitalu i lekarz kazał zwiększyć dawke leku i w pon. do kontroli.Niby ma gardło czyste ale jakieś świsty słyszał jak go osłuchiwal.martwie się żeby nie bylo mu gorzej!:-(
Ale apetyt ma wielki bawi się nie placze szaleje wręcz....ja już głupia jestem...........
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Malnika mam nadzieje ze Tomkowi sie nie pogorszy i ze w koncu wyzdrowieje
Aga baw sie dobrze a jutro do roboty!!
A dzis ruszy aukcja bardzo ciekawego fantu podarowanego przez jedna mam z BB. Swój udział w tym ma RUBI. Pośredniczka A mianowicie jest to złoty łancuszek z prawdziwym brylantem. Zapraszam)
http://allegro.pl/zloty-lancuszek-z-diamentem-charytatywna-i1268132820.html
Aga baw sie dobrze a jutro do roboty!!
A dzis ruszy aukcja bardzo ciekawego fantu podarowanego przez jedna mam z BB. Swój udział w tym ma RUBI. Pośredniczka A mianowicie jest to złoty łancuszek z prawdziwym brylantem. Zapraszam)
http://allegro.pl/zloty-lancuszek-z-diamentem-charytatywna-i1268132820.html
Ostatnia edycja:
maggie85
Mama M.
Hej!!
Wpadłam na chwilę tylko polukać tu i na T. i spadam do wanny, Marcepan już śpiocha, wyszalał się dziś na ogrodzie i padł jak muszka.
ja też dziś cały dzionek praktycznie w ogródku, mrozy nadeszły i trzeba było wykopać marchewkę, selera i pietruchę, ręki i plecy bolą bo sama robiłam, a mój ocieplał piwnice i malował okno. Ja w przerwie obiad, zakupy, i zabawa z Marcelem więc paaaadaaaaaaaaam.
Mika, Malinka, zdrówka dla Waszych robaczków!!
Aga baw się dobrze!
Kolorowych!
Wpadłam na chwilę tylko polukać tu i na T. i spadam do wanny, Marcepan już śpiocha, wyszalał się dziś na ogrodzie i padł jak muszka.
ja też dziś cały dzionek praktycznie w ogródku, mrozy nadeszły i trzeba było wykopać marchewkę, selera i pietruchę, ręki i plecy bolą bo sama robiłam, a mój ocieplał piwnice i malował okno. Ja w przerwie obiad, zakupy, i zabawa z Marcelem więc paaaadaaaaaaaaam.
Mika, Malinka, zdrówka dla Waszych robaczków!!
Aga baw się dobrze!
Kolorowych!
Hej,
i ja się w końcu witam
U nas dziś biegankowy dzień - najpierw zakupy, spacer, wizyta u dziadków jednych a potem drugich...achhh
Dopiero co młodą do wyrka i samej mi się gały kleją...
Ale chyba przekąszę grecką sałatkę. Tylko muszę ją zrobić
Ups - nie mam ogórka...
No szkoda mi tych małych chorowitków. ZDRÓWKA!!!
i ja się w końcu witam
U nas dziś biegankowy dzień - najpierw zakupy, spacer, wizyta u dziadków jednych a potem drugich...achhh
Dopiero co młodą do wyrka i samej mi się gały kleją...
Ale chyba przekąszę grecką sałatkę. Tylko muszę ją zrobić
Ups - nie mam ogórka...
No szkoda mi tych małych chorowitków. ZDRÓWKA!!!
magda12345
Mama Juli i Jasia
Malinka a właśnie wcinam te bułeczki ;-) Fajne wyszły aczkolwiek trochę poknociłam - bo zrobiłam za rzadkie cisto i potem jak je wylałam na blat to mi uciec chciało...no i sypłam dość dużo mąki coby je zatrzymać i takie ciut twarde wyszły aaa i zapomniałam natłuścić blaszkę i potem musiałam je zeskrobywać nożem...
Ale dzieciakom i mężowi smakują ;-)
Aga baw się dobrze i zdrówka dla Frania
Mewa jak my chodzimy do kościoła to zwykle na dworze stoimy bo jednak ciężko Jaśkowi wysiedzieć ale na mszy roczkowej prawie całą mszę w kościele spędził :-) dacie radę ;-)
Dobranoc dziewczyny!
Ale dzieciakom i mężowi smakują ;-)
Aga baw się dobrze i zdrówka dla Frania
Mewa jak my chodzimy do kościoła to zwykle na dworze stoimy bo jednak ciężko Jaśkowi wysiedzieć ale na mszy roczkowej prawie całą mszę w kościele spędził :-) dacie radę ;-)
Dobranoc dziewczyny!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Wróciłam przed 23. Refleksyjnie było.
Usłyszałam m.in.: jak dostaniesz propozycję pracy, to...nie odmawiaj..
Dziewczyny, popsuła nam się pralka Przy naszym żygolaku to masakra.. Możecie polecić jakąś dobrą sprawdzoną pralkę (model, firma). Musimy coś na cito na raty
Dziewczyny, popsuła nam się pralka Przy naszym żygolaku to masakra.. Możecie polecić jakąś dobrą sprawdzoną pralkę (model, firma). Musimy coś na cito na raty
Wróciłam przed 23. Refleksyjnie było.
My mamy Bosha - Classixx for Jeans. Polecam - mamy 2 miechy i chwalę non stop Zapłaciłam 1100zł.
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
hej Wam dziewczymy
bylam wczoraj na pogotwiu i ma grypsko zoladkowe
ale najlepsze to ze jak rano zwymiotowala to jej przeszlo... i takiej glupawki z Oli dostaly ze ze smiechu nie szlo
moj sie uparl zeby jechac dzis do mini zoo.... bo Oli piszczy z zachwytu jak widzi cos co sie rusza i nie ucieka
a wiecie jakiego mam meza polglowka
on nie spal z nami bo myslal ze jestem zla i go z pokoju eksmitowalam.... bo drzwi zamykalam a jego jasiek byl w drugim pokoju
a to nie ja tylko Oli mu poduche eksmitowala
AGUS bardzo sie ciesze ze wszystkiego... nalezy Wam sie
chorowitkom wspolczuje:---(
i nie wiem co chcialam jeszcze napisac
milej niedzieli
bylam wczoraj na pogotwiu i ma grypsko zoladkowe
ale najlepsze to ze jak rano zwymiotowala to jej przeszlo... i takiej glupawki z Oli dostaly ze ze smiechu nie szlo
moj sie uparl zeby jechac dzis do mini zoo.... bo Oli piszczy z zachwytu jak widzi cos co sie rusza i nie ucieka
a wiecie jakiego mam meza polglowka
on nie spal z nami bo myslal ze jestem zla i go z pokoju eksmitowalam.... bo drzwi zamykalam a jego jasiek byl w drugim pokoju
a to nie ja tylko Oli mu poduche eksmitowala
AGUS bardzo sie ciesze ze wszystkiego... nalezy Wam sie
chorowitkom wspolczuje:---(
i nie wiem co chcialam jeszcze napisac
milej niedzieli
Podziel się: