reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Miranda nie przekroczylaś 35 wiec NIE WOLNO używać 35+ po co będziesz się postarzać hihihi
a ja teraz używam tonik "under twenty" a co będę sobie załować...

wiecie co nie wiem co bym bez Was zrobiła, dziękuję Wam za ten wątek za wszystkie tematy i za to ze jestesmy tak blisko a zarazem daleko od siebie

reklama
hejka!
mam doline ja kaszle jak gruźlik mały też coś zaczyna.
Co do spania w nocy to kolejny klops mały zasypia koło 21 ale od północy budzi się co 2 godziny na mleczko z cycusia i ni jak nie idzie dać butli czy innego płynu i tak wstaje o 2 4 i 6 śpimy potem do 8 już tak mi jazdy robi 2 tydzień a ja powoli wysiadam...W dzień śpi łanie 2 godziny koło 12 13 zasypia ale ja się wtedy nie położę bo obiadek szykuje i jem i w ogóle mam chwile ciszy dla siebie....
Pogoda nawet znośna ale co nie wyjde bo nie chce małego przeziębić bardziej wieć k... siedzimy w domu.Szlak mnie trafi z tymi chorobami w dodatku mój do 19 w pracy i nawet nie mam jak się do lekarza dostać:wściekła/y::no:

Miranda a dziś jak sie czujesz??
Sempe amen ja też bez Was bym osiwiała!
Basiu odpoczywaj ile się da!!
Efe super że Gabi już zdrowa!

Idem na inne wątki póki mały da posiedzieć.......

Malinka kurcze kurujcie się. Zdrówka dla Was :tak:a z tym spaniem to nie zazdroszcze, oby jak najszybciej Ci sie poprawiło bo na dluższą mete to naprawde nie da rady tak....

Ja tez uzywam kremu +35 no cóż.... latka lecą a czasu nie zatrzymamy :baffled: mój to mówi ze najlepsza maseczka na Twarz to okład z piersi hihi :-D ciekawe z czego my sobie mamy zrobic okład??? :szok::szok::szok:hm...

No Miranda w promocji był w Rossmanie i kurde coś muszę na tą moją gębę stosować a na Vichy nie stać:( Więc kupiłam olay przeciwzmarszczkowy hydrożel po 30+. O ło taki http://www.olay.pl/index.php?id=active_hydrating.details&pid=19

Sempe ja nie wiem jakie by moje dziecko było zestresowane jakbym ja was nie znalazła. Normalnie parówki od 5 m-ca życia hihi A tak mam kogo się poradzić i komu pożalić i kogo wesprzeć i czuję się potrzebna i choć siedzę w dom to jakoś nie czuję się źle z tego powodu.

Malina ty za młoda na siwienie! I wierz mi lepiej teraz posiedzieć nić potem przymusowo tydzień jak nie lepiej;-)

Co do spania Mika to moja 10 godzin śpi i sama się budzi jak w zegarku. A w dzień 2 razy śpi jeszcze w sumie 3 godziny więc 13h na dobę to jak dla mnie super.
Oby jej nie przeszło. A co do okładu to ja po 5 minutach się skapnęłam:-D

Ostatnia edycja:
witam u mnie pogoda nadal do bani
ja od rana pakowałam prezenciki na Dzień Chłopaka bo dzisiaj jest do szkoły
potem jeszcze musze pozałatwiac reszte spraw na dzisiejsze otrzęsiny,dzieci młodsze gdzies sprzedać
a ja kremu nie używam,bo kosmetyczka znajoma powiedziała,ze nie powinno sie zbyt wcześniej ich używac bo to źle wpływa na naszą cere w tym wieku jeszcze,mówiła ze dopiero po 40 powinno sie ich używac

co do spania,moja śpi do 8 rano wiec mam luzik,a w dzień śpi dwa razy ostatnio po 1 lub 1,5-2 wiec bardzo sie ciesze,bo dawniej spała tylko po 30 minut i juz koło 20-20.30 śpi na noc,budzi sie raz koło 5 na mleczko i śpi do 8

Malinka dla was dużo zdrówka zapodajcie sobie potem jakieś leki na wzmocnienie

hej
Mam ogromna prosbe. Wiekszosc napewno kojarzy konkurs Twoje pudełko. Dzis jest ostatni dzien głosowania. Narazie ma dziewczyna ogromna szanse na wygrana:tak: Ale... po pietach depcze dziewczynie oszust. W ciagu kilku sekund nabija sobie po kilkanascie głosów. Jury robi co moze kasuje mu te fałszywki ale ma i sporo niby prawdziwych głosów. Pogłosujcie na Anie dzis do godziny 24.
TWOJE PUDEŁKO
Dziewczyna ma ogromna szanse wygrać te mebelki dla dziecka az zal odpuścic żeby wygrał jakis oszust:-:)-:)-(

U nas dzis w koncu słonko ale za to zimno brrrr ze przydałyby sie rekawiczki. Spacer zaliczony. Dzieci dzis nie dały pospać tylko do 6ej wrrrr

reklama
Do góry