reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam w klubie Efe! tez od 6tej na nogach:no:

dzieki dziewczyny za swoje spostrzezenia względem kotów, kot-dachowiec malutki 7tyg, 2tyg temu sąsiadka go znalazła w lesie, zaszczepiła odrobaczyła jest biało szary. Nie wiem co ja mam zrobic, dzieciaki od soboty latają za mną i miałczą za mną kiedy do chaty go przyniose a ja tu mam teraz wizje: podrapanego skórzanego narożnika, Aluty jedzącej kocie chrupki i jazda z nim do weterynarza!!

Auta juz nie mamy 4tydzien, porazka totalna:no: i mija 5miesięcy ja małzonek zgubił obrączke, i miesiąc jak szukam Rafałka mundurka do szkoły!!! kuźwa wyprałam go we wakacje i gdzies schowałam i nie ma go cholera jasna! ciekawe kiedy ja zgine:szok:

Efe idz na ten basen 2razy w tygodniu dasz rade, zobaczysz tatus zajmie sie Gagi bardzo dobrze wbrew Twoim obawom!! a jaki poczujesz relaks a później nawet dume ze Twój mąż potrafi:-)

reklama
Hejo
Pogoda sie zepsuła jest szaro, pada, dzis rano z łóżka wstac nie mogłam taka zaspana... mała tez spała smacznie a ja ją budzić musiałam :-(
Normalnie nic mi sie nie chce a robota stoi :baffled:

Mewa spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego !!!:-D

Też nie wiem co się dzieje z BB?
Nadmiar deszczu czy jak?
Nadal pokazuje ostatni post z wczoraj Franiowej na liście naszych tematów a jak weszłam to jednak piszecie.
Idę pozmywać bo się przy żelazku poruszałam i krew zaczęła szybciej krążyć.

Z ostatnich wieści:
Kluczyk się znalazł! Był u mnie w torbie upssssss:sorry2:
A wczoraj zapomniałam napisać że odwiedziła nas właścicielka apteki w której mój kupował antybiotyk dla Gabi. Okazało się że dali za silny:wściekła/y::angry::wściekła/y: Zamiast 125 dali 250. Dobrze że dawałam tylko na noc, bo rano nie chciała za chiny, bo bym się wściekła i normalnie komuś krzywdę zrobiła.

Hejka!!!
Mewa spóźnione najlepsze zyczonka!!!!Sto lat!!!!!!!!
Efe no to co za k... tam pracuje!!??Co ona slepa czy jak!!!
Dobrze że sie kluczyki znalazły!!Ja mam kilka torebek i wiecznie czegoś znaleźć nie mogę!:baffled:
Sempe mam nadzieje że Kotek sie zaklimatyzuje,ale ostrzegam dachowce swój charakterek mają wiem coś o tym miałam takiego 8 lat był super ale jak ktoś mu za skórę zalazł to potrafił dziabnąć :dry:
No i żeby sie Twoje zguby znalazły.Moja babcia mowiła że "diabeł ogonem zakrył"

U nas weekend minął spokojnie i gościnnie.Spacerki w deszczu też były choć Tomek nie przepada jak nakładam folie na wózek i efekt końcowy jest taki że całą głowe wystawia za folie i moknie :baffled:
Uciekam bo pranie sie zrobiło a jeszcze naleśniki chce dziś zrobić i szukam jak zrobić jakiś sos słodki do nich jak macie jakiś to ja bardzo proszę!

Witajcie
U nas też szaro, buro i ponuro....
Jasiek zalicza już drugą drzemkę a moja Jula została dziś pierwszy raz na leżakowanie w przedszkolu i jak na złość nie mogę się do niego dodzwonić...
I nie wiem jak tam się sytuacja przedstawia bo rano coś średnio nastawiona była do tego leżakowania...

Malinka mmmm zjadłabym sobie takie naleśniki na słodko...całą sobotę smażyłam naleśniki ale zrobiłam z nich krokiety bo mój za słodkim nie bardzo przepada...
A najbardziej lubię takie najprostsze, przełożone dżemem i obficie posypane cukrem pudrem mniam mniam!
Efe mądra Gabi, wiedziała że antybiotyk za mocny;-) swoją drogą mój Jasiek to jest taki lekoman że jak widzi butelkę to zaraz się wyrywa żebym mu dała...

reklama
dziekuje dziewczyny za miłe życzenia! :-)
i znow o rok starsza, co zrobic eh
korzystam ze Adas spi a z wczorajszych urodzinowych spotkan został mi obiad i cos słodkiego wiec zaglądam do was
pogoda sie popsuła, nie wiem co ja bede z tym malym robic w domu

Efe- w sumie to dobrze ze sie kobieta poczuła i przyszła Was zawiadomic o silniejszej dawce antybiotyku, a z drugiej strony nie powina go wydawac
dobrze ze kluczyk sie znalazł

Do góry