reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzień dobry :-)
dominiczka, wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta :-):-):-)
baśka, trzymam kciuki za teścia :tak: i za Frania także :tak:
basiu, ja też chętnie zobaczę twój brzuszek ;-)
a ja czekam na męża, bo pojechał auto umyć i idziemy na targ
pogoda taka sobie, zero słońca i chłodno
poczytam sobie jeszcze, papa ;-)

reklama
prosze:-D
nie duzy ale tak nagle wyskoczyl:-D:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie049.jpg
    Zdjęcie049.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 30
dzien dobry
Basiu super masz ten brzuszek, az sie rozmarzylam. A wiesz moze co za lokator sie tam zatrzymał? albo masz moze pewne przeczucia?

Dominiczka spelnienia marzen

Sto latek i usmiechu na twarzy dla ostatnich solenizantów !!!

u nas po staremu. Miko coraz lepiej czuje sie w zlobku. jak Go odprowadzam, to robi mi papa i sie zaczyna bawic z innymi ;-) to niesamowite jak on sie tam rozwinal, szczegolnie w aspekcie relacji i komunikacji z innymi. no i biega z predkoscia swiatla, ostatnio za pilka od koszykowki.

dziewczyny, jak tak czytam o Waszych remontach, to jestem przerazona. my w koncu zdecydowalismy sie sprzedac nasze mieszkanko i przenosimy sie do segmentu. chcemy sie tam przeprowadzic pod koniec pazdziernika.

milego dnia

Witam,
dzięki dziewczyny za pamięć! Nawet mój chłop zapomniał o mych urodzinach... wszyscy zaaferowani 18-tką jego siostry(też się 4.09 urodziła) i wczoraj mi się trochę tak przykro zrobiło i poleciałam zamówiłam sobie torcik wiec też będę miała:-D a co:-)

Basia brzuszek masz prześliczny! Taka malutka piłeczka:-)

Nadal trzymam kciuki za Frania!!

Lece zaraz na makijaż próbny(ślubny) a później jedziemy odebrać obrączki bo już są a Ł. wrócił:-)

Hej!!!!!!!
Basiu jaki szpiczasty to na chłopaczka!!!Śliczny!!Och tęskni się czasem za brzuszkiem~.
To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Twoje urodziny.
Zawsze zdrowy z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DOMINIKO!!!!!!!

Mysle i kciuki za Frana zaciskam!
Basiu szybkiego powrotu do zdrowia dla Teścia!

Mały śpi ja domek mam wysprzątany na błysk!Został tylko obiadek do zrobienia
Więc mykam bo nie zdążę!
PA
UDANYCH IMPREZ ROCZKOWYCH !!!!!!!

Najlepszego Dominice oraz dzisiejszym roczkowym solenizantom!!!!

Kciuki za Frania trzymam i podziwiam piękny brzusio Basi...Mmmmm

A Mysza śpi. Trochę ogarnęłam i siadam do pisania CV, bo muszę się za pracą rozglądać. Ta, w której jestem raczej nie nastawia się na mój powrót...
Wczoraj miałam babski wieczór z kumpelami. Pojechałyśmy do naszej znajomen, co niedawno urodziła synka i co?... Bawił się bawił i zasnął na moich rękach hihii...
To było słodkie...Achhh...a potem poszłyśmy na tańce i hulaj dusza...Tylko że rano cieżko mi się do małej wstawało...hehehe....

Witam,
Panienka śpi ja wpadłam na chwilkę, bo ostatnio czasu brak. Po pracy jest tylko Oliwia, a przed pracą też Oliwia :-). Ciekawe kiedy przestanę się gonić z wyjściem ehhh.
Dziś po spacerku mamy zdrachany nosek :-(. Norma zawsze przed sesją panienka sobie coś zrobi. I tak to jest planować...

Basiu śliczny masz ten brzusio. Maleństwo na pewno zadowolone z M :-).

I zapomniałam co jeszcze chciałam.
Trzymajcie kciuki za pogodę jutro :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW I DLA DOMINICZKI :-)

deli, opowiadaj jak tam w pracy, jak Oliwka znosi rozłąkę? :tak:
a dzisiaj to chyba nie ma żadnych solenizantów sierpniątek? w ogóle już chyba nie będzie? :sorry2:
basiu, brzuszek fajny, tęskni mi się za takim brzusiem :-D
pusto coś tutaj............
Majka mi rozrabia na całego, ale niedługo kąpiel i lulu :tak: i chwila dla siebie ;-)
miłego wieczorka :blink:

reklama
Basia, śliczny brzucholek! ktokolwiek w nim mieszka ma się na pewno wygodnie :-)
Deli zrob jej make'up maskujący hihi ;-) zartuję , będzie fajna pamiątka, w końcu chodzenie to nie takie hop siup i cZasem można się przewrócić. no to trzymam kciuki za pogodę :-)
idę ja , chyba już nie wlize dziś więc dobrej nocy wszystkim

Do góry