reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Wpadłam sie przywitać
Solenizantom aż 3 życzę 100 lat i zdrówka
No i od jutra sie zaczyna szkółka buuuuuuuuuu ,dzis jeszcze musze ksiażki obłożyć a teraz spadam bo Aluta koope walnęła
Jestem na chwile bo zaraz znów do miasta musze lecieć jeszcze plastyke dokupić do szkoły (ludzie gdzie ja ksiażkę do plastyki miałam czy techniki ) no i nową poduche alucie bo stara jakaś nie teges jest.Trzymajcie sie kobitki w ten pochmurny dzień.

Ostatnia edycja:
Efe , gdzie Ty naszą Gabi swatać idziesz?!?! ona miała mieć któregoś z sierpniowych chłopów! ja się nie zgadzam coby kawalerów już odwiedzała bu! ;-)
Maggie oczywiście że sierpniowi kawalerzy mają pierwszeństwo. Ten kolega to drzwi przed nią zamykał bo ma 7 lat i nie głowie mu zabawy z takim brzdącem jak Gabi. Ale poczekam aż ona będzie miała 18 lat a on 25. Wtedy jak mu szczena opadnie to mu powiem co robił hihi:laugh2:

W ogóle to witam w piękny wtorek ostatni dzień wakacji
:-D
Dla Alicji i Maciusia sto lat!!!

Gabrysia wszystkim ciociom dziękuje za życzenia.

Ostatnia edycja:
HEJKA!
NASZYM SOLENIZANTOM KOCHANYM GABRYSI MACIUSIOWI I ALI NAJLEPSZE ŻYCZENIA ZDRÓWKA UŚMIECHU NA TWARZY SZCZĘŚLIWEGO DZIECIŃSTWA!!!!!!,

Mały dziś lewą noga chyba wstał śniadania nie chciał i dopiero teraz pił mleczko oczywiście cycusia:-( butli znowu nie chciał-będzie trudniej niz myślałam....
pogoda paskudna bleee zimno w domu się robi trzeba będzie zacząc palić w piecu bo zamarzne chyba a co dopiero zimą:baffled:
Umówiłam się do gina na jutro i już mam stresola może któraś z was miała wymrażanke co?bo mnie właśnie to czeka....
ehh trzeba dupke ruszyć i obiad zacząć robić....

i pamiętajcie że ponoć "ostatni sierpnia zapowiada jaka pogoda na październik wypada." wiec nie ciekawie:/

Ostatnia edycja:
eee, Malinka, to nieciekawie z tą pogodą w takim razie:/
co do zabiegu u gina to nie miałam, ale kojarzy mi się, że to bezbolesne jest i nie trwa długo - a lekarz nie uprzedzał co Cię czeka?

hej :-D
wszystkim solenizantom szystkiego naj... zdrowka i szczescia w zyciu!!!!!
a na temat pogody brak slow... :no::no:a ja wszystkie cieple ciuchy w piwnicy mam:angry:
wez tu dziecko ubierz.. zimnica za chwile cieplo i znowu deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
musze buty se kupic na te deszcze... bo mam tylko polbuty... a chce botki... mam dwie pary rurek i jakos trza wygladac:-D:-D:-D

cześć :-)
Alu, Gabrysiu, i Maciusiu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości w dniu Waszego święta :-):-):-)
efe, a czemu twój suwaczek pokazuje inny wiek Gabi?
malinka, ja miałam wymrażaną nadżerkę, nic nie boli tylko takie dziwne uczucie w środku, trochę chłodku czuć ;) ale może to teraz jakoś inaczej się robi? :D także leżysz na fotelu i nic cię nie obchodzi :)
u mnie pada od rana, a może i nocy także przymusowe siedzenie w domu, ale jak mąż wróci to wyskoczę do sklepu po małe zakupki
jutro czeka nas szczepienie i mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza
barszcz czerwony się gotuje a mnie czeka mycie garów :wściekła/y: kiedy doczekam się zmywarki... :sorry2: ale to nie w tym mieszkanku
miłego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie widać Efe suwaczek dobrze
Efe to zazdroszcze pogody bo u nas strasznie leje
a ja musze jakoś sama wyskoczyc do miasta bo z dziećmi nie ma szans,moje jeszcze do szkoły nie przygotowane,brakuje nam kilku rzeczy i dla starszej oprawej,a ja nie mam jak sie ruszyc
a jutro mamy rozpoczęcie jedna o 9 a druga o 10.30 i bede musiała od rana w szkole kiblować chyba bo nie mam z kim Alutki zostawić,a do tego starsza dostała koszmarne wychowawstwo i juz mamy stresa:(
ja niewiem jak ja ten rok szkolny przeżyję i jeszcze komunia w maju:(

Do góry