reklama
izabela...
Fanka BB :)
dziewczyny możemy sobie ręce podać, bo Majka też mi dzisiaj spać nie chciała, a jak zasnęła to bardzo późno i tylko na 30min do tego wyrwała mi klawisza z laptopa i rzuca zabawkami, psując je przy okazji a kup to dzisiaj chyba z 5 lub 6 zrobiła i tyłek jej się od tego odparzył :-( ale te kupy to chyba od zęba wychodzącego... to chyba brak tlenu na to moje dziecko tak wpływa
a te szczepionki na odrę, świnkę, różyczkę oraz ospę to są w ramię czy udo? obydwie?
a z tą Alą to się sempe masz, to chyba jakiś głupi wymysł księdza
co za dzień
a te szczepionki na odrę, świnkę, różyczkę oraz ospę to są w ramię czy udo? obydwie?
a z tą Alą to się sempe masz, to chyba jakiś głupi wymysł księdza
co za dzień
MALINKA2109
Sempe tosz Ci się dziwny egzemplarz księdza trafił:/
Mój też marudek dzis i niejadek ale spał już 2 razy więc git-no i dałam mu ibum i jest o wiele spokojniejszy!!
Teraz zjadł troche budyniu i świrus mu się włączył...
na szczepienie my się jutro wybieramy ale będzie płaczu......
Mój też marudek dzis i niejadek ale spał już 2 razy więc git-no i dałam mu ibum i jest o wiele spokojniejszy!!
Teraz zjadł troche budyniu i świrus mu się włączył...
na szczepienie my się jutro wybieramy ale będzie płaczu......
izabela...
tak ja wiem o tym bo kupowałam osobno tą przeciwko ospie, ale nikt mi nie mówił że są 2 dawki... ja szczepię Maję szczepionką varilrix a ty jaką szczepiłaś?Iza to są dwie szczepionki w tym jedna skojarzona (świnka, odra, różyczka) a płąci się za tą na ospę 200zł za 1 dawkę, druga po 6 tygodniach. Obie są w ramionka.
doczytałam, że Maja będzie szczepiona tylko 1 dawką i to w ramię
chodziło mi czy ta na ospę jest w ramię i odra, świnka, różyczka również w ramię?
Ostatnia edycja:
MALINKA2109
Wpadłam Wam życzyć spokojnych nocek!
Abyście się nie stresowały zbytnio jutro-choć wiem że mało realne!
Dobranoc!!!!
Abyście się nie stresowały zbytnio jutro-choć wiem że mało realne!
Dobranoc!!!!
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Przeżyłam.
Iwonka moja złapała za długopis i nie puściła do końca. Pisarka czy jak? Potem ten długopis do kieliszka pchała. Wzięła pieniążek - też chciała do kieliszka wrzucić, na końcu różaniec ale wzięła i zaraz odłożyła.
Zinterpretuje mi to ktoś?
Kurde a zdjęć żadnych oczywiście
Dziwne bo zero zdenerwowania we mnie było. Chatę ogarnęłam jak mała w końcu poszła spać, czyli po 15 a o 17 już ją musiałam budzić, bo pierwsi goście przyszli. Zresztą jak urodzinki numer dwa to już stres mniejszy.Efe może Gabi udziela się Twoje poddenerwowanie związane z imprezką?
Iwonka moja złapała za długopis i nie puściła do końca. Pisarka czy jak? Potem ten długopis do kieliszka pchała. Wzięła pieniążek - też chciała do kieliszka wrzucić, na końcu różaniec ale wzięła i zaraz odłożyła.
Zinterpretuje mi to ktoś?
Kurde a zdjęć żadnych oczywiście
tak ja wiem o tym bo kupowałam osobno tą przeciwko ospie, ale nikt mi nie mówił że są 2 dawki... ja szczepię Maję szczepionką varilrix a ty jaką szczepiłaś?
doczytałam, że Maja będzie szczepiona tylko 1 dawką i to w ramię
chodziło mi czy ta na ospę jest w ramię i odra, świnka, różyczka również w ramię?
No na ospę też ta Varilrix i 12 paź. druga dawka. Zadzwoń do przychodni i się dowiedz. A na świnkę, ospę i różyczkę w ramięwszystko w ramię.
andariel
mama super dwójki :]
dziękuję Ci, deli
zaczęłam się stresować tymi szczepieniami; my co prawda na październik dopiero lecimy, ale już sobie myślę jaki będzie żałosny płacz jak jej ostatnio krew z paluszka pobierali to tak na mnie patrzyla oczami zdziwionymi, pytającymi... ech
idę coś zjeść (jak zwykle - niezdrowo, po 21) chyba mam solitera...
zaczęłam się stresować tymi szczepieniami; my co prawda na październik dopiero lecimy, ale już sobie myślę jaki będzie żałosny płacz jak jej ostatnio krew z paluszka pobierali to tak na mnie patrzyla oczami zdziwionymi, pytającymi... ech
idę coś zjeść (jak zwykle - niezdrowo, po 21) chyba mam solitera...
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzień dobry
Przesyłam słonko, bo u nas świeci. I jednocześnie pada, ale to szczegół. Taka mała chmurka.
Moje dziecko zaczęło wstawać razem z tatusiem do pracy i już nic na to nie poradzę. Pobudka po 6 rano już chyba będzie wpisana w nasz scenariusz dnia.
Kawę wypiłam, więc mogę szczerze powiedzieć, że jakoś przeżyje.
O i tęcza jest
Także kolorowo się witam i lecę doczytać resztę;-)
Rubi myślę dziś o tobie i Moni. Daj znać jak wam minął ten pierwszy dzień.
Deli ty też.
Jest jeszcze ktoś kto od września wrócił do pracy a ja przegapiłam?
Przesyłam słonko, bo u nas świeci. I jednocześnie pada, ale to szczegół. Taka mała chmurka.
Moje dziecko zaczęło wstawać razem z tatusiem do pracy i już nic na to nie poradzę. Pobudka po 6 rano już chyba będzie wpisana w nasz scenariusz dnia.
Kawę wypiłam, więc mogę szczerze powiedzieć, że jakoś przeżyje.
O i tęcza jest
Także kolorowo się witam i lecę doczytać resztę;-)
Rubi myślę dziś o tobie i Moni. Daj znać jak wam minął ten pierwszy dzień.
Deli ty też.
Jest jeszcze ktoś kto od września wrócił do pracy a ja przegapiłam?
Podziel się: