reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

Co wy z ta pogoda u nas pieknie słonecznie po prostu ślicznie jak taki bedzie pazdziernik to ja poprosze!!
Malinka nic sie nie bój to nic nie boli

reklama
no to Kasia pozazdroscic pogody bo u mnie pada od wczoraj, nawet po chleb nie wyszlam bo sie nie da

wrocilam od mamy i ostaram sie udzielac, chociaz wieczorkami bo mi Was brakowało
najlepsze zycznia dla tych co obchodzili swoje rocznice a mnie nie było
spoźnione Andariel :-) i trzydziesci całuskow ode mnie z tej okazji:tak:

a dzis najlepsze dla Gabi, Ali i Maciusia

i chyba musze konczyc bo Młodzieniec wstał, sam zszedl z łóżka i ciagnie za kabelek

mam pytanie: Ksiądz kazał nam wybrać imię na crzest dla Alicji bo to nie jest święte imię???????????????:szok::szok:
Piwonia i Chogata a jak było to w Waszym przypadku???

Niech ten wasz ksiądz spada. Wyszukaj w googlach jest jakaś św.Alicja a jak mu mało to daj na drugie święte i niech sie odczepi .Matko teraz ci ksieża to niedługo będa zezwalać czy można rodzić czy nie .Wtrącają sie wszedzie.

Wcale sie nie dziwie bo juz spotkałam sie z takim przypadkiem i wcale ksiedzu nie wystarczyło na drugie, na chrzcie wymówił je jako pierwsze tnz te świete o nieswietym nawet nie wspomniał, ale dziwi mnie to ze Alicja tez sie na to załapuje...

Etid. oo znalazłam cos takiego
Św. Alicja jest patronką studiującej młodzieży katolickiej.

Nie no kasiądz dziwoląg jak nic.
A ja mam dziś dziwny dzień. Mała nie chce spać w ogóle! Jeść nie chce dopiero teraz popracowałam nad nią i zjadła słoiczek. Rzuca smoczkami. No nic w domu nie zrobione a goście przyjdą. Nawet do ciastkarni po ciasta nie poszłam bo jak wyszłam to po 15 minutach deszcz zaczął padać /nie wspomnę że mi w wózku solenizantka też nie chciała zasnąć/. Nie wiem co w nią wstąpiło??? Jak włączyłam odkurzacz to się na mnie uwiesiła i wyła. Jak przeżyje ten dzień to się wieczorem odezwę:sorry2:

ja nie miałam żadnego problemu w kościele Ala jest Alą i nie ma drugiego imienia
wiec uważam,ze ksiadz jakis chory,ale jak cos możesz dać drugie świete i bedzie git

Efe moja tez dzisiaj jakaś nieswoja,jeść nie chce,spać spała jak na razie raz ,ale później niz zwykle i do tego 30 minut
porazka jak nic

edit:
własnie moja cora dokonała wyboru
wzięła kase włożyła do kieliszka,zamieszała kredkami,poogladała książeczke a różańcem ciepła od razu za siebie i tyle

Ostatnia edycja:
Najlepszego najlepszego solenizantom dzisiejszym!!!
Zobacz załącznik 279733

A my dziś po szczepieniu na ospę, odrę, różyczkę i świnkę. Mania ma opuchnięte ramionka, ale dzielna była i teraz śpi. Usła po tym płaczu bez obiadu...a od 10 nic nie jadła, nawet jej pampka nie zmieniłam, w zesiusianym chrapie bidunia ma.

Trzymajcie się mamy - życzymy udanych imprez!

reklama
Do góry