reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

witam z rana:-D:-D
mojemu wczoraj odbilo i zajechalismy do Zabrza... odwiedzilam kaleke(panne mloda):laugh2:
smiesznie ma szyta ta reke ale trzema palcami juz prawie rusza... ale pol roku jak nic wgipsie:-D:-D:-D:-D

MALINKA ta strzelanina to nie kolo mnie... ja teraz dalej mieszkam... a po drugie to osiedle dla dzianych:-D:-D:-D

moja w nocy dala koncert ... poszla spac po paracetamolu:no:
ale dala pospac do 9:-D:-D:-Di mamy dolna czworke i lewa trojke gorna:-D:-D:-D
a drugi kiel w natarciu:-D:-D:-D

reklama
witam poweekendowo!
piździ strasznie, mam nadzieje ze do niedzieli się trochę poprawi:tak:

pojechalismy do tej knajpy co byłam przekonana ze ustalone mamy wszystko, ale jak dojechałam i poczułam ten smród z kuchni to myslałam ze zawału dostane!!! super menu super miejsce choć nieodgrodzone od ulicy... załamana musiałam, odmówić.. zawał juz był blisko.. pojechalismy przed siebie az tu nagle wyłoniło się miejsce które nas zaskoczyło totalnie, szybko do środka, wolny termin i rozmowa z menagerką...JEST JEST UDAŁO SIĘ!!!! mamy wypasione menu, przestroną sale wielki ogród, mini zoo plac zabaw i jeszcze domówiłam animatorów!! wyszło nam ze wszystkim 75zł od oosby +300zł za 2h animacji (klaun z pomocniczką), no to teraz mogę odetchnąć i odprawiać modły za pogode:-D:-D:-D
tu wstawiam linka dworek-biesiadny.pl - Strona główna 20km od Koscioła więc nie jest tak źle z dojazdem

a wczoraj miałam sen: śniło mi się ze jestem w ciąży z piatym dzieckiem, brzuch mam jakbym miała tak dziesięcioraczki!! zaczyna się poród jedziemy na sygnale bo akcja rozwija się co sekunde!!! nikogo nie ma na porodówce a ja krzycze ze juz juz!! wracza ekipa ja jedno parcie bez nacięcia rodze.................. dziecko, dziewczynka waga 9kg:szok::szok::szok: wielkie jak smok!!!!!!! tłuste jak prosiak w dodatku z pełnym uzębieniem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ZOSTAŁAM OSKARŻONA O ZAżYWANIE STERYDÓW W CIĄŻY!!!!!!!
Matko Boska miej mnie w opiece:-D

miłego tygodnia, ubierzcie się cieplej i depresji się nie dajcie!!!

Sempe ty masz sny!!!

Moje kochane na aukcjach Frania pojawiła sie bossska bizuteria, zapraszam! a wieczorkiem cdn.

lece dzieciom daśc jeść bo podaja, aaaaa dzis mimo ze nie pijąca to pije dostałam brandy nawet nie wiem co to za cudo hehehehe

Sempe cóz za sen!!!!!!!!!No i super że macie fajny lokal!!
Basiu ale Twojej śmiesznie idą te ząbki!!!
Mały mi już wstał po godzinnej drzemce...ale co nie chciał butli tylko cyca buuuuuuu jednak nie pójdzie tak gładko jak myslalam,,,,,

hej hej :-)
my dzisiaj póki co kisimy się w domku :tak: Majka drzemie i pewnie zaraz wstanie, zrobię obiad i pójdziemy na dwór, mimo iż już chłodniej :-(
co do snów, to mi ostatnio też się śniło, że urodziłam drugie dziecko-dziewczynkę :-) ciekawe kiedy ta ciąża mi się przytrafi :-D
ale ja nie miałam takiego końca snów jak sempe :-D:-D:-D
piwonia, mam nadzieję, że lekarz ci pomoże na to odparzenie Ali :tak:
Maja też ostatnio budzi mi się w nocy z płaczem i okazuje się jednak, że męczy ją druga dolna dwójka-jak dobrze wypatrzyłam...
zmykam czytać jeszcze, papa ;-)

reklama
Do góry