Jakubka pewnie laska nieobeznana zamiast wycofac zakonczyła, troche szkoda
no ewidentnie laska nie obyta, początkowo nie wiedziała za bardzo o czym ja do niej gadam
Jakubka, no ale moze jeszcze raz wystawi ten wózio - bo to ze wycofała kogos - to nie znaczy przeciez ze sprzedała...
si si Malbertka fura ponownie wystawiona, więc sie zobaczy ;-)
a, i mówię dzień dobry grzecznie :-)
Kasia, no to nieźle Ci Miłosz zaszalał Tomek też czasem miewał takie odpały, że po nocnym (.) ani myślał o spaniu masakra to była, bo ja ledwo żywa... A teraz to się tak ustawił, że każdego dnia, nie ważne, czy zaśnie o 20:00 czy 22:00- pobódka jest punkt 06:00 co dla mnie jest stanowczo zbyt wczesnie, ale co zrobić. Widać, nie ja dowodzę na tym pokładzie eh...
Piwonia, trzymam kciki za zdrowie taty, i niech mu tam niczego nie zaszywają! tak, jak Chogata mówi, samo przestanie sie sączyć.
Dominiczka, my też musimy sie do Ikei wybrać po jakieś pólki i pojemniki do przechowywania, bo gratów Młodego tyle, że nie ogarniam. Poza tym i tak co posprzątam to przychodzi i wywala wszystko z powrotem A najbardziej umiłował sobie sprzątanie we własnej komodzie z ubrankami- jak zapomne zabezpieczyć, to wszystko na zewnątrz ląduje, a jak "krzycze", że nie wolno, to jeszcze szybciej wywala te ciuchy i się zawadiacko uśmiecha łobuz jeden
Basia, jeszcze troszke musicie wytrzymać 9 dni przeleci jak z bicza strzelił, a potem to już tylko nowa lepsza jakość życia przed Wami
Efe, sto lat w zdrowiu i szczęsciu!!! :-)