reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Jakubka pewnie laska nieobeznana zamiast wycofac zakonczyła, troche szkoda

no ewidentnie laska nie obyta, początkowo nie wiedziała za bardzo o czym ja do niej gadam :confused2:

Jakubka, no ale moze jeszcze raz wystawi ten wózio - bo to ze wycofała kogos - to nie znaczy przeciez ze sprzedała...

si si Malbertka:tak: fura ponownie wystawiona, więc sie zobaczy ;-)

a, i mówię dzień dobry grzecznie :-)
Kasia, no to nieźle Ci Miłosz zaszalał:laugh2: Tomek też czasem miewał takie odpały, że po nocnym (.) ani myślał o spaniu:confused2: masakra to była, bo ja ledwo żywa... A teraz to się tak ustawił, że każdego dnia, nie ważne, czy zaśnie o 20:00 czy 22:00- pobódka jest punkt 06:00:eek: :baffled: co dla mnie jest stanowczo zbyt wczesnie, ale co zrobić. Widać, nie ja dowodzę na tym pokładzie eh... :eek::-p

Piwonia, trzymam kciki za zdrowie taty, i niech mu tam niczego nie zaszywają!:szok: tak, jak Chogata mówi, samo przestanie sie sączyć.

Dominiczka, my też musimy sie do Ikei wybrać po jakieś pólki i pojemniki do przechowywania, bo gratów Młodego tyle, że nie ogarniam. Poza tym i tak co posprzątam to przychodzi i wywala wszystko z powrotem:baffled: A najbardziej umiłował sobie sprzątanie we własnej komodzie z ubrankami- jak zapomne zabezpieczyć, to wszystko na zewnątrz ląduje, a jak "krzycze", że nie wolno, to jeszcze szybciej wywala te ciuchy:szok: i się zawadiacko uśmiecha:eek: łobuz jeden:confused2:

Basia, jeszcze troszke musicie wytrzymać :angry: 9 dni przeleci jak z bicza strzelił, a potem to już tylko nowa lepsza jakość życia przed Wami:tak:

Efe, sto lat w zdrowiu i szczęsciu!!! :-)

reklama
Bry,

EFE stooo lat, zdrówka, słońca i radości
:tak:

my dziś na 14 do pediatry mykamy, potem robię torcik na jutro taki niby próbny bo impreza w sobotę ale w sumie to ten najważniejszy bo jutro nam stuknie rok. Mam wielką listę zakupów i chyba padnę w drodze do domu, bo mam pod górkę. Lecę sprzątać póki Marcel ma poranną drzemkę.
Jakubka, znam ten ból, co ja zapakuję zabawki do pojemnika są wywalane, dobrze że u nas szafka z ciuszkami na górze to nie gmyra, za to w mojej robi porządki... mam ciągle wymięte ubrania mimo że prasuję i prasuję.... ech

Nie no chyba jak sie jączy z rany to wyciągać drenu nie mogą bo sie zator zrobi jakiś .Ja lezałam z babką po amputacji piersi to jej z drenu leciało 250 ml na 5-6h krwi ,ropy i czegoś tam jeszcze to co jakby ją zaszyli to nie wiem gdzie to by ujście znalazło.Spokojnie pewnie do jutra zmniejszy sie wydzielina.
Efe 100 laat i pociechy z małża i córci .
ale jemu dren juz dawno wyciągneli,jakos na drugi dzień po zabiegu bo sie lało i nadal sie leje
ale jak wyniki bedą dobre to maja go dzisiaj wypuścić,teraz szukam cos o jakiejś diecie
my na 13 idziemy na usg bioderek ostatnie,zapytam o koslawienie nóżki

Ostatnia edycja:
najlepszego, Efe! mi też za chwilę 3 dychy stukną:/ ale Basia fajnego torta Ci wysłała:)))

wczoraj zrobiłam ciacho marchewkowe wg przepisu rubi, ale coś mi nie wyszło:( piekłam je 2 godziny (!!!), bo wciąż wykałaczka miękke wychodziła, a jak potem je wreszcie wyjęłam, to się okazało, że mam cegłę... fakt, że zmodyfikowalam przepis, bo zamiast sody dałam żółtko, może dlatego? no nic, widocznie marchewkowe mi nie wychodzi i już:)

spadam do kuchni robić obiadek, póki mała drzemie;

Cześć dziewczyny 0 witam się po urlopie. Byliśmy w Szklarskiej Porębie - było fantastycznie. Pewnie nie nadrobię wszystkich napisanych postów bo jest ich bardzo dużo... na trudno.

Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich dzieciaczków, któe mają już 1 roczek za sobą :) hania już niedługo też ma urodzinki ;)

W ogóle moje dziecko strasznie zbuntowane się zrobiło. Pokazuje charakterek...

Pozdrawiam serdecznie

hej dziewczyny!

od wczoraj mam w domu całą czwórkę moich bachorków i za przeproszeniem nie mam czasu pierdnąć;-)

a jutro o 10 do fryzjera a potem na wesele jedziemy z poprawinami wracamy w piątek w nocy, nie jestem przekonana zeby jechac ale odwrotu nie ma.

dzis Alicja w koncu wymówila "mamamamama" nareszcie!!!!!

nic czas do wanny odbuszmenić się bo przecież mam mega mini:-)
do usłyszenia w sobote!

PS Ewelinka wszystkiego naj naj na te 30stke!!!! wkraczasz w super wiek!!!!!!!! i zycze Ci bys przezyła go najlepiej jak tylko sobie wymarzysz!!!

reklama
witam dziewczyny
chyba sie z zatorem uporłam, a swoją drogą niezłą mam laktacje, mleko nadal ze mnie tryska
nie wiem jak to będzie z odstawianiem
a Adas łobuzek ani myśli zeby sie na cycuszkowanie obrazic

Maggie- mam to samo z moimi ubraniami, okropek jeden przynajmniej raz dziennie musi wywalic mi wszystkie ciuchy z gornej połki, ja juz nawet nie prasuje bo po co?

Piwonia- mam nadzieje ze tata niedługo wyjdzie ze szpitala
a co do wymiotów to Adas tez miał takie chlustające ale to były incydenty jednorazowe x 2
i oby na tyle

Andariel- ale piękne zdjęcie Ninkowe z grzyweczką w sygnaturce masz :-)

Efe- najlpesze zyczenia i zeby sie wszystko układalo po Twojej mysli
no i witaj w trzecim wymiarze :-)

Do góry