reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hej:angry:
moja madra szwagierka zaczela robic ciasto o 6:45 i mi dzieci obudzila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

szkoda gadac:no::no::no::no:
ale jeszcze 9 dni i bede happy:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu przepraszam.. ale mowilam mojemu ze ma trzy rzeczy w domu zrobic i zapomnial:dry::dry:
ale dzis go przypilnuje:-D:-D:-D

a ja dzis siadam do tej sukienki... bo mussze cos wykombinowac:-D:-D:-D

troche smece ale brak ochoty na wszystko:sorry::sorry::sorry:

witam
wychodzi ,ze to był jednorazowy incydent,chyba rzeczywiscie sie przejadła,albo miała za krótki odstęp miedzy czaską a (.)
ale w nocy walczyłam z zatorem,boli jak diabli mnie prawa (.) do tej pory chyba jakiś kanalik sie zatkał mimo,że Ala ładnie ściągała
wczoraj tata miał drugi zabieg laparoskopowo jednak,ale jakosinacze i czekamy dzisiaj na wieści jakieś
ale cały czas sączy mu sie z miejsca po drenie,niewiem czy tak ma być

Hej
Mi sie oczy kleja i nie wiem czy je odkleje. Miłosz dla odmiany stwierdził ze fajnie byłoby sobie powstawac o 3ej nad ranem:angry::angry:No i tak godzine sobie łazikował:baffled:
Piwonia trzymam kciuki za tate musi byc dobrze:tak:
Basia spokojnie zdazymy a jak cos to sie upomne;-)zebys nie zapomniala:-)
A ktory dzien odliczania?
Dominiczka to czekam;-)Choc to allegro cos zwleka:confused2:

Witam sie z rana u mnie nocka już ciutke lepsza ale 2x dawałam vibrucol bo znów nici ze spania.
Piwonia ja jak miałam zabieg w piątek rano to mi dren w niedziele przed wyjściem wyciągali.U mnie akurat nic nie leciało ale babką
starszym leciało i one dłużej zostawały w szpitalu więc nie wiem czy było dodatkowe leczenie czy czekali az przestanie.
Basia trzymam kciuki za przeprowadzkę i za usg.
Jakubka ja ci nie pomoge bo ja sama z allegro mam przeboje
Jesu lece bo już uczepiona i wyje.

Witam sie z rana u mnie nocka już ciutke lepsza ale 2x dawałam vibrucol bo znów nici ze spania.
Piwonia ja jak miałam zabieg w piątek rano to mi dren w niedziele przed wyjściem wyciągali.U mnie akurat nic nie leciało ale babką
starszym leciało i one dłużej zostawały w szpitalu więc nie wiem czy było dodatkowe leczenie czy czekali az przestanie.
Basia trzymam kciuki za przeprowadzkę i za usg.
Jakubka ja ci nie pomoge bo ja sama z allegro mam przeboje
Jesu lece bo już uczepiona i wyje.

jak cos to powiedzieli,ze mu zaszycja ta dziure zeby sie nie sączyło tylko jaka jest pewnosć,ze w środu jakis krwiak czy cos innego nie powstanie
wczoraj tez w szpitalu zawalili,bo wcale cukru tacie nie badaja dobrze ze ma swój aparat bo znowu było bardzo źle,normalnie nerwy mnie biora straszne

a tak wogóle
nie ma EFE NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 30 URODZIN

efe naj z okazji 30 urodzinek!!!!

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 16
reklama
Nie no chyba jak sie jączy z rany to wyciągać drenu nie mogą bo sie zator zrobi jakiś .Ja lezałam z babką po amputacji piersi to jej z drenu leciało 250 ml na 5-6h krwi ,ropy i czegoś tam jeszcze to co jakby ją zaszyli to nie wiem gdzie to by ujście znalazło.Spokojnie pewnie do jutra zmniejszy sie wydzielina.
Efe 100 laat i pociechy z małża i córci .

Do góry