reklama
basia1807
mama trzech skarbów
hej
moja madra szwagierka zaczela robic ciasto o 6:45 i mi dzieci obudzila
szkoda gadac
ale jeszcze 9 dni i bede happy
Kasiu przepraszam.. ale mowilam mojemu ze ma trzy rzeczy w domu zrobic i zapomnial
ale dzis go przypilnuje
a ja dzis siadam do tej sukienki... bo mussze cos wykombinowac
troche smece ale brak ochoty na wszystko
moja madra szwagierka zaczela robic ciasto o 6:45 i mi dzieci obudzila
szkoda gadac
ale jeszcze 9 dni i bede happy
Kasiu przepraszam.. ale mowilam mojemu ze ma trzy rzeczy w domu zrobic i zapomnial
ale dzis go przypilnuje
a ja dzis siadam do tej sukienki... bo mussze cos wykombinowac
troche smece ale brak ochoty na wszystko
witam
wychodzi ,ze to był jednorazowy incydent,chyba rzeczywiscie sie przejadła,albo miała za krótki odstęp miedzy czaską a (.)
ale w nocy walczyłam z zatorem,boli jak diabli mnie prawa (.) do tej pory chyba jakiś kanalik sie zatkał mimo,że Ala ładnie ściągała
wczoraj tata miał drugi zabieg laparoskopowo jednak,ale jakosinacze i czekamy dzisiaj na wieści jakieś
ale cały czas sączy mu sie z miejsca po drenie,niewiem czy tak ma być
wychodzi ,ze to był jednorazowy incydent,chyba rzeczywiscie sie przejadła,albo miała za krótki odstęp miedzy czaską a (.)
ale w nocy walczyłam z zatorem,boli jak diabli mnie prawa (.) do tej pory chyba jakiś kanalik sie zatkał mimo,że Ala ładnie ściągała
wczoraj tata miał drugi zabieg laparoskopowo jednak,ale jakosinacze i czekamy dzisiaj na wieści jakieś
ale cały czas sączy mu sie z miejsca po drenie,niewiem czy tak ma być
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Hej
Mi sie oczy kleja i nie wiem czy je odkleje. Miłosz dla odmiany stwierdził ze fajnie byłoby sobie powstawac o 3ej nad ranemNo i tak godzine sobie łazikował
Piwonia trzymam kciuki za tate musi byc dobrze
Basia spokojnie zdazymy a jak cos to sie upomne;-)zebys nie zapomniala:-)
A ktory dzien odliczania?
Dominiczka to czekam;-)Choc to allegro cos zwleka
Mi sie oczy kleja i nie wiem czy je odkleje. Miłosz dla odmiany stwierdził ze fajnie byłoby sobie powstawac o 3ej nad ranemNo i tak godzine sobie łazikował
Piwonia trzymam kciuki za tate musi byc dobrze
Basia spokojnie zdazymy a jak cos to sie upomne;-)zebys nie zapomniala:-)
A ktory dzien odliczania?
Dominiczka to czekam;-)Choc to allegro cos zwleka
basia1807
mama trzech skarbów
9))))))))))))))))))))))))
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Witam sie z rana u mnie nocka już ciutke lepsza ale 2x dawałam vibrucol bo znów nici ze spania.
Piwonia ja jak miałam zabieg w piątek rano to mi dren w niedziele przed wyjściem wyciągali.U mnie akurat nic nie leciało ale babką
starszym leciało i one dłużej zostawały w szpitalu więc nie wiem czy było dodatkowe leczenie czy czekali az przestanie.
Basia trzymam kciuki za przeprowadzkę i za usg.
Jakubka ja ci nie pomoge bo ja sama z allegro mam przeboje
Jesu lece bo już uczepiona i wyje.
Piwonia ja jak miałam zabieg w piątek rano to mi dren w niedziele przed wyjściem wyciągali.U mnie akurat nic nie leciało ale babką
starszym leciało i one dłużej zostawały w szpitalu więc nie wiem czy było dodatkowe leczenie czy czekali az przestanie.
Witam sie z rana u mnie nocka już ciutke lepsza ale 2x dawałam vibrucol bo znów nici ze spania.
jak cos to powiedzieli,ze mu zaszycja ta dziure zeby sie nie sączyło tylko jaka jest pewnosć,ze w środu jakis krwiak czy cos innego nie powstanie
wczoraj tez w szpitalu zawalili,bo wcale cukru tacie nie badaja dobrze ze ma swój aparat bo znowu było bardzo źle,normalnie nerwy mnie biora straszne
a tak wogóle
nie ma EFE NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 30 URODZIN
basia1807
mama trzech skarbów
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Nie no chyba jak sie jączy z rany to wyciągać drenu nie mogą bo sie zator zrobi jakiś .Ja lezałam z babką po amputacji piersi to jej z drenu leciało 250 ml na 5-6h krwi ,ropy i czegoś tam jeszcze to co jakby ją zaszyli to nie wiem gdzie to by ujście znalazło.Spokojnie pewnie do jutra zmniejszy sie wydzielina.
Efe 100 laat i pociechy z małża i córci .
Efe 100 laat i pociechy z małża i córci .
Podziel się: