reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

.....no i wywaliło mnie....piszę po raz drugi...

przede wszystkim sto lat sto lat dla Ninki i Adrianka!!!!!
i spóźnione ale bardzo szczere życzenia dla Zosi i Tomeczka!!!!

Mewa współczuję zatoru.. mam nadzięję że szybko się z nim uporasz.. moje (.) już wysychają.. starczają na jakieś dwa karmienia na dobę.. phlip..

Franulek to jest jednak dzielny chłop!! :-) tyyyle badań ma a on ciągle uśmiechnięty - na zdjęciach jest prze cud ny!! :-D
no i dziewczyny życzę Wam udanego spotkania!! ;-) tylko grzeczne bądźcie ;-)

coś jeszcze miałam napisać ale oczywiście zapomniałam..
idę jeszcze na T i do łóźka!
buzkiiiiii

reklama
Z soczewicą pierwsze słysze to na spróbowanie poproszę no i ruskich ze stówka by stykła hihihihihihi
Stowke!!!!!!:szok::szok::szok:Matko,kiedy ja tyle nalepie...hi,hi...
A z soczewica to mnie moja tesciowa nauczyla,pycha,podobne do tych z grochem(jesli o takowych slyszalas?)
Daje sie soczewice , troche ziemniakow,duzo cebulki i przyprawy....(mozna tez troche miesa,jak mam np. z zupy, to tez daje,a jak nie to bez tez pycha...:happy:)

moja dopiero zasnęla
pierwszy raz widziałam jak takie małe dziecko wymiotuje całe łożeczko nam zalatwiła,musiłam na szybko zmienic pościel,ochraniacze
mam nadzieje tylko,ze to był jednorazowy incydent bo wyglądało to koszmarnie
ide sie napic herbatki bo sie tylko wystraszyłam

Stowke!!!!!!:szok::szok::szok:Matko,kiedy ja tyle nalepie...hi,hi...
A z soczewica to mnie moja tesciowa nauczyla,pycha,podobne do tych z grochem(jesli o takowych slyszalas?)
Daje sie soczewice , troche ziemniakow,duzo cebulki i przyprawy....(mozna tez troche miesa,jak mam np. z zupy, to tez daje,a jak nie to bez tez pycha...:happy:)

O brzmi pysznie biore w ciemno kazda ilość hihihiihih.No jak nie dasz rady 100 to wezmę mniej :-)

witajcie dziolszki:-D

MEWA wspolczuje... tez to przechodzilam na poczatki i znam ten bol:no::no:

super ze Franulek ok z oczkami:tak::tak::tak:

dziewczyny tez sie przylanczam... moja marudzi... kupsko z 5 razy dziennieale nie zawsze... placz ...lament... i dupcia odparzona... ale dzis to koszmar...:no::no::no::no::no::no::no::no:

wychodzi jej dolna czworka lewa i oba oczne... smiesznie troche ale wzne ze wkoncu ida:sorry::sorry:

ani poszyc ani nic zrobic...a ja nosic nie moge wiec jeszcze gorszy ryk:no::no::no:

teraz wcinam przysmak drwala i ogladeam klejnot nilu

bym zapomniala... usg polowkowe 7.09:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
moja dopiero zasnęla
pierwszy raz widziałam jak takie małe dziecko wymiotuje całe łożeczko nam zalatwiła,musiłam na szybko zmienic pościel,ochraniacze
mam nadzieje tylko,ze to był jednorazowy incydent bo wyglądało to koszmarnie
ide sie napic herbatki bo sie tylko wystraszyłam

Oj Miłosz tez niedawno tak po mleku tak zrobił obhafcił cala podloge i mnie , moze za duzo zjadla albo wypila?mam nadzieje ze to jednorazowe

Miłosz tez marudzi moze to ten wiek...

Dziewczyny jeszcze raz apeluje o zdjecia do fantów na allegro. No i musze sie pochwalic ze zgłosiły sie 3 osoby spoza sierpnia ktore ofiarowały fanty na aukcje.

Dobrej nocy zmykam bo Miłosz pewnie znow szybciutko wstanie a mi sie juz oczy same zamykaja

Bry wieczór ;-)

Na początku składam najserdeczniejsze życzenia Nince i Adriankowi, no i wszystkim naszym Roczniakom! :-)

Anet, narobiłaś mi taakiego smaka na te Twoje pierogi, że nie wiem :eek: a te z soczewicą to jakaś nowość jak dla mnie, pewnie pyszniste mniam:-p
Piwonia, Chogata, współczuję tych ciężkich nocy. U nas na szczęście max 2 pobódki, gdzie sie Tomek podłącza na śpiocha do (.) i po 3min każde w swoim łóżku śpi. Oby nie zapeszyć tfu! tfu!

żadko tu bywam, a jeśli juz, to jedynie nieco podczytać zdąże i koniec, bo w ciągnu dnia Tomek do kompa dojść mi nie daje- sam by chciał w klawiaturę walić, a myszką to zasuwa po podłodze, jak autkiem tyle, ze kabel go hamuje- więc musze uważać, bo go w końcu wyrwie, jak nic :confused2:
Trochę się przed chwilą wkurzyklam, bo poluję na wózek dla Młodzienca; bralam udział w licytacji, która miała się jakoś za tydz zakończyć, nawet ktoś mnie tam przebił, ale spoko. Po czym otwieram poczte, a tam @ od Allegro, że aukcja została zakończona, moja oferta była najwyższa, więc aukcję WYGRAŁAM! Zdurniałam. Dzwonie więc do tej laski i mówie, o co chodzi, że ta akucja zakończona, etc. , i co się okazało? Ze na prośbę licytującego chciała wycofać jego ofertę, co też uczyniła, a dlaczego aukcję zakończyła czyniąc mnie wygranym- NIE WIE:eek: Eh... już się ucieszyłam, że wózio kupiony, a tu lipa :confused2:

No nic, nie smęcę już. Mężasty z pracy właśnie wrócil lece dać mu buziaka hihi :)
Dobranoooooc ;-):-)

reklama
Dobry:-)
my dizś byłyśmy na szczepieniu, a później pojechałyśmy do ikea po półki na miśki i pojemniki na zabawki bo się przestałyśmy mieścić. Teraz tylko muszę złapać kogoś kto mi wszystko zamocuje i bede szczęśliwa:-)

Kasiu ubranka na aukcje się suszą wiec jutro przeprasuje i porobie zdjęcia.
Aga cieszę się, że z oczkami Frania wszystko ok.
Piwonia mam nadzieję, ze to jednorazowy incydent był.

a! i Najserdeczniejsze życzenia zdrówka i uśmiechu dla Ninki i Adrianka! Buziaczki od ciotki i Zosi:-)

Do góry