reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam:-)

Dla NINKI I ADRIANKA ,wszystkiego dobrego rosnijcie na pocieche rodzicom!!!:tak:;-)
Musze sie pochwalic ze wczoraj okna pomylam(jeszcze jedno na dzis mi zostalo) i nawet fitanki powiesilam:sorry:
A wieczorem juz nie mialam sily zeby zajzec,naszlo mnie jeszcze na lepienie pierogow na wieczor,ale zanim panny polozylam spac to juz bylo po 21,wiec jeszcze zanim pierogow nalepilam i pogotowalam to juz 23 mnie zastala:-D:-D:-D

Iwonko,trzymam kciuki za tate
Kasia,moja tez juz po 6 wstala,a ja taka niewyspana...ehhh
W nocy burza byla:baffled:,blyskalo i grzmialo cala noc,a deszcz padal tez ale na szczescie nia duzy....ale kiedy my zniwa zrobimy to nie mam pojecia:no:,co troche przeschnie to znow pada i pada....ehhhh....

reklama
Jejku Dziewczyny dziękujemy bardzo razem z Adriankiem za życzenia :-):-):-)
Nawet nie wiedziałam że to takie miłe, że taka niespodzianka z życzonkami już tu na nas czeka :tak::tak:
Dziękujemy Wam bardzo Kochane Cioteczki Babyboomowe :-D:-D:-p:-p:-D:-D

witajcie Kobitki:) ślicznie dziękujemy za życzenia, to bardzo mile:)
moja dziewczynka już drugi dzień zrobiła pobudkę po 5, nie wiem co jej się znów poprzestawiało... a wczoraj jak zasnęła na spacerze, to tylko na śpiocha kaszkę dostała i bez kąpieli poszla lulu; panna się wyspała i skoro świt wstała:)
mała wciąż trenuje wstawanie a mi ciężko coś w domu zrobić przez to, bo chcę mieć ją na oku przy tych trudnych początkach; i tak już sobie rozcięla wargę jak upadała i uderzyła buzią w stolik:/ widzę, że upada ostrożnie i na pupkę, to chyba dobrze?

ADRIANKU - wszystkiego najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzinek!!!

dziewczyny czy macie przepis na jakieś ciasto albo tort marchewkowy taki dla dziecka? czyli żeby bez białek był, bez proszku do pieczenia?
co prawda mamy zamówiony na sobotnią imprezkę i nic swojego wnieść nie mogę, ale kawałek czegoś zdrowego dla małej bym wzięła, żeby mi się bitą śmietaną nie objadała;

Ostatnia edycja:
Bry ;-)

DLA ROCZNIAKÓW: NINKI I ADRIANKA STO LAT SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI I ZDROWIA ;-)

andariel ;-) jak uśpie Monie to sprawdze czy w moim marchewkowym ciescie jest proszek do pieczenia...

uciekam - poczytam i skrobnę później

andariel :-) zaraz wkleję w odpowiednim wątku ;-) jest troche proszku i cynamon - ten lubi uczulac i nie jest polecany dla takich maluchów jak nasze...

podam Ci tez przepis z mojej ksiażeczki dla alergików na ciasteczka dla dzieci powyzej roku i na babeczki :-)

Witam sie
Piwonia to se możemy ręce podać moja alka nie wiem czy 15 razy w nocy to nie za moło sie budziła .W dzień tez góra godzine pośpi i potem chodzi i tylko buuuuuu i buuuuuuuu.Zwariowac idzie a ja neptyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dla solenizantów sto lat i zdrówka życzę
Rubi jutro urlopik mały ci sie szykuje :laugh2:
Ach jeszcze mojemu dziś ukradli antene od CB bo sie nie chciało schowac .Pojechał na policje zgłosić i wogule bo u nas monitoring jest ,żeby sprawdzili a babka mu na to przecież kamery w nocy nie działają :-)
Jestem tak padnięta ,że nawet siły pisac nie mam dziwczyny .Spadam naleśników nasmażyć bo ze szpinakiem mi sie zachciało.Miłego

Witam sie
Piwonia to se możemy ręce podać moja alka nie wiem czy 15 razy w nocy to nie za moło sie budziła .W dzień tez góra godzine pośpi i potem chodzi i tylko buuuuuu i buuuuuuuu.Zwariowac idzie a ja neptyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dla solenizantów sto lat i zdrówka życzę
Rubi jutro urlopik mały ci sie szykuje :laugh2:
Ach jeszcze mojemu dziś ukradli antene od CB bo sie nie chciało schowac .Pojechał na policje zgłosić i wogule bo u nas monitoring jest ,żeby sprawdzili a babka mu na to przecież kamery w nocy nie działają :-)
Jestem tak padnięta ,że nawet siły pisac nie mam dziwczyny .Spadam naleśników nasmażyć bo ze szpinakiem mi sie zachciało.Miłego

no to widze,ze możemy sobie ręce podać
tylko,że u mnie to chyba tym razem nie na zeby,a niewiadomo na co
jak tak dalej pójdzie to wybiore sie do lekarki i porobie małej jakieś badania

reklama
Oj to idź sprawdź u mnie chyba na zęby 2 dni temu jak patrzyłam to te 4 nowe wyrżnięte rosły reszta ok a dziś patrze a miejsce na czwórki ma spuchnięte .Do tego kupa 3x dziennie ,że mało z pampersa nie wyleci ,płynna ,tyłek szybko jej sie odparza u mnie to ewidentne oznaki ,że idą zęby a do tego wszystkiego mega maruda jest .Pisałam wczoraj o wojnie między dzieciakami i że dziś starszaka wywoze bo ani jedno ani drugie nie do życia jest.

A do tego chyba jeszcze to chodzenie przeżywa bo np. jak dzień mamy noramalny czyli chodzimy na plac ewentualnie jakies małe zakupy to jest ok. ale jak np. gdzieś pojedziemy w nowe miejsce to też mam rewolte w nocy ,krzyczy ,płacze przez sen .

Ostatnia edycja:
Do góry