reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Hejka,
no ja podobnie jak Deli, podczytuje ale żeby napisać to zawsze coś przeszkodzi...
no i Marcel chodzi więc oczy dookoła..
zmykam bo padam na twarz, wysprzątałam dziś chałupę na błysk, a jutro zakupy przedurodzinowe. oj..

Sto lat dla Zosieńki
:-)

kolorowych

hej
my nadal na wakacjach w PL, chyba najdłuższych w życiu :-) (w ciąży pracowałam), w domku neta nie mam i musze sie prosić teściom (grrrrr) więc za często nie zaglądam, a jak już mi sie uda to jedynie poczytać zdąże...
Ale myśle o was często i o maluszkach ;-)
Noo właśnie najlepsze roczkowe życzonka dla Adasia, Julianki, Oliwii, Monisi, Frania, Tomusia i Zosi - rośnijcie zdrowo Słoneczka :-)

i gratulacje dla wszystkich chodzących dzieciaczków. A mamuśki pozostałych niech się nie martwią, nie ma czym ;-)

Aga Irlandia gratuluje odważnej decyzji i trzymam kciuki za książkową ciążę

Moja roczku jeszcze nie ma ale impra juz była :-) bo tak najlepiej wszystkim pasowało - robiliśmy w knajpie i byłam baaaaaaaaaardzo zadowolona ;-). Jak wrócimy do zkocji to będą poprawiny bo jedne dziadki nie mogły teraz dojechać ;-(. No ale rodzinka po świecie rozsiana to trudno wszystkich skompletować w jednym terminie :-D.

A ja mam troche doline bo mężuś pojechał z kumplami do kina a ja musiałam zostać z małą ale przynajmniej mi kompa załatwił ;-) hehe nie ma tego złego...

ja się odmeldowuje :-)

muszę jeszcze pranie powiesić i ciut ogarnąć - jutro trza raniutko wstać i leciec do lekarza ;-) poranny godzinny spacerek nas czeka :-) byle nie padało ;-)

kolorowych zyczę :-)

A ja mówię dobry wieczór,
co nieco przeczytałam,
od rana sprzatrałam w chacie bo nas przecież prze kilka dni nie było a później mieliśmy o 17 1 gości i o 19 na 2 ture:-) przyszły moje koleżanki. Postawiłam flaszeczke i się upiłam paroma kieliszkami, co do mnie nie podobne. Więc ide spać:-)
bye bye...hehhehe:-)

Ninko i Adrianku sto latek i buziaki od ecioci

Jesu a my znow od wpol szostej na nogach co za manie ma nooooo

Ostatnia edycja:
witam wszystkich:-D:-D:-D
wczoraj jezdzilismy po komisach ale z moim tepem wszystkie byly zamkniete.. a jeszcze zakupy i wogole:-D
wieczorem potrojne kapanko:-D:-D
i padlam....ale wczwesniej Oli dala popalic wiec nic dziwnego:-D:-D:-D:-D

a ja wczoraj kombinowalam z suknia i ten dekolt nie wyglada tak fajnie z satyny musze cos innego wymyslic:confused2::confused2:
pogryzly mnie komary na tych urodzinach... na plecach mam 4 bable w jednym miejscu... normalnie zadrapac sie idzie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

NINKO I ADRIANKU WSZYSTKIEGO NAJ Z OKZJI URODZIN... ZDROWKA SZCZESCIA ORAZ DUZO MILOSCI!!!

Ostatnia edycja:
NINA I ADRIANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU

witam
wstałam wykończona juz normalnie mam dość,Ala ostatnio bardzo źle śpi powiem nawet,że fatalnie,ja wstaje znowu połamana cała,juz czasami mam dosć:wściekła/y::-(

reklama
Bry!
Adrianek STO LATEK, rośnij zdrowo i samych kolorowych dni:-D
NINKA wszystkiego najjlepszego, dużo zdrówka, słonka i uśmiechu:-)

Iwnoka, mam nadzieje że Ala znowu się przestawi na dobre spanie :tak:
Dominiczka, to zaszalałaś :-) ja odkąd przestałam karmić piłam wódkę raz, i podziękował.... nie dla mnie teraz takie używki :eek: ale piwko owszem czasem mam chrapkę, ale też rzadko się składa.

Muszę iść dziś do pediatry a dodzwonić się nie mogę i mnie trafia :wściekła/y: Marcel ma jakąś grudkę w siusiaku i nie wiem co to i skąd to :wściekła/y: takie białe coś, wydaje mi się że to może być mastka :/ wie któraś mama chłopczykowa może o co chodzi?
:sorry::eek:

Ostatnia edycja:
Do góry