kaskax25
mama wspaniałej trójki
Hmmm Rubi ty mnie nie wkurzaj to po jaka chol*** kupowałam pchacza co. A tak na serio przeciez nie puszcze go zaraz zeby latal caly dzien za pchaczem. Miłosz własnie rozpoczął przygode z chodzeniem przy meblach radzi sobie cąłkiem niezle zwazywszy ze jest poczatkujacy. Chodzenia za raczki w ogole odpada bo nie ma najmniejszego zamiaru tego robic. A wiesz wolalabym jednak zeby cale zycie jednak tylko bokiem nie chodził. heheheh zartuje. Chyba troche zabawy z pchaczem zaraz mu nie zaszkodzi, prawda Chogata??
Iwonka bardzo mi przykro z powodu taty te nasze polskie szpitale brakuje słow...A sam ten zabieg.... niestety jest dosc nieprzyjemny to cos na podobe gastroskopii tylko brrr pchaja nizej. sasiadka miala i bardzo zle sie po tym czuła mam nadzieje ze twoj tata lzej to przejdzie
Rubi za malo 10kg?a miesci sie w centylach?Mi sie wydaje ze dobrze ale to chyba co lekarz to inne zdanie bedzie
Iwonka bardzo mi przykro z powodu taty te nasze polskie szpitale brakuje słow...A sam ten zabieg.... niestety jest dosc nieprzyjemny to cos na podobe gastroskopii tylko brrr pchaja nizej. sasiadka miala i bardzo zle sie po tym czuła mam nadzieje ze twoj tata lzej to przejdzie
Rubi za malo 10kg?a miesci sie w centylach?Mi sie wydaje ze dobrze ale to chyba co lekarz to inne zdanie bedzie