reklama
basia1807
mama trzech skarbów
hej dziewczyny
chetnie od wszystkich cos pozbieram
nie wiem czy wyjdzie podobna...ale jak ja uszyje to Wam fotki wkleje
dzisisaj ja cielam... ale zostala jeszcze podszewka
AGUS ta gra co sie stroje dobiera to moja Syla w nia grala dzisiaj i sie cieszyla
a najlepsze ze weszlam do pokoju szwagierki i ona w nia sie bawwi
baba 33 lata cofa sie w rozwoju
KASIU gratulacje dla Miloszka
IWONKO gratki dla Ali
dzieci spia... i moge sokojnie posiedziec z moim
musze jeszcze kolacje wszamac
chetnie od wszystkich cos pozbieram
nie wiem czy wyjdzie podobna...ale jak ja uszyje to Wam fotki wkleje
dzisisaj ja cielam... ale zostala jeszcze podszewka
AGUS ta gra co sie stroje dobiera to moja Syla w nia grala dzisiaj i sie cieszyla
a najlepsze ze weszlam do pokoju szwagierki i ona w nia sie bawwi
baba 33 lata cofa sie w rozwoju
KASIU gratulacje dla Miloszka
IWONKO gratki dla Ali
dzieci spia... i moge sokojnie posiedziec z moim
musze jeszcze kolacje wszamac
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Szwagierka won od gry Oliwki!!!
Bry :-)
TOMASZKU ;-) STO LAT W ZDRÓWKU I SZCZĘŚCIU ;-) GRZECZNYCH RODZICÓW :-) FAJNEGO RODZEŃSTWA :-) DUŻO ZABAWEK :-) MIŁOŚCI I PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ :-)
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
no... muszę sobie jakąś liste strzelic z roczniaczkami zeby zadnego nie pominąć ;-) tu gdzieś powinnyśmy taką mieć... byle datami było poukładane ;-)
ja się dzis wyspałam ze HEJ ;-) Monia budziła mnie tylko raz... nie, nie... nie ma czego zazdrościć... Jak matka idzie spać o 3:00 nad ranem to nie dziwota ze córka nie da rady wstać na mleczko tyle razy...
wczorajsza imprezka z moim bratem.... chłopaki zdechnięte a ja trzeźwa jak świnia ale za to zadowolona bo wyniesienie gratów do piwnicy, o ktore prosiłam mojego małza pół roku, zajęło im...15 minut... w dodatku tylko jedną rzecz znosili razem... a moj sie upierał ze sam nie da rady...
dobra... uciekam i zyczę miłek i spokojnej niedzieli ;-)
TOMASZKU ;-) STO LAT W ZDRÓWKU I SZCZĘŚCIU ;-) GRZECZNYCH RODZICÓW :-) FAJNEGO RODZEŃSTWA :-) DUŻO ZABAWEK :-) MIŁOŚCI I PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ :-)
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
no... muszę sobie jakąś liste strzelic z roczniaczkami zeby zadnego nie pominąć ;-) tu gdzieś powinnyśmy taką mieć... byle datami było poukładane ;-)
ja się dzis wyspałam ze HEJ ;-) Monia budziła mnie tylko raz... nie, nie... nie ma czego zazdrościć... Jak matka idzie spać o 3:00 nad ranem to nie dziwota ze córka nie da rady wstać na mleczko tyle razy...
wczorajsza imprezka z moim bratem.... chłopaki zdechnięte a ja trzeźwa jak świnia ale za to zadowolona bo wyniesienie gratów do piwnicy, o ktore prosiłam mojego małza pół roku, zajęło im...15 minut... w dodatku tylko jedną rzecz znosili razem... a moj sie upierał ze sam nie da rady...
dobra... uciekam i zyczę miłek i spokojnej niedzieli ;-)
kaskax25
mama wspaniałej trójki
basia1807
mama trzech skarbów
hej dziewczyny
ja sie wyspalam... moj wstawal do malej
dzis ide na urodzinki
bylismy wczoraj u znajomych... i sie smiali ze jeszcze dwa miesiace i Oli bedzie rzadzic
oni maja typowa mini farme... Oli gonila wszystko co sie tam ruszalo
wiem czemu moja miala lekkie sranie... kupilismy herbatke z hippu... i ona po 5 minutach smierdziala jakby stara byla...
kupilismy druga i jest ok... normalnie smakuje i malej przeszlo
jeszcze 12 dni i spadamy stad
TOMUS zdrowka, szczescia i wszystkiego co najlepsze w zyciu!!!!
ja sie wyspalam... moj wstawal do malej
dzis ide na urodzinki
bylismy wczoraj u znajomych... i sie smiali ze jeszcze dwa miesiace i Oli bedzie rzadzic
oni maja typowa mini farme... Oli gonila wszystko co sie tam ruszalo
wiem czemu moja miala lekkie sranie... kupilismy herbatke z hippu... i ona po 5 minutach smierdziala jakby stara byla...
kupilismy druga i jest ok... normalnie smakuje i malej przeszlo
jeszcze 12 dni i spadamy stad
TOMUS zdrowka, szczescia i wszystkiego co najlepsze w zyciu!!!!
reklama
Podziel się: