reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

ja tylko powiem wam dobranoc
juz w domku z mega migrena wróciłam
i ominęło mnie dzisiaj Ala u babci zaczeła sama chodzic,buuuuuuuu

a teraz zmykam spac

reklama
hej dziewczyny:-D:-D

chetnie od wszystkich cos pozbieram:-D:-D:-D:-D

nie wiem czy wyjdzie podobna...ale jak ja uszyje to Wam fotki wkleje:-D
dzisisaj ja cielam... ale zostala jeszcze podszewka:-D

AGUS ta gra co sie stroje dobiera to moja Syla w nia grala dzisiaj i sie cieszyla:-D:-D

a najlepsze ze weszlam do pokoju szwagierki i ona w nia sie bawwi:szok::szok:
baba 33 lata cofa sie w rozwoju:oo::oo::oo::oo::oo:

KASIU gratulacje dla Miloszka:-D:-D:-D

IWONKO gratki dla Ali:-D:-D:-D

dzieci spia... i moge sokojnie posiedziec z moim:-D:-D
musze jeszcze kolacje wszamac:-D:-D:-D

Bry :-)

TOMASZKU ;-) STO LAT W ZDRÓWKU I SZCZĘŚCIU ;-) GRZECZNYCH RODZICÓW :-) FAJNEGO RODZEŃSTWA :-) DUŻO ZABAWEK :-) MIŁOŚCI I PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ :-)
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

no... muszę sobie jakąś liste strzelic z roczniaczkami zeby zadnego nie pominąć ;-) tu gdzieś powinnyśmy taką mieć... byle datami było poukładane ;-)

ja się dzis wyspałam ze HEJ ;-) Monia budziła mnie tylko raz... nie, nie... nie ma czego zazdrościć... Jak matka idzie spać o 3:00 nad ranem to nie dziwota ze córka nie da rady wstać na mleczko tyle razy...

wczorajsza imprezka z moim bratem.... chłopaki zdechnięte a ja trzeźwa jak świnia ale za to zadowolona bo wyniesienie gratów do piwnicy, o ktore prosiłam mojego małza pół roku, zajęło im...15 minut... w dodatku tylko jedną rzecz znosili razem... a moj sie upierał ze sam nie da rady...

dobra... uciekam i zyczę miłek i spokojnej niedzieli ;-)

dzięki Kasia ;-) może by tak Frania dopisac??? da się??? ;-)

oooopppsss... sorki... Franus jest na liscie :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-D
ja sie wyspalam... moj wstawal do malej:-D:-D:-D:-D

dzis ide na urodzinki:-D:-D:-D
bylismy wczoraj u znajomych... i sie smiali ze jeszcze dwa miesiace i Oli bedzie rzadzic:-D:-D:-D
oni maja typowa mini farme... Oli gonila wszystko co sie tam ruszalo:-D:-D:-D

wiem czemu moja miala lekkie sranie... kupilismy herbatke z hippu... i ona po 5 minutach smierdziala jakby stara byla...:wściekła/y::baffled::baffled::baffled:

kupilismy druga i jest ok... normalnie smakuje i malej przeszlo:-D:-D:-D

jeszcze 12 dni i spadamy stad:-D:-D:-D

TOMUS zdrowka, szczescia i wszystkiego co najlepsze w zyciu!!!!

reklama
Do góry