reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

Witam:-)
Wszystkim solenizantom roczkowym -zycze wszystkiego co sie szczesciem zwie....!!!

Znow mialam kilka dni przerwy....:sorry:...jakos tak wyszlo....ale u nas wszystko po staremu,nic nowego,ani ciekawego sie nie wydazylo.
Karolina rozrabia,jak rozrabiala,Gosia z wakacji od cioci wrocila...a z tatem dalej bez zmian...jak bylo tak jest,tylko ze badania co do zapalenia osierdzia wyszly ujemnia,a za to doszla nadczynnosc tarczycy....daja leki,lekarz powiedzial ze cos konkretniejszego moze powiedziec po ok,10 dniach,bo bedzie wiedzial jak pacjeet reaguje na leki....ciagle na intensywnej terapii lezy,pod aparatami,obserwuja jak serce pracuje....wiec lezy caly czas,nie moze wstawac:-(...mam nadzieje ze sie stan polepszy
Poczytam co tam naskrobalyscie przez te kilka dni-o ile dzieciaki dadza:sorry:

reklama
hejki!

Tomuś wszystkiego najlepszego!!!!!
i Franiu spóźnione życzenia ale bardzo bardzo szczere!!!!!
Chłopcy rośnijcie i dawajcie same powody do radości Rodzicom!! :-D

i znów pojechał.... :-( mój monsz... :-( jak te weekendy szybko zlatują.... :-(
dziś mieliśmy intensywny dzień :-D Zosia całe spacerki na nóżkach praktycznie więc padła nam w łóżeczku już po 18.. ale miała dziś bliskie spotkanie z chodnikiem i troszkę zdrapała sobie skórkę z płatka noska :-(
heh.. i to by było chyba na tyle..
ide się podołować.. phlip :-(

edit.. Andariel - my to będziemy "kombinować" koniec tego roku, początek przyszłego :-D chciałabym żeby Zosia miała skończone 2 latka jak będzie mieć brata/siostrzyczkę :-)

Ostatnia edycja:
Anet, zdrówka dla taty i siły dla Was.

Reksiu
, ja tak z moim mężem 6 lat żyłam. Masakra:(

A nie powiedziałam Wam co Franek wyciągnął: najpierw różaniec, potem kasiurę.. Co wam to mówi?:wściekła/y:

cześć dziewczyny :-)
piszę już do was z domku :tak: wczoraj wieczorem wróciliśmy
jutro skrobnę do was coś więcej a teraz nadrobię trochę zaległości ;-)
wszystkim solenizantom roczkowym tym obecnym i minionym składam najlepsze życzenia urodzinowe!!! :-):-):-)
miłego wieczorku :-D

Dziewczyny przyszłam już sie pożegnać
Jedziemy jutro w nocy tzn we wtorek nad ranem koło 3 żeby Tomuś przespał całą droge a wracamy w niedziele wiec pewnie odezwe sie w poniedziałek......
z pakowaniem masakra....:baffled:
Raz jeszcze dziekujemy za zyczenia!
pa

Malinka wypoczywajcie
ja juz dzisiaj mówie dobranoc
bo to był intensywny,pełny emocji tydzien i chce go z mezem jakos miło zakończyc
mam nadzieje,ze nowy tydzien bedzie lepszy

hej dziewczyny!
muszę się zmobilizować żeby cześciej zaglądać mimo ze z Adasiem - Rozrabiasiem nie ma jak
a teraz codzinnie jakies Sierpniowe dzieciątko ma urodziny
spoznione zyczenia:

Franiu- wszytskiego najlepszego, zdrowia i badz taki dzielny cały czas!

Tomeczku- śmieszku, dużó energii do zdobywania świata :-)

Ostatnia edycja:
Witam,
we czwartek pojechałam po sukienkę a Zosia została z teściową i już tek u nich zostałyśmy i dopiero dziś wróciłyśmy. Bo wczoraj robiliśmy imprezkę roczkową. Zoska dostała tyle rzeczy, że nie wiem gdzie teraz mam to trzymać:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FRANIA I TOMECZKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN! DUŻO ZDRÓWKA I USMIECHU:-)[

A no i zapomniałam z tego wszytkiego śpiesznie donieść, że od 4 sierpnia moje cudowne dziecko samo zaczęło dreptac:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry