reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja też sie witam u nas też pada :-(
Basia bedziesz jak gwiazda wyglądać
Aaaaaaaa Franiu 100 lat i zdrówka ,zdrówka,zdrówka.
Iwona dobrze,że choć wiadomo co mu było .Jak mnie chwycił atak woreczka w 34tc to od razu miałam rozwarcie i do porodu juz mnie szykowali ale dobrze,że udało sie zachamować.O reszcie nie będe sie wypowiadać.

reklama
RUBI a zebys wiedziala ze nie odmowie:)
dzieki Chogata:)
ale wiadomo gwiazda bedzie kuzynka... przeslicznie wyglada w sukni... a po drugie jest ladna wiec wiekszosc sukcesu ma za soba;)
przebil nam sie 5 zabek:)))))))))))

Ostatnia edycja:
heja
jak zwykle miałam pisać duzo ale uleciało...
No najważniejsze to pamiętam :-) : STO LAT FRANUŚ, rośnij zdrowy i radosny, całusy Krasnalku

HPIM1632.JPG

ziewam jak nie wiem i łeb boli jak na kacu :-/ , chociaż MArcel całą noc przespał do 7:30 bez pobudki. Dostałam okres tydzień za wcześnie, a byłam w trakcie brania tabletków dowciapnych i pewnie to one mi coś namieszały... zła jestem bo i wizytę u gina muszę przesuwać a ciężko i nowe tabsy trza będzie wykupić i podpasek nie mam i muszę gonić, a MArcel zasypiający... no nic lece :/ pomarudziłam....

Ostatnia edycja:
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA FRANIA!!!ROŚNIJ ZDROWO KRASNALU!!!!!!

Wpadłam Wam torta pokazać zrobiła go moja siostra ja troche pomogłam przy misiu gumi misiu:tak::-D
Reszta fotek z impry jutro.Mykam czekamy już na gości....

Matko Malinka ale wielki mam nadzieje ,że tak jak wygląda tak i smakuje czyli super :-)
Wy chyba półk wojska zaprosiliście? Czy pół wsi przyznaj sie?
Matko a ja dzis durna baba narobiłam frytek do kurczaka z młodych ziemniaków -obżydlistwo fuj do tej pory stoją mi w gardle bleeeeeeeeee

Hello :)
Witam sie i zaraz zmykam. Wszytskim zeszłotygodniowym jubilatkom i jubilatom gorące buziaczki :happy:
A dzisiaj dla Franca Wielkiego calusy w stopki, zeby szybko rosl i niedlugo biegal tak szybko, żeby mama Frania nie mogla go dogonic :-)

jEZUUU Malinka ile ty bedziesz miec gosci cała armie???AAAA juz wiem to dla nas:))Tort piekny zazdroszcze

A ja pekam z dumy Miłosz dzis nałogowo wstaje przy wszystkim co sie da i przy łozku zrobił kilka kroczków do mamy, oczywiscie trzymajac sie łózka ale to i tak ogromny postep

Bardzo serdecznie dziękuję Wam za życzenie dla Frania
Jesteście cuuuudowne:)

List z kodem aktywacji konta na allegro został dziś wysłany:)

Basiu, piekna suknia!! Ja to do kolana i nie tak eleganckie:) Właśnie ze ty będziesz skupiała całą uwagę!! Boś w ciąży! A kobiety w ciąży są pięęękne:) (no i ten biust..ech..czasy..;-)

Kasiu, gratulacje!!! A to zdjęcie na NK ze stolikiem to ten, o którym mówiłyście z Rubi?
Właśnie - Rubi przyjeżdża do nas w środę!!!!

Tak Aga to własnie ten stoliczek obecnie słuzy jako podpórka muzyczna dla Miłoszka
Tez Basiu bardzo mi sie podoba ta sukienka koniecznie po weselu poprosze foteczki
No to czekamy na szybka reakcje allegro, przypominam mojego maila Aguś tobie też kaskax25@gmail.com

reklama
Rubi a bierz ja już nie mam siły na moje (.)(.). Nie karmię a miseczka zeszła zaledwie do rozmiaru H:wściekła/y:
Iwonko cieszę się strasznie i oby wytrwał. A co do taty to przechodzi ludzkie pojęcie, żeby do takiej sytuacji dopuścili w szpitalu!!!
Basia ja ci oponkę moją oddam na te nogi jak chcesz. Mam taaaki nadmiar że hoho

W ogóle to dobry wieczór.
Ja tylko na sekundkę bo jeszcze mi się coś przypomina i dopakowuje. Wyjazd jutro rano więc już czasu na nic nie będzie. Ale spoko...wracamy za tydzień. Nawet nie zdążycie zatęsknić.

Wszystkim jubilatom obecnym i przyszłym życzę STO LAT! Rośnijcie zdrowo bąble i miejcie w sobie dużo ciekawości.

Do góry