reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Po ptokach..;-)
Wyściskam rano.
Kurcze, jak tu nie ryczeć jak sobie to wszystko przypomnę?
Dobra idę spać. Już słysze jak moi panowie piłują. Nie wiem jak zasnę:)
Może z Franiem nie będzie tak źle, co? Może uda się i będzie chodził robaczek.. I normalnie się rozwijał..
Kurcze, strasznie się boję o niego..
Cholera, chyba bede miała wycięty dzień z życiorysu.
Dobra, uciekam

Wiem co czujesz... ale wierzę, że nadejdą takie urodziny Frania, kiedy już nie będziesz płakać...

DOBRANOC - pragnę zauważyc ze juz kilka razy się żegnałyśmy...:-) ja uciekam juz na serio :-)

kolorowych

FRANUSIU wszystkiego naj ....franusiu oby zdrowka Ci nigdy nie zabraklo:-D

AGUS jak chcesz to podeslij tylko ze ja wysoka a szukam do ziemi:sorry:
mam chude nozki i wstyd pokazac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dla roczniakow:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
FRANUS duzo zdrowka, milosci i szczescia!!!!

Załączniki

• happy_birthday.gif
    happy_birthday.gif
    17,5 KB · Wyświetleń: 18
Franku sto latek, worek zdrowia i pieniazków na rehabilitacje, żeby cały czas byli przy tobie dobrzy ludzi którzy pomogą stanac ci na nózki

witam sobotnio

FRANUŚ
NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK,ZDROWIA I SZCZĘŚCIA PRZEDE WSZYSTKIM

wczoraj juz nie miałam siły nic pisac
tata po zabiegu okazało sie,że to atak woreczka
ale zeby nie było za wesoło to o maly włos nie wpadł w śpiączke cukrzycową bo pielęgniarki nic mu nie podały na zbicie cukru dopiero jak moja mama tam pojechała to coś zaczeli działas

EFE z dobrych wieści wczoraj sie udało i nadal był na tak,nawet sam za mężem dzwonił wiec wszyscy w szoku bylismy
a my jednak idziemy na chwilke na to wesele,ale koło 20 bede juz w domku
miłego dnia
i oby pogoda sie poprawiła

takie kupilam buty i torebke:-D
a taka chce sukienke uszyc... bedzie ciut inaczej wygladac bo z satyny:-D
IWONKO TO DOBRZE JAK JUZ PO ZABIEGU... NA TEMAT SLUZBY ZDROWIA ZERO KOMENTARZA BO SKODA NERWOW

Załączniki

• Zdjęcie012.jpg
    Zdjęcie012.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 24
  • Zdjęcie011.jpg
    Zdjęcie011.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 24
  • 961c8a67bdba45bcmed[1].jpg
    961c8a67bdba45bcmed[1].jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Bry :-)

my na nogach od 7:00 :-) Monia ma dziś nastrój...szkodnikowy... upiera się ze chce byc ubrana w... drukarkę :-) z uporem maniaka chodzi i próbuje ją na siebie ściągnąć :-/

u nas pada :-(

Piwonia ;-) dobrze ze z tata lepiej ;-) baw sie dobrze na weselu - na chwile chociaz zapomnisz o codziennoscie ;-)

basia :-) a chcesz troche ciałka na nóżki??? bo ja mam w nadmiarze wiec chętnie się podzielę :-)
Tobie dam trochę z nóg od Efe wezme trochę z biustu :-) bede prawdziwą BB-mix-mamą ;-)

OK...spadam bo młoda jakby marudna...moze pospi ;-)

miłej soboty ;-)

Do góry