reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

Heloł

witam i zaraz mykam bo mój w domu i nie mam już tyle czasu

Aga_irl. ja podziwiam waszą odwagę i perspektywę posiadania 5 dzieci i trzymam kciuki mocno zaciśnięte za synka;-)
Iwonka liczę że i u was się wszystko ułoży. Pamiętaj nie denerwuj się, meliski się napij może. A co do drugiej sprawy to widać że ludzie zrozumienia nie mają i znając życie jakieś durne przepisy ktoś wprowadził.

Dobra lecę jajecznice zrobić...Miłego dnia!

reklama
I ja wszystkim miłego dnia życzę.

Fr obudził się jak młody bóg - zero gorączki, kachę wrąbał w tempie ekspresowym... naprawdę nie rozumiem mężczyzn:)

Bry ;-)

KAsia uśmiałam się z tego kotka... :-) eh ten Miłosz :-)

Lecę ja do dziecia bo szaleje w pokoju, ciągle tuptać chce, a ja mam takie durne stare kaloryfery i boję się coby nie wyrżnął :baffled:

Melduje sie
Kurcze nie wiem co na obiad zrobić -krupnik nastawiłam już ale na drugie? Myślałam o łazankach ale grzybów niet :-(
Matko mala nam jazde zrobiła w nocy darła sie jak nie wiem i dziś chodze jak neptyk i na zwolnionych obrotach .Chyba ją w końcu oddeleguje do drugiego pokoju i już.Niech choć w nocy jej nie słysze.
Piwonia trzymam kciuki za tate.Będzie dobrze.
Kaśka dobre z tym kotem też mi humor poprawiło.
Basia kciukasy za wizytki .

Cześć!!
Piwonia będę trzymać mocno kciuki!
Kasiu z tym kotkiem to dobre!
Ja też się nie wyspałam Tomek aż 4 razy się budził w nocy na mleczko i już wiem dlaczego ano dlatego żę dziś mu się ząbek przebił!!W końcu!!!
Lece bo mam sprzątania przed jutrzejsza imprezą a zaraz siostra ma przyjechac i torta będziemy robić,jak sie uda to dziś wam go pokaże!No chyba że nie dam rady to odezwe się dopiero w niedziele.
Udanego dnia!

Miłosz Miałszyszczykiewicz hihihihi:-D:laugh2::-D Ja filmik poproszę!

Fajnie że Franczesko już ok. Czyli zęby!

Chogata ja strajkuję i obiadu dziś nie ma. Wczoraj jak chciałam zrobić to mój przyniósł obiad z knajpy i weź się tu kobieto staraj (nie zgraliśmy się w tym temacie nooo)
Jak tak czytam o waszych nocnych pobódkach to aż się boję drugie dziecko mieć. Gabrysia nas rozpieściła na maksa. Jak mi drugie takie normalne wyjdzie to się pochlastam:rofl2:
Malinka pokaż tego torta bo mnie ciekawość zeżre hihi aż ślinotoku dostałam:-p

Witam Kochane :)

Witam wakacyjnie oczywiście. Nie wiadomo kiedy,a tu juz praktycznie połowa wakacji za nami...No troszke więcej bo powrót mamy w niedziele 15-go. Pogoda była piekna,a teraz się coś skwasiła i tak ma być do niedzieli,ale co tam. Z Natką się nie nudzimy:). Kiepski był pierwszy dzień bo strasznie marudziła i w ogole nas wymęczyła,jeśc nie chciała,spać tez nie,bawić się też nie..no koszmar. ale,kolejnego dnia było już inne dziecko,wszystko robiła jak w domu,drzemki,o tej samej godz co w Wa-wie,obiadki itd takze.:).
I wszystko było by super,gdyby nie fakt,że jutro przyjezdzają teściowie,którzy bedą 3km od nas mieszkać...porażka na całej linii. Nie trawie ludzi! Pewnie bedą nam składać codziennie wizyty,ciągać na obiadkiplaże itd...wrrrrrrr...nie znam drugich tak obłudnych ludzi...ale ja się nie dam nigdzie ciągać,powiem wprost bo tak najlepiej,ze jestem tu na urlopie i chce go spedzić po swojemu!
Oki nie smedze:)

Przesyłam Wam moje KOCHANE duzo,duzo buziaków i uścisków znad morza.

hej dziewczyny:-D
ale uu nas burza walila:-D:szok::szok:

u gina wsio ok... dzidzia urosla w 2 tyg 3 centymetry:-D:-D
polozna sie smiala ze synek bo nie chce dac sie posluchac i juz kopie:-D:-D:-D

a u dentysty ugadalam ze po weselach robie na spokojnie zabki... bez pospiechu:-D:-D:-D

dostalam buty:-D:-D:-D
ale moj krzywo patrzyl bo za 80zl... a mialy byc tansze:sorry::-D:-D

a szwagierka jak zobaczyla co pokupilam to myslalam ze ze zlosci sie spali:-D:-D:-D:-D

IWONKA trzymam kciuki;-)
AGUS super ze Franulowi przeszlo:-D:-D:-D:-D

teraz kombinuje nad kiecka:-D:-D:-D

EFE na zyczenie na T kotek:-);-)
Basiu ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok:tak:No i taki duzy to tylko facet byc moze hihihi. Gratki za buty ja tez mam 40tke wzrost 170cm ale to po ciazach nr mi urosla i tez ciezkawo o buty

reklama
Do góry