reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Przeczytalam co u Was ale oczy mi sie zamykaja, ciezki dzien w pracy dzis mialam.

Wszystkiego najlepszego dla Adasia:) Rosnij zrdowo:*

Spokojnej nocy laski.

Bry ;-)

my coś ostatnio długo śpimy....do 7:30... z niczym potem zdazyc nie mogę...a dzis na 10:30 do żłobka idę więc jak się już zameldowałam to spadam się szykować ;-)

miłego wtorku ;-)

Julianko :-) 100 lat 100 lat :-) zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń ;-*

Ostatnia edycja:
witam sie z kawusia:-D:-D

Julianko sto lat i zdrowka i szczescia!!!!!!

jeszcze 17 dni:-D:-D:-D:-D:-D

ja wczoraj sie u koleznaki nagadalam:-D
spotykamy sie co piatek lub pniedzialek:-D:-D

WCZORAJ WIECZOREM MALO ZAWALU NIE DOSTALAM!!!!
WLECIALO MI DO DOMU COS CO WYGLADALO JAK KONIK POLNY ALE TO MIALO PRAWIE 10 CENTYMETROW!!!!
KOMBINIOWALAM CZYM TO ZABIC ALE SIE UDAL0!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

a tak stara bida... mala juz nie ma lekkiego srania... je wszystko co widzi jak zawsze:-D:-D:-D
musze sprawdzic czy znowu jej gdzies nie wyszly:-D

Hej!!!
JULIANKO DUŻO DUŻO ZDRÓWKA I WIELE UŚMIECHU NA CODZIEŃ!!!
Basiu to pewnie był świerszcz!
U nas leje!!Jejku żeby tylko w przyszlym tygodniu była pogoda!!!
Roczek już w sobote a ja jeszcze zakupów na torta nie zrobiłam....no i wymyślilam że na torcie zrobimy z siostrą głowe gumi misia:eek: no oby tylko wyszło ładnie :happy:

STO latek dla Julianki!:-)
Bry
ja na chwilkę, Marcel miał iść na poranną drzemkę ale fisiuje w łóżeczku
Mam fuurę prasowania... a dziś znów upalnie, muszę chyba basen wydrzeć i się pochlupie trochę chłopak. Ja też bym chciała ale mam przepisane tabletki dowcipne i nie będę ryzykować wspólnego pluskania :crazy: a tak bym się pomoczyła łoj
dobra lecę..

reklama
Witam
U nas pogoda do niczego, dobrze że w piątek jedziemy do Polski.
Malinka ja bym też poprosiła o ten piorun, albo kosmitów co by mój się zmienił choć nieco.
Basia toż to plagi egipskie cię nawiedziły!
NO i zapomniałabym, JUlianko sto lat słoneczko!

Do góry