reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam, poczytałam i to tyle, skrzydełka juz się upiekły i czas je zjesc.

Mała marudzi jak nie wiem co ale juz jest lepiej antybiotyk działa i powitalismy 3ząbka:-)

ale dzwonili do mnie z obozu Rafałek ma angine:-( tez dostał antybiotyk, nie ma gorączki ale gardło zawalone na maxa, komendantka powiedziała ze nie musimy go zabierac bo jest usmiechnięty i pełen energii.

dzis odebrałam zgodę od Księdza na chrzest w innej parafii, ten wielki dzien będzie 5wrzesnia czyli impreza roczkowo-chrzcinowa;-)

reklama
Nooo jestem...

dziecię się bawi więc może da popisać;-)
miał być spacer jak wstanie ale zaczęło padać więc pospaceruje przy pchaczu po pokoju:sorry:

Póki mam czas:

Adamie Błękitnooki rośnij duży i zdrowy! Dawaj mamie powody do dumy i dalej czaruj swoim spojrzeniem :laugh2:

cześć dziewczyny :-)
melduję się, że żyję :-D mam ograniczony dostęp do neta i nie czytam was na bieżąco ani nie piszę :tak: nadrobię jak wrócę ;-)
pogoda nam za bardzo nie dopisuje, weekend był ciepły to plażowaliśmy a dzisiaj już padało :no: do domu wracamy w sobotę, więc się odezwę już chyba z domu :tak:
pozdrawiam was cieplutko i mam nadzieję, że u was wszystko w porządku :tak::-)
buziaki :-):-):-)

Witam kochane
Wszystkiego dobrego Adasiu z okazji pierwszych urodzin!!!
Rubi,dobra jestes:-D:-D:-D...a przepis na buraki juz dawno wstawilam na odpowiednim watku:-)...dzis nie bylo czasu na klutnie,bo pogoda dopisala i maz zniwowal caly dzien,tzn.jeszcze nie wrocil z pola:sorry:
Gosie dzis oddelegowalam na wakacje do meza siorki,ma ona 3 dzieciakow wiec Gosia sobie poszaleje troche....ale cisza sie odrazu w domu zrobila:szok:,ciekawe czy Karolcia tesknic nie bedzie
Kasia,przykro ze sama....ale moze niedlugo znow maz przyjedzie.....oj aj to bym chciala zeby moja na jakis dluzszy wyjazd pojechal:tak::-D
Piwinia,kuruj core kochana,moze obejdzie sie bez antybiotyku...bidulka ty to sie masz z tymi chorobami......podobno ja tez taka chorowita bylam,a siorka odemnie wszystko potem lapala:baffled:
Deli,i jak zabieg sasiadki?
Malinka,ale ci maz niespodzianke zrobil:szok:...jak by moj cos takiego zrobil(w co nie wierze:baffled:) to bym padla na srodku kuchni:laugh2::laugh2::laugh2:
witaj Alex Nikita,po wakacjach,udane byly?
cos mialam jeszcze dopisac i juz zapmnialam....hi,hi....to chyba efekt piwka,bo sobie wlasnie sacze........:tak:;-)

ja tez wpadłam powiedzieć dobranoc
jeszcze raz dziekujemy za miłe życzenia :-)
Moj Roczniaczek dziś mnie zaskoczył i pierwszy raz na placu zabaw bawił się w piaskownicy nie jedząc piasku he he
I widze ze Adas nie jedyny nieochrzczony jeszcze, w tym tygodniu ide załatwiac do księdza chrzciny bo juz moja babcia włosy z głowy rwie ze tak się ociagamy

To ja
półprzytomna
zamiast spać to ja jeszcze tu wleźć musiałam bo Tomek dziś poszedł luli o 21!!!!!!!
poczytałam co u Was i juz siły mi brak
no dziewczyny mój ja nie wiem piorun go trachnął czy prąd poraził bo dziś nawet przy obiedzie pomógł i Tomka zabrał na przejażdżkę samochodem więc mogłam spokojnie posprzatać!chyba mi męża podmienili:szok::szok::szok:
Deli właśnie jak córcia sąsiadki?
Piwonia zdrówka dla Córy!!
I mały stęka...
PAAAAAAAAAAAAAAAA

reklama
Do góry