reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

Adasiu, rośnij zdrowy i mądry na pociechę rodziców! STO LAT Słodziaku!

i ja się witam ;-) i szybciutko zmykam ehh...
poki Tomasz ucina sobie drzemkę musze pranie rozwiesić i poprasować :confused2:
a potem szybki spacerek, bo pogoda miodzio :-)
Deli, jak to ten zabieg, o którym mówiłaś, to i ja kciuki trzymam za corcie sąsiadki.

reklama
no! lista rzeczy ważnych do zrobienia dzisiaj odfajkowana w całości ;-)

1. na jtro umówiona jestem złobku na spotkanie z panią dyr. i podpisanie umowy - już mam sraczkę na mysl o 1. września :-(

2. torcik na urodziny zamówiony :-) właściwie to nie tort ale takie mega pyszne ciasto :-) bedzie kwadratowe i zrobią mi napis na waflu ;-) świeczkę da się zatknąć, napis bedzie a ze kwadrat zamisat koła... phi... byle dobre było :-) a to ciacho jest...mmmmhhhhh...
na urodziny Jaska zamówilam tort (w innej cukierni bo ta gdzie robia te pyszności jest czyna tylko w tygodniu) - zaplacilam 50 zł a jedliśmy tort... jakby go na kupnych spodach biszkoptowych robili...ffffuuuujjj
dlatego postanowilam zrobić roczek w dzien kiedy on faktycznie wypada :-) i tak jak się okazalo rodzinki nie bedzie - tylko my, moi rodzice i brat wiec mogę zaszaleć z impreza w srodku tygodnia :-) chłopaki obleją roczek Moni w sobote (jak mi graty z chaty powynosza ;-))

3. umówiłam Monię do logopedy... miesiac mi zeszło... ale w koncu wczoraj zrobiłam liste co dzis MUSZĘ zrobic i...dałam radę :-)

teraz luzik...ugotuje jakis obiad (najpierw czeka mnie walka zeby nie były to jajka sadzone - Jasiek by tylko jajka jadł...), wyjdziemy na spacerek połepedniu ;-)
może na pocztę dam radę dopełznąć...

3majcie się sierpniówki :-)

Hej dziewczyny!!
Ja dopiero teraz bo mój od dziś ma urlop i ranek spędzilismy razem ale jaki była szok jak wstałam , wchodze to ja do kuchni z Tomkiem na rękach a tam śniadanie mężasty zrobił:szok::szok::-D no zatkało mnie!Teraz mały śpi Rysiek robi drzwi na strych żeby myszy nam do domu nie złaziły przez dziury....
Deli trzymam kciuki za udany zabieg.
Rubi ciesze sie że rączka nie boli ale chyba i tak masz zamiar się przejść do lekarza co??lista fajna chyba też musze zrobić bo zaraz przygotowania do roczku i wakacje a ja w kropce jestem:baffled:
Basiu nowy suwaczek z odliczaniem do przeprowadzki by się przydał hihi
no i mały się obudził!!
ACH JA GAPA!ADASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny i bardzo dziękuje w imieniu Adasia roczniaczka za życzenia :-) :-)
imprezka wczorajsza była fajna, Adas był rozkoszny i odpoczełam sobie trochę bo dziadek i babcia sie z nim cały czas bawili
dostał min samochód ale narazie obchodzi go z daleka, chyba się boi bo ten samochód mega wielki jest

a wogóle to z dwóch dzrzemek przeszedł na jedną i jeszcze mniej mam czasu

Piwonia, Kasia i inne mamy z więcej niz jednym dzieckiem - podziwiam ze jesteście takie zorganizowane ze macie czas na pisanie na formu !

Piwonia- mam nadzieje ze ten kaszel u corki to nic powaznego

Kasia- i znowu sama..
choc powiem Ci ja bym mojego gdzies wysłala daleko na conajmniej 3 tygodnie bo ostatnio mam go dość

Basia- przerabane masz z ta szwagierką, dobrze ze przeprowadzka na widoku

Baśka- fajnej pogody wakacyjnej życze

Tak Justynko to ten o którym rozmawiałyśmy. Dziękuje bardzo.
Rubi nie wiem jak my to robimy, ale:
1. Poród 4 sierpnia CC
2. Chrzest 23 maja
3. Urodzinki tez Oliwii robię w środę 4 :-)
i nie wiem co po drodze..
Malinka dziękuje

czekam, aż panienka wstanie i idziemy na spacerek drugi :-)

Witam panie
Trochę byłam zajęta więc mnie nie było, nie mówiąc już o tym że coś mi się komp buntuje.
No ale udało mi się chwilkę poczytać co stworzyłyście za ten czas.
Więc od początku
Adasiu kochany, mój ulubiony z oczkami w których można się utopić, w dniu Twojego święta uśmiechu, radości i zdrówka!
Basiu, oby te 18 dni minęło ja godzina,
Piwonia u was to zdrowie jest naprawdę potrzebne od zaraz,
Malinka, ale twój mąż cię ostatnio pozytywnie zaskakuje, może zaczyna dojrzewać do ojcostwa.
Rubi wczoraj nawet mój mąż się śmiał jak czytał twojego posta, nie wiem czy sobie nie znajdzie opcji żeby przeczytać wszystkie od początku, tak mu się spodobały:-)
Alex witaj z powrotem,
a teraz zmykam do obowiązków.

Witam sie ja tylko wpadłam poczytałam co u Was słychac i lece dalej chate ogarniać i praspwać buuuuuuuuuu.
Adaś 100 lat ,zdrówka ,szczęścia ,pomyślności ...
Basia szybko zleci i będziecie na swoim.
No i reszty nie wiem co miałam napisac .Wpadne wieczorem jak będę mieć siłę.U mnie dziś popaduje więc nie wiem czy na pacerek zdąrzę wyjść.Pozdrawiam

Deli ;-) telepatia??? :-) ;-)

Miranda ;-) ja chyba też poszukam opcji coby wszystkie swoje posty poczytac ;-) normalnie mnie zaskoczylas... chodzi Ci o ten post o burakach w słoiku??? :-D

no właśnie... syn mnie dobija...zobaczyl ze Monia je zupkę pomidorową z ryżem (słoiczkową) to on też taką chce... matka do garów, gotuje i ryz i makaron bo pan małż nie je ryzu a Jasiek na początku już ze on też z makaronem chce... dobra...makaronu wystarczy dla nich dwóch...dostał pomidorową z makaronem, pochlipał, podziubał i już nie chce... 5 minut później przychodzi bo jest godny i chce moreli.... nosz.... ale mnie wq*****ł!!! tak mały a już ma buraczane zagrywki :-/ facet.... rasowy facet....

to kwestia jakiegos defektu w mozgu - jakby sie kobieta (matka/siostra/żona/córka) nie starała to i tak tego nie naprawi :-/
trza tylko miec nadzieje na pomyslne zakonczenie prac badawczych nad...przeszczepami musguuufffff :-) ;-)

reklama
Do góry