reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hej dziewuchy(ze tak napisze):-D
20 sierpnia sie wyprowadzamy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moge nic nie jesc ale tylko o tym marzylam:-D:-D:-D:-D:-D
po 2 latach meczarni:-D:-D:-D:-D

MIKA superasny torcik:-D:-D

ale jestem happy:-D:-D:-D

Basia super wieści!

tort Karolinki świetny - od razu ślinka pociekła

Agnieszko no a czy u Frania jest jakieś zaburzenie przyswajania żelaza? my mamy kontrolę w sierpniu, ciekawe jakie wyniki będą po tym Ferrum...

u nas drzwi sprawdza mój M., zawsze zamyka na wszystkie spusty, jakby się ataku terrorystów spodziewał;) auto mnie nie interesuje, bo nie korzystam;

a ja się objadłam plackami ziemniaczanymi, pyyyyyyyyycha; tylko teraz ledwo dyszę:) i chatkę wciąż wietrzę:)

dziekuje Wam dziewczyny za modlitwy i trzymanie kciukow:-D:-D:-D
dziekuje z calego serducha:-D:-D:-D

AGUS ja mam tak ze moj organizm nie przyswaja witamin... traktuje je jak resztki jedzenia i wydala z organizmu... wiec anemia dla mnie to norma:tak:
a jak mam troche lepsze wyniki to swieto... norma w moim wieku to 12.2 i wzwyz a ja mam na ogol 10.1 lub ciut wyzej... ale do jedenastki jeszcze nie dobilam:-D:-D

Ostatnia edycja:
Basiu- super na takie wieści czekaalm:)

Bartkowi po południu znow temp skoczyła ale na wieczór po nurofenie spadła i świrowal wieczorem jak zawsze...ciekawe co bedzie dalej...strasznie zla jestem że naszego lekarza nie ma bo on by na pewno wiedział czy to trzydniówka czy nie ale 25-30 jest na jakiejś kolonii i bylismy u jakiejs nieznanej mi babki na zastepstwie:(
a groprinosin nasz na recepte a u nas tez zawsze Karolowi pomagał jak wirusa łapał dostawał i nic się gorszego ponad katar i kaszel nie rozwijało , a choruje często

a samochód nasz też już nieraz stał otwarty.,,,

Ostatnia edycja:
[*]
[*]

Basiu gratulacje!

FraniowaMama zelazo Nel skoczylo w 2 miesiace o 7 jednostek tylko, z 21 na 27, podaje to z Californi (podobno najlepiej wchlanialne), niewygodne bo trzeba zgniatac i mieszac z jedzeniem no ale niby najlepsze. Teraz mamy dawke podwojnie zwiekszona bo efekty marne.

Napady histerii sa u nas niestety na porzadku dziennym. Jednym z najwazniejszych powodow jest zabranie kluczy od samochodu, wsadzanie do wozka, zabieranie malego nieznosnika ze stolu itp. Staram sie mowic ze nie wolno to czy tamto, wtedy macha glowa przeczaco mowiac ne ne ne (ton jest oznajmujacy jakby zgadzala sie z moim zdaniem ze nie wolno) po czym pogada tak chwile, czeka az odwroce wzrok i robi swoje. Czort mi rosnie!

Mewa oprocz tego ze otwor w serduszku sie jeszcze nie zamknal pomimo ze jutro konczy roczek (znacznie sie zmniejszyl, co bardzo dobrze rokuje) to wszystko w porzadku;-) Waga nadal piorkowa, humory pokazuje coraz bardziej ale jest kochana:-)

Wlasnie sie uporalam z ogromna sterta prasowania i zglodnialam wiec lecepo cos do lodowki i wracam poczytac Was.

reklama
Dziewczyny, Franek żelaza oczywiście nie dostaje samego, razem z nim podaję leki krwiotwórcze i ułatwiające wchłanianie. On musi miec ostro zaburzoną zdolność wiązania Fe, bo ferrytyna na dolnej granicy normy mimo suplementacji od samego początku. Dla małego to żelazo jest cholernie ważne, a tu doopa.

Groprinosin na receptę?:szok: Możliwe... ja kupuję leki w zaprzyjaźnionej aptece i jak mówie ze dla Franka to sprzedają bez problemu.. Nasza dr z Wawy tylko dyktuje mi przez telefon.. Cholerka, to ja nawet nie wiedziałam. Ale Isoprinesine na bank bez recepty.

Alez się objadłam. Brawo. Na noc:wściekła/y: Nie mam siły ruszyć doopska z fotela:no:
Ale trza. Dobrej nocy mamusie:tak:

Do góry