reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam, słoneczko wygląda z za chmur i od razu lepszy nastrój ;)
Basiu super, że z mieszkaniem się udało, bedziesz miała troche spokoju :tak:

Nel wszystkiego najlepszego z okazji roczku :-)

Była juz o tym mowa ale nie moge znaleźć :zawstydzona/y: jak się wstawia kilka cytatów w jedna wypowiedź...

reklama
Aga.p :-) klikasz na ikonkę - pierwsza z prawej - taki cudzysłów z plusikiem - zaznaczasz tak każdy post który chcesz zacytować a potem klikasz "odpowiedz na ten temat" albo "zaawansowana edycja" i wciskasz swoje opdowiedzi miedzy te cytaty :-)

Hejka!!!!
Basiu ciesze się że się udało z mieszkaniem!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Rubi masz niesamowita córcie!!:blink:
NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNEGO ROCZNIAKA!!!!!

No Tomek mi wczoraj nie pozwolił doczytac do końca...wogóle tak sobie wszystko poprzestawiał że mam dość,chodzi spać po 22 a ja już o 21 padam na twarz:baffled:
Dziś jeszcze ogórtasy trza robić bo mój wczoraj już opędzlował 2 słoiczki i jak tak dalej pójdzie to do zimy nic nie będzie....
U mnie pogoda upalna dobrze że jakiś wiaterek wieje i się chmurki pokazują!
A ja dziś czekam na wiadomości od koleżanki którą mają już na porodówke brac bo biedna już wytrzymać nie może tak puchnie-ehhh z kad my to znamy przerabiałyśmy to w zeszłym roku.Czekam więc na wieści o małym Marcelu:tak:
I tak mi sie przypomniało jak to my w zeszłym roku czekałyśmy na nowe dzidziusie!!ale ten czas szybko leci!!

Witam;-)
rubi usmialam sie z oferty korupcyjnej:-D Nel mi czesto wciska swojego smoczka:-D

Malinka, Aga.p. dziekujemy za zyczonka:tak:

Witam się i ja,
młoda wstała przed 9 a że mnie strasznie głowa bolała to dałam jej piłeczke i książeczke i sie połozyłam z myślą, że sobie chwilke jeszcze poleże i przysnęłam....budze się, patrze godzina 9.50, patrze a młoda śpi, lece szybko zrobić mleko i sobie myśle że się pewnie obudzi jak sie bede kszątać, a tu nic, wiec ja delikatnie budze a ona dalej nic....i nadal śpi. godzina 10.30 a moje dziecko nawet śniadania nie zjadło:-(

nadal śpi. godzina 10.30 a moje dziecko nawet śniadania nie zjadło:-(
Dominiczko, ale mala ma melodię do spania, trochę zazdroszczę:) moja zołza budzi się czasem tuż po 5, czasem do 7 ją przetrzymam przy (.); ech a ja taki śpioch jestem

FraniowaMamo rozbawił mnie do łez Twój post odnośnie ziółek i zaciążania:-D
natt - ale się wzięłaś, wow! a co na to małżonek - zna Twe zamiary?;-)my ostatnio poruszyliśmy temat rodzeństwa, bo jeśli chodzi o mnie to chyba im dłuzej zwlekam, tym gorzej - wygodnictwo bierze górę; ale ze względu na pracę (nie chcę skracać wychowawczego po to, by iść na L4, bo do mojej obecnej pracy na pewno chodzić nie bedę w ciąży), powstrzymamy się z rozmnażaniem do końca roku, potem zobaczymy; wciąż mam dylematy typu: czy nie pozbawię czegoś Ninki jak pojawi się drugi szkrab - ale wiem, że takie myślenie w sumie jest bezzasadne;

Basia teraz już bliżej niż dalej, staraj się nie nakręcać na babsztyla i myśl o dniu, w którym powiesz jej "żegnam" i pójdziesz na swoje 4 kąty! teraz jesteś górą, a ona może co najwyżej uprzykrzyć Ci te ostatnie dni wspólnego mieszkania; [że też tacy frustraci zatruwają życie sobie i innym:no:]

miłego dzionka życzę

reklama
Do góry