reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja pierwszą w 25 min,a druga poleciała po 5 min ledwo zdąrzylismy do szpitala ,a w sumie to ja sie dobrze czułam,tylko ten ból krzyży

Ojej!!!! Urodzilas sie, zeby rodzic ;-))))
Ja sie strasznie boje porodu, naczytalam i nasluchalam sie o wielogodzinnych cierpieniach, nacinaniach etc i strasznie pekam.. naprawde.

Ojej!!!! Urodzilas sie, zeby rodzic ;-))))
Ja sie strasznie boje porodu, naczytalam i nasluchalam sie o wielogodzinnych cierpieniach, nacinaniach etc i strasznie pekam.. naprawde.
położna mi tak własnie powiedziała,że jestem stworzona do rodzenia dzieci i napewno jeszcze kiedys bede rodziła,wiec chyba sie spełniło

No to ekspresowe te wasze porody
Ja tez mialam wywolywany porod i musialam caly czas lezecz podpieta pod ktg i po kroplowke i trwalo to kilka godzin
Ale mam nadzieje ze teraz pojdzie szybciej i porod sam sie zacznie

Piwonia my to sie chyba na porodowce spotkamy
Mam ten sam termin porodu
A cztalam w ktoryms poscie ze na Ligocie chcesz rodzic
Ja tez sie zastanawiam nad tym szpitalem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piwonia my to sie chyba na porodowce spotkamy
Mam ten sam termin porodu
A cztalam w ktoryms poscie ze na Ligocie chcesz rodzic
Ja tez sie zastanawiam nad tym szpitalem
nie,ja w Ligocie tym razem napewno nie bede rodziła,chyba ze bedą komplikacje to wtedy tylko tam
ja bede rodziła u siebie w mieście,a termin może i podobny ciezko wyczuc bo sie pewno jeszcze moze zmienić

ale napewno deli chce tam rodzić;-)

Pierwsza córę tam rodziłam,bo miałam zatrucie ciązowe i cos tam jeszcze:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga, miałam nie wykrytą cukrzycę ciężarnych, tu nie robia standartowo tych testów, chociaż prosiłam położną dwa razy...pod sam koniec ciązy położna za pomocą centymetra zmieżyła że moj brzuch urusł za dużo i za szybko, pojachałam na usg, okazało się że dziecko rośnie normalnie, po tygodniu pojechałam do szpitala Bo przestałam czuć ruchy małego, poleżałam cały dzień okazało się ze jest wszystko ok, po tygodniu pojechałam z upławami, miałam nadzieje że to początek wód porodowych, ale okazało się ze nie, ale ze trzeba wywołac poród, a że nie miałam rozwarcia, i stan dziecka nie był zadawalający zrobiono mi cesarke, zwykłą nie emergency, umarł przy samym porodzie, mial 5 kilo, i za duże serduszko, Sławuś miałby dzisuiaj 10 miesięcy i 6 dni

Moja szwagierka urodzila tam coreczke 16 grudnia i jest bardzo zadowolona
Mowila zae super polozne i lekarze
Ona rodzila pierwsze dziecko i nawet jej nie nacinali to dopiero komfort

miranda przykro mi:(:(:(
ja bede miala test na poziom cukru w maju juz mnie teraz zapisali bo moja babcia miala cukrzyce....ja chociaz nie mialam z tym problemu we wczeniejszych ciazach to tu i tak badaja

reklama
Miranda bardzo ci wspolczuje
Kilka miesiecy temu kolezanke spotkala identyczna sytuacja tylko ona corke urodzila

Do góry