reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
mnie 3 razy nacinali nie pytajac o zdanie
ja tez byałam bardzo zadowolona,ale mam tam kawałeczek,wiec jeśli tylko wszystko bedzie dobrze to urodzę u siebieMoja szwagierka urodzila tam coreczke 16 grudnia i jest bardzo zadowolona
Mowila zae super polozne i lekarze
Ona rodzila pierwsze dziecko i nawet jej nie nacinali to dopiero komfort
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no i wlasnie zastanawiam sie czy przyjdzie taki bezpieczny czas zeby sie nie martwic w ciazy.....po moich stratach jakos tak nieszczesliwy to byl 13 tydzien.....ale wydaje mi sie ze chyba cala ta ciaza nie moze byc normalnie traktowana...zwlaszcza ze jestem na aspirynie.....
Aneczka masz racje troche z tym nacinaniem przesadzaja
Chociaz ja urodzilam corke ktora wazyla 4 kg i miala 59 cm a na prawde jestem bardzo drobnej budowy przed ciaza wazylam 46 kg i chyba bez naciecia nie dala bym rady
I jeszcze Paula wychodzila z raczka kolo glowki
Chociaz ja urodzilam corke ktora wazyla 4 kg i miala 59 cm a na prawde jestem bardzo drobnej budowy przed ciaza wazylam 46 kg i chyba bez naciecia nie dala bym rady
I jeszcze Paula wychodzila z raczka kolo glowki
oj dokładnie chyba nie ma takiego bezpiecznego zupełnie tygodnia w ciąży,cała ciąża wiąże sie z jakims ryzykiem i czymśno i wlasnie zastanawiam sie czy przyjdzie taki bezpieczny czas zeby sie nie martwic w ciazy.....po moich stratach jakos tak nieszczesliwy to byl 13 tydzien.....ale wydaje mi sie ze chyba cala ta ciaza nie moze byc normalnie traktowana...zwlaszcza ze jestem na aspirynie.....
trzeba tylko myśleć pozytywnie,że wszystko bedzie dobrze
miranda
Fanka BB :)
dziewczyny nawet nie wiecie ile otuchy daje mi siedzenie na tym forum i czytanie jak wy sobie radzicie, i samo to że widze że nie tylko ja jedna straciłam dziecko,że nie tylko ja mam aniołka, to jakoś pozwala przetrwac i mieć nadzieję że tym razem może się udać
reklama
Podziel się: