reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ciekawa jestem czy mi tym razem tez tak szybko pojdzie
wiek juz nie ten niestety......no i moze moj maz ze mna bedzie tym razem jesli bedzie chcial
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja namojego to nie mam co liczyc,juz mi powiedzial zebym go nawet nie meczyla...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja mojego nie mecze
pytalam tylko czy chcialby byc przy narodzinach bo wczesniej takiej szansy nie mial
wiec jak bedzie chcial to pojdzie
jesli nie to sie nie obraze
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
tez sie na niego nie obrazam,za pierwszym razem dalam rade to i teraz dam,ale stal dzielnie i czekal na korytarzu...
bede juz spadac dobranoc wszystkim sierpniowkom,pa...
bede juz spadac dobranoc wszystkim sierpniowkom,pa...
ja mojego nie meczepytalam tylko czy chcialby byc przy narodzinach bo wczesniej takiej szansy nie mial
wiec jak bedzie chcial to pojdzie
jesli nie to sie nie obraze
![]()
miranda
Fanka BB :)
ja bardzo bym chciała mojego przy sobie, ale oboje przeżyliśmy szok gdy położna podała nam martwego synka, dla niego było gorzej bo widział całą akcję reanimacyjną i wogóle chyba był bardziej zorientowany niż ja za parawanem przy cesarce...na pewno nie chcę być przy porodzie sama
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
wspolczuje,nie wiem jak ja bym to zniosla....
no to spadam ,pa...
ja bardzo bym chciała mojego przy sobie, ale oboje przeżyliśmy szok gdy położna podała nam martwego synka, dla niego było gorzej bo widział całą akcję reanimacyjną i wogóle chyba był bardziej zorientowany niż ja za parawanem przy cesarce...na pewno nie chcę być przy porodzie sama
no to spadam ,pa...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: