reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Mika, super! Moja się dziś zapomniała i na chwilę stała sama bez podparcia,ale szybko się zorientowała że coś nie tak.
Kasiu, sklepik narazie bez odzewu, ale ciuszki tam nie jak na nasze pociechy. Teraz mam kilka starszych, ale padła mi bateria i nie miałam jak popstrykać, a zarqaz z Jagodą lecę na zajęcia z dzieciaczkami.

reklama
dzień dobry w ten deszczowy, pochmurny dzień (bleee)
my nie śpimy od 6, coś wcześnie jak na taką pogodę, no ale nie było wyjścia, bo Ninka zarządziła pobudkę i już :)
przeczytałam opis jakubki i się zryczałam jak bóbr;

z uwagi na pogodę pewnie przesiedzimy dzień w domu, a szkoda, bo chciałam w końcu z wynikami małej do lekarza dojść:/ a może jest jakaś strona, gdzie można poczytać interpretacje wyników takich maluchów? bo dla dorosłych jest coś takiego;

moje dziecko patrzy dziś na mnie tak trochę podejrzliwie, bo spięłam włosy w kitkę (już mi tak urosły, że mogę), w związku z czym bada mnie spojrzeniem czy aby na pewno jestem jej mamą :) śmiesznie:)

mój M. wrócił wczoraj ze szkolenia, przywiózł pierniki i inne toruńskie pyszności a ja się powstrzymuję, żeby ich nie pochłonąć na raz...

na obiad chyba zupa z soczewicy, dla wszystkich ta sama (chili już sobie na własnych talerzach dosypiemy) - ciekawam jak małej zasmakuje, choć po ostatnich kulinarnych porazkach wolę sobie nadziei nie robić;

Kasia mały nadrabia zaległości w jedzeniu, zbiera siły na brojenie :)))

andariel ;-) bierz nasze słonce i 20 stopni ciepelka :-)

my z Monią uziemione w domu więc możemy tą fajną pogodę oddac :-)

Gratulacje dla Karolinki:))

a nas deszcz przegnał z zakupów,ae preznty zapakowane,zakupy zrobione tylko córy juz nie odbiore bo strasznie leje,wiec sama musi wrócić
teraz biore sie za obiadek,a potem karmie skrzata
a Mozna wiedzieć co kupiłaś? bo to chodzi o prezenty dla pań tak?? nasza skarbnik zakupiła ale ja nie jestem zadowolona...:-(

U nas składalismy sie na prezent dla wychowawczyni (kupili jej komplet delikatnej biżuterii nawet niezły .Wszyscy sie śmieją ,że za takie pieniądze to na pewno nic by ne kupili tylko lekarka dała bo miała zbyteczny od jakiejś firmy hihihihihi).Ja dokupie tylko kwiaty i dam bombonierkę bo to była wychowawczyni z prawdziwego zdarzenia jak to pisze to mi zły same płyną z żalu za nią .Zawsze można było przyjść do niej ,zadzwonić doradziła kobita i bardzo angażowała sie w sprawy uczni ach cóż...
Mika gratulejszyn dla Karolinki .Zazdroszcze bo ja mam dośc tego pszrątanai kudłów ciągłego modlę sie żeby zaczęła chodzić to tak obrana nie będzie

reklama
U nas składalismy sie na prezent dla wychowawczyni (kupili jej komplet delikatnej biżuterii nawet niezły .Wszyscy sie śmieją ,że za takie pieniądze to na pewno nic by ne kupili tylko lekarka dała bo miała zbyteczny od jakiejś firmy hihihihihi).Ja dokupie tylko kwiaty i dam bombonierkę bo to była wychowawczyni z prawdziwego zdarzenia jak to pisze to mi zły same płyną z żalu za nią .Zawsze można było przyjść do niej ,zadzwonić doradziła kobita i bardzo angażowała sie w sprawy uczni ach cóż...
Mika gratulejszyn dla Karolinki .Zazdroszcze bo ja mam dośc tego pszrątanai kudłów ciągłego modlę sie żeby zaczęła chodzić to tak obrana nie będzie
Wiesz ona tak na razie próbuje sie puszczać, coraz cześciej... a tak normalnie to przy meblach i na kolańcach...

Nasza też kupiła bizuterie i to dla 3 pań, ja nie jestem za takim prezentem, bo to zawsze szansa, że nie trafi sie w gust i prezent będzie leżał...

Do góry