reklama
dziewczyny szybk wam pisze jak było - prawdopodobnie coś się stało Bartkowi jak Karol go stuknął jeździkiem-Karol jechał autem chicco (bo przecież mamy regresik na całego) Bartek biegł za nim chciał go pchać a Karol się zatrzymał i troche do tyłu sie odepchnał -tak bezmyslnie - Bartek usiadł troszke mu sie nóżka podwinęła-ale nic, nie płakał ani nic dopiero po chwili jak wstawał przy łózku to zaczął płakać - i co próbował stanąć na lewej nodze to ją podkula i płacz-więc niewiele myśląc spakowałam sie i zabrałam do poradni chirurgicznej...
najlepsze jest to ze on sobie nic z gipsu nei robi-chciałby chodzić i wszystko robić jak normalnie....ale trzeba go cały czas trzymać - normalnie czuję się już jak po maratonie ale kurcze mam nadzieje że skoro go nie boli to dobrze wróży...jak sobie przypomne jak Karol miał gips jak sie męczył i jak nie spaliśmy przez 6 tyg normalnie to na samą myśl wyć mi się chce
spadam sie umyc bo młody sie kreci i nie wiem czy sie nei obudzi a jak sie umyje to nadrobie zaległości z wczoraj i dzis bo przeczytałam kilka ostatnich postów ale totalnie nie w temacie jestem....
najlepsze jest to ze on sobie nic z gipsu nei robi-chciałby chodzić i wszystko robić jak normalnie....ale trzeba go cały czas trzymać - normalnie czuję się już jak po maratonie ale kurcze mam nadzieje że skoro go nie boli to dobrze wróży...jak sobie przypomne jak Karol miał gips jak sie męczył i jak nie spaliśmy przez 6 tyg normalnie to na samą myśl wyć mi się chce
spadam sie umyc bo młody sie kreci i nie wiem czy sie nei obudzi a jak sie umyje to nadrobie zaległości z wczoraj i dzis bo przeczytałam kilka ostatnich postów ale totalnie nie w temacie jestem....
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Glosik poszedl;-)Złotka mam prośbę: kolega jest dzielnicowym i ogłosili u nas konkurs na najlepszego dzielnicowego i ma tylko 16 głosów. Klikniecie? Stasiu Mieszczak się nazywa. Na prawdę dzielnicowy z prawdziwego zdarzenia.
Galeria Wybierz najlepszego dzielnicowego powiatu sztumskiego. Drugą edycję konkursu - NaszeMiasto.pl
Z góry dziękuję :*****
Mika,moja tez wszedzie wlezie,a ja chodze i pilnuje zeby cos nie zbroila,na rece jeszcze nie biore(po tej operacji),ale podnosze jak np. z wozka wyciagam,czy do krzeselka do karmienia wkladam...bo do tej pory na podlodze sie karmilysmy...ale to porazka byla,bo Karolcia smigala mi po calej kuchni...hi,hi........wiec tez czasem na biezaco nie jestem ze wszystkimWitajcie
Nie wiem jak Wy to robicie że jestescie na bieząco ale moje dziecko to istny tajfun co przechodzi przez dom kilkanascie razy dziennie, no mówie Wam jak brój totalny, a takie oczka ma słodkie
Lubicie mnie jeszcze troszkę? sory dolina mnie dopada
a co do lubienia czy nie...to nie zartuj,pewnie ze lubimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
O matko,a z mi sie gesia skorka zrobila jak czytalam.....oby nie bylo zlamania,trzymam kciukasy za was!!!!!!!!!!dziewczyny nic nie czytałam- nie nadrobie teraz ale mały właśnie zasnął wiec wpdam na chwile sie wyżalić - Bartek ma noge w gipsie!!!! normalnie porażka i tragedia jak dla mnie na calej linii jest podejrzenoe złamania ale może tylko skręcenie bo niby na rentgenie nie widać złamania ale coś kość strzałkowa "osiadła" i nie bardzo się chirurgowi podobała a ma sie wypowiedzieć radiolog....wyobraźcie go sobie unieruchomionego i pomódlcie się prosze by jednak mu to zdjęcli w piątek- żeby to nie złamanie bo chyba sobie w łeb strzelę
Ja cie i tak podziwiam Iwonko,ze ty ze wszystkim zawsze sie wyrabiasz i na necie codziennie jestes...a corek zdolnych gratulujeja tez nic niemam i niewiem czy sie bać
jestem w końcu,wróciłam z migrena dopiero przed 20 sie skończyło,wiec szybko w autko i po dzieciaki do dziadków,potem szybka kąpiel i (.)(.)i panienka śpi juz od 40 minut a ja miałam czas na małe conieco
Akademia piekna ino lekko przydługawa i tyłki nas bolały,ja musiałam dwa razy ściskać dłoń pani dyrektor,jakos przeżylam,jeszcze tylko jutro impreza pożegnalna w Stadninie i w piątek koniec roku i laba dwa miesiace,bo mam dość
a ze koniec roku to tez sie ciesze,bo to wozenie i przywozenie sie skonczy na 2 miesiace,odpoczne troche....
WITAM!!!
Jak ja doczytalam co napisaly dzis,to one spac poszyy...ehhhh
Deli,fajnie ze prezenty Oliwci sie spodobaly,a mama miala chwile spokoju....moja ostatnio marudzi na maxa,zeby juz tylko aby dotchnac i na wierzchu beda.....niech wychodza szybko,bo ja zeswiruje z Karolcia
Miranda,ciesze sie ze wyjazd sie udal i ze wszyscy zadowoleni.....a dzem rzucilam
Dominiczka,wspolczuje bólu stawow,a leki rzeczywiscie nie tanie...wiec jedz lepiej te galaretki:-)
Kasiu,ciesze sie ze Matiemu juz lepiej,biedak sie tyle wycierpial....:-(
Rubi,a Twoje posty ja sie czyta to odrazu samopoczucie czlowiekowi sie poprawia
Cosik mialam jeszce napisac i wylecialo mi z glowy....wiec niech sie ktoras nie obrazi jak sie do czegos nie odnioslam...ale tyle stron nadrobilam,a o notatkach zapomnialam...hi,hi.....
Lece jeszcze na T,bo innych watkow dzis nie dam rady(a propos,jak wy dajecie rade jaeszcz ena innych watkach pisac?)
Ostatnia edycja:
andariel
mama super dwójki :]
Baśka strasznie mi szkoda małego Bartka, strasznie; a jaki dzielny!
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Anet ja nie daje rady rano jak pije kawe małż jeszcze w chacie to ja siup na forum poczytam ,przetrawie ale na odpisanie czasu brak .Potem w ciagu dnia co ja zaczynam palić kompa to młoda już jest zaiteresowana i jak nie dam jej do kopma to ryk więc wole nie włączać .Ze spaniem w dzień u niej ciezko więc nie mam chwili dopiero wieczoram ale to późnym i wtedy musze z małżem sie pokłócić bo on mnie wzywa do sypialnia a ja siedze na forum .On myśli ,że ja ciągle tam sedze bo rano przed wyjściem czytam wieczorem też.
Baska wspóczuje i trzymam kciuki ,żeby to jednak nie złamanie było.
Kaska no w końcu dziecko do zdrowia wraca.
Mika ale bzdety piszesz :lubimy i to bardzo.
Ja już kiedyś pisałam jak Rubi miała przerwę w dostawie neta ,że jej postów mi brak hihihiihihhi bo sa bardzo humorystyczne .Kiedyś mój małż przechodza c przeczytał ,że faceci powini mieć muzgi żeńskie (tzn .żeby im wymienić ) ale sie obużył .Pytał sie mnie o czym te baby tam piszą do cholery .A mi cały dzień było wesoło z tego powodu.
Miranda super ,że wakacje udane ja za tydzień jade już nie moge sie doczekać .
Baska wspóczuje i trzymam kciuki ,żeby to jednak nie złamanie było.
Kaska no w końcu dziecko do zdrowia wraca.
Mika ale bzdety piszesz :lubimy i to bardzo.
Ja już kiedyś pisałam jak Rubi miała przerwę w dostawie neta ,że jej postów mi brak hihihiihihhi bo sa bardzo humorystyczne .Kiedyś mój małż przechodza c przeczytał ,że faceci powini mieć muzgi żeńskie (tzn .żeby im wymienić ) ale sie obużył .Pytał sie mnie o czym te baby tam piszą do cholery .A mi cały dzień było wesoło z tego powodu.
Miranda super ,że wakacje udane ja za tydzień jade już nie moge sie doczekać .
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Chogata,ja rano nie daje rady...maz wychodziz domu przed 6 wiec ja jeszcze spie,potem Gosie zawiesc do szkoly musze,a jak wroce to sniadanie ,gotowanie obiadu itp....potwm znow po Gosie,a Karolcia w dzien tez nie da posiedziec na necie....bo jak zobaczy ze siadam do kompa to ona pierwsza sie pcha ....hi,hi.....wiec tez wieczory zostaja...a maz oczywiscie tez obuzony straszliwie......ale co tam mi tez sie cos nalezy
Doczytalam Tajny wiec ide spac....maz juz chrapie dawno....ehhhh
DObranoc!!!
Doczytalam Tajny wiec ide spac....maz juz chrapie dawno....ehhhh
DObranoc!!!
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Na Foxlife I też miałam taki etap na seriale kiedyś Od czasu ciąży Supernatural oglądam i może dlatego moje dziecko udaje opętanie?a gdzie Wy dziewczyny Tych Chirurgów macie? my to świra mieliśmy na punkcie tego serialu - ostatni sezon już obejrzany
W ogóle to dzień dobry.
Chybam pierwsza echhh dziecko dziś z rana sobie toaletę urządziło i już nie pójdzie spać.
Co do BB to ja jak usypiam małą to siadam i puszczam jej muzyczkę (Enya ostatnio na tapecie).
Baśka jak mi Bartusia szkoda - ucałuj go od BB cioci. W paluszki najlepiej! I niech to nie będzie złamanie.
Co do wakacji : znalazłam stronę Sanepidu i piszą że kąpieliska ok, więc wklejam linka to sobie sprawdzicie, która gdzie chce jechać http://www.pis.gov.pl/?dep=456
Ostatnia edycja:
Efe ;-) Stasiu ma moje głosy ;-) a TY mu tam podeślij linka żeby na Monie głosował ;-)
moja chora córka szaleje....broi jak broiła...wczoraj wieczorem znow jej wyjęłam z paszczy kawałek....drewnianego progu...oszaleje z tą babą...
je ładnie tylko...popłakuje jak robi kupę...kupy dziś już były ale w normalnej 9dla Moni) konsystencji...nie są wodniste....
hmmmmmmm...ciekawe czemu....
moja chora córka szaleje....broi jak broiła...wczoraj wieczorem znow jej wyjęłam z paszczy kawałek....drewnianego progu...oszaleje z tą babą...
je ładnie tylko...popłakuje jak robi kupę...kupy dziś już były ale w normalnej 9dla Moni) konsystencji...nie są wodniste....
hmmmmmmm...ciekawe czemu....
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Nie ma problemu Rubi!
Moja jest na etapie zarzucania sobie wszystkiego na głowę i robienia "a kuku" - ubrania muszą być pochowane w szafie a nie jak mój lubi na fotelu:/
Ocho już się pannie znudziło siedzenie w łóżeczku
Moja jest na etapie zarzucania sobie wszystkiego na głowę i robienia "a kuku" - ubrania muszą być pochowane w szafie a nie jak mój lubi na fotelu:/
Ocho już się pannie znudziło siedzenie w łóżeczku
reklama
miranda
Fanka BB :)
Dzień dobry, tylko na chwilke poczytać bo mam masę nowych ciuszków więc przydało by się fotki popstrykać nim dziecię się obudzi.
Miłego dnia.
Miłego dnia.
Podziel się: