reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Basia bardzo mi przykro Trzymam kciuki by mu to zdjęli
Efe głos oddany
PW czyste ... nic nei mam, ale to już załatwione :-)

No i cos jeszcze chciałam i nie pamietam

A tak w ogóle witam wieczornie. Moja panna szaleje. Je coraz więcej, szaleje też więcej. Na spacerku spaceruje koło ławek i wóżka - siedzenie jej zbrzydło. Teraz na nią czekam, bo pojechała z tatusiem do dziadka

Wszystkiego naj naj naj tatusiom :-)

Mała dostała wszystkie zabawki tzn. stolik i krzesełko. Co za radocha :-). Spokojnie choć obiad i sałatkę zrobiłam :-).

Rubi ja kupiłam Oliwii spineczki i mała ichnie ściąga. Takie małe i lekkie. Ona zadowolona i mama też. Włoski ma krótkie jeszcze, ale spineczki ładnie się trzymają.

Ależ dzis chaotycznie piszę :p.
Cos jeszcze chciałam, ale nie pamiętam. Jak coś zedytuje :-).

reklama
Osz kurka! :szok: Bartolo unieruchomiony?! :szok: Baśka, współczuję bardzo, i mam nadzieje, że do piątku dacie rade, a potem już gips zniknie i nóżka boleć nie będzie!

Miranda, no nic tylko pozazdrościć takich wspaniałych wakacji. Pięknie w tej Portugalii, co? :-) No i fajnie, że odpoczęłaś, i że Jagódka taka grzeczna była :)

Efe, masz rację- mniej urodziwi szlachetne serduszka mają (z reguły :-p). A głos na kolegę i ode mnie poszedł :)

Deli fajnie, że Oliwcia z prezentów zadowolona. Swoją drogą, to i ja bym nie pogardziła takimi bajer zabawkami no :-p A! i musimy się kiedys do tego naszego zoo wspólnie wybrać. Sorki, że poprzedniu tematu nie pociągnęłam, ale przez tą operację Tomka jakaś niewlazła i struta chodziłam :baffled:

Kasia, fajnie się czyta, żę Mati już się lepiej czuje :) Jednak MAMA z Ciebie na medal, że taka czujna jesteś, i w sumie lepiej od lekarza zorienowana. Brawo.

Andariel, ja jeszcze ogórkowej Tomkowi nie serwowałam (dalej na słoiczkach bazuje), ale podejrzewam, że i u nas by nie przeszła.

my dzis cały dzien poza domem, najpierw u mojego tatki, później u teścia, no i jak zlądowaliśmy u siebie to Młody się do (.) przyssał, i zasnął. I tak śpi od godziny, i się pewnie dopiero koło północy przebudzi, także na (.). Czyli dziś bez kąpania:dry:
A jutro rano na zdjęcie szewków jedziemy brrr....
Lece zmyware załadowac, bo mi naczynia ze zlewu wyłażą :shocked2::dry:

Hello wieczornie
moje dziecię buszuje w łóżeczku i zasypia w dziwnych pozycjach (a taka zdziwiona byłam jak pisałyście że wasze tak mają)
lecę na Chirurgów i mleko w proszku
do jutra;-)

Jakubka daj tylko cynk kiedy i ja będę. Z pominięciem niedzieli, bo w ubiegłą nie było pogody i sesja przełożona. Mam nadzieję, że tym razem wszystko dopisze. Moja również na słoiczkach.

Mykam na chirurgów :-).

ja mam pusto na PW...

cieszyć się czy płakać??? ;-)

Rubi, podejrzana sprawa bo ja też :shocked2:

ja tez nic niemam i niewiem czy sie bać

jestem w końcu,wróciłam z migrena dopiero przed 20 sie skończyło,wiec szybko w autko i po dzieciaki do dziadków,potem szybka kąpiel i (.)(.)i panienka śpi juz od 40 minut a ja miałam czas na małe conieco
Akademia piekna ino lekko przydługawa i tyłki nas bolały,ja musiałam dwa razy ściskać dłoń pani dyrektor,jakos przeżylam,jeszcze tylko jutro impreza pożegnalna w Stadninie i w piątek koniec roku i laba dwa miesiace,bo mam dość

ja tez nic niemam i niewiem czy sie bać

jestem w końcu,wróciłam z migrena dopiero przed 20 sie skończyło,wiec szybko w autko i po dzieciaki do dziadków,potem szybka kąpiel i (.)(.)i panienka śpi juz od 40 minut a ja miałam czas na małe conieco
Akademia piekna ino lekko przydługawa i tyłki nas bolały,ja musiałam dwa razy ściskać dłoń pani dyrektor,jakos przeżylam,jeszcze tylko jutro impreza pożegnalna w Stadninie i w piątek koniec roku i laba dwa miesiace,bo mam dość
Iwonka to gratulacje zdolnych córek :-D wreszcie wolne... ja tez odliczam :tak:
Mała śpi a ja taka padnieta najchetniej poszłabym już spać ale troszke szkoda wieczoru, taka cisza i spokój....:-D

Iwonka to gratulacje zdolnych córek :-D wreszcie wolne... ja tez odliczam :tak:
Mała śpi a ja taka padnieta najchetniej poszłabym już spać ale troszke szkoda wieczoru, taka cisza i spokój....:-D

to było tylko u starszej,a z młodsza to dowiem sie dopiero w piątek co i jak
ja tez juz padam,a najchetniej bym sobie posiedziała troszke

reklama
Do góry