oo śledzik tez bardzo lubie i musze dzisiaj zakupic,bo mi wie w domku skończyłyod wczoraj sie objadam sledziami....dziś kolega przywiózł do pracy 4 rodzaje sałatek śledziowych, więc siedzimy i się troche objadamy![]()
reklama
no mój co najwyżej bigos by spalił,hahaHej aneczka, wlasnie maz sie zadeklarowal ze bigos zrobi sam.
Ano przeskoczy, w ogole tym razem ta ciaza jakos wyjatkowo szybko mi leci:-)
ale twoje podziwiam,ze ma taka wole i sam zrobi
ja bym zjadła,ale nie dałabym rady go teraz zrobic,.bo za bardzo śmierdzi mi kapucha;-)
i dobrze własnie,bedziesz spokojniejsza,ja na szczęście przed ciażą zdąrzyłam jednego tez usunąc ,wiec mam nadzieje,ze jakos teraz wytrzymamCzesc Piwonia. Niech poszedl w diably, bo jeszcze w niedziele impreze by mi zepsul, a tak do niedzieli sie podgoi![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Moj nawet bogos dobry robi, a nie robilabym dla siebie ale jak impreza to impreza. Cos trzeba zrobic. Na szczescie tort zrobi dobra sasiadka, kucharka.
A zab, no coz od dawna mnie pobolewal ale na leczenie kanalowe mnie nie stac, a jak juz sie zgorzel zrobil to wyjscia nie bylo.
A zab, no coz od dawna mnie pobolewal ale na leczenie kanalowe mnie nie stac, a jak juz sie zgorzel zrobil to wyjscia nie bylo.
reklama
Podziel się: